| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 11028  [Dalších 10878 >>]
Vicki. 39008

Re: Re: Re: Dnes som na rada Ja, huráááá.

30.8.2006 8:14:27
Zuzi, moc držím palečky ať je to brzo !!!

Tééééda, já chci takýýýýýý !!! Horká vana ani vyhánění nepomohlo, akorát mi tvrdne a bolí bříško už snad v jednom kuse, ale jinak nic.... Dneska jdeme do poradny, tak jsem zvědavá co mi dr. řekne, tak holky držte palce !!!

Bambulko, to přenášení je hrozný, viď? Už bych ti to moc přála ať to máš za sebou a mimko u sebe.........

Suchvo konečně jste doma, viď? Téééda, s tou váhou , to je normální provokace, já jsem jako hrošice.... :))) Ale přeju ti to, nějak to taky pak budu muset sundat...... S tou lahvičkou - nevím, ale nebojíš se aby se ti neodstavila od prsa úplně? Nebo jí to nevadí?
andulka75 38698

Re: Re: Re: Re: Dnes som na rada Ja, huráááá.

30.8.2006 7:46:59
Bambulko, já taky nemůžu spát. Ale jak jsem psala před chvílí, už se hrnu do postele a ještě to chvíli zkusím. To počasí mě zabíjí. Já jsem snad ráda, že ještě nerodím, vždyť by mi tady ta malá umrzla :o(

Suchvi, to je hrůůůůza, viď? Pořád tu trčím :o)
Bambulka a Lukášek 05.09.2006 37567

30.8.2006 7:38:07
aha, to já nevěděla
Suchva;Pája 2.9.00/Ema 24.8.06 20118

30.8.2006 7:37:27
Ahojky při ránu:-))
Jé Zuzi,doufám,že už to máš zasebou,jestli ne tak ať to moc dlouho netrvá:-))))

Andrej co tu ještě děláš???Já myslela,že už budeš mít odrozeno.

Holky já jsem tak strašně ráda,že je ta naše beruška zdravá.Měla jsem ten čtvrtek docela strach.Ale naštěstí vše dopadlo dobře a Emuška je zdravá jak řípa a taky náležitě umí používat hlasivky,sice minimálkně,ale když začne tak to stojí zato:-)))
Porod sepíšu do deníčku,ale nevím ještě kdy,protože ta naše můra se špatně chytá prsu(se jí ani chudince nedivím,taková malá hubička na tak velký prsa.)měla jsem pocit,že nebude mlíčko jako u Páji,ale ono naštěstí je.Jen musím odstříkat a dát jíto z lahvičky.Přisátím se nenapapá dostatečně.Sice práce navíc,ale ono se to srovná.

S Milindou jsem mluvila v sobotu.Cítila se ještě trochu slabá,ale šťastná.Kubíček měl šňůru kolem krku,ale pan primář,včas zasáhnul a malej je v pohodě:-))Kdyby nebylo takové ošklivé počasí a Emča bylavětší tak bych zaní hnedky jela,ale takhle si musím počkat.Jsem zvědavá jací to jsou pucínci:-))

Jo jetě jsem chtělavzkázat těm co váhají zda otec u porodu,tak vřele doporučuju!!!Nejdřív jsem váhala,jestli to Pavel zvládne,ale musím ho pochválit,byl skvělej a hrozně mi pomohl.A to nejen po psychycké stránce,ale tak trochu přiložil ruku k dílu:-)))ale dost zbytek v deníčku:-)))
Emučka se začná pomalu probouzet,už je pomalu její čas,tak jsem jdu rychle nasnídat a dát trochu do pucu:-))

Jo a budu ještě provokovat.Za celé těhu jsem přibrala 2,5kg a dole mám už 8:-)))Doufám,že to takhle půjde dál:-)))
Zuzika+Emmka+Attilik 7467

Re: Re: Dnes som na rada Ja, huráááá.

30.8.2006 7:36:17
Volala som v noci do porodnice a vraj ked mi nezacnu kontrakcie do 8- 9 hod. tak sa mam objednat na vysetrenie. Ale Ja zijem v Holandsku a tu je to predsa ine.

Re: Dnes som na rada Ja, huráááá.

30.8.2006 7:33:34
Ahoj,
a to nemusíš do porodnice? Nám říkali, že když odteče voda, přijet do 2 hodin!
Zuzika+Emmka+Attilik 7467

Dnes som na rada Ja, huráááá.

30.8.2006 7:31:24
Kontrakcie mam slabucke, takze sa budem musiet objednat na vysetrenie, tu sa zacina ordinovat o 8.30 hod. Voda stale odteka, je cira a mimco kope.

:o(

30.8.2006 7:24:00
Mám pocit, že srpen už nestihneme...... asi se přestěhuju k vám do září, když to dnes nezabere.....

30.8.2006 7:21:47
Ahoj Andreo,

copak já, já se cítím dobře... ale myslela jsem, že mimis vykoukne před termínem...... tohle čekání každý den je hrůza.... a dnes jdu v 10 k doktorce a ona chce mimíska trochu popohnat nějakým chvatem..... tak nemůžu spát..... protože nevím, co mě čeká......
andulka75 38698

30.8.2006 7:19:02
Romčo – spánek – jen vás u snídaně přečtu a běžím rychle zase dospávat :o) Včera jsem se tak unavila, že bych potřebovlaa týden :o)

Zuzika – včera mi bylo tak divně, zvláštně, že jsem doufala, že už konečně. A zase nic, tak tady tvrdnu :o) ............... jééé, jak to s Tebou vypadá? U vás nemusíte do porodnice hned po prasknutí vody? No myslím na Tebe a držím palečky .... holky, třeba už má mimíska u sebe :o)

Bambulko a jak Ty jsi na tom? Téda, už 2 dny po termínu, Ti nezávidím :o(

Gabčulko, snaž se před vyvoláváním být klidná. Vždyť ono je to možná podobný, jako když se blíží obyč termín, ne? Já taky jsem zvědavá, jak mi bude, až se bude blížit 3.9., myslím, že nějak podobně. Tak prostě musíš padnout a spát a nemyslet na to, vždyť to opravdu může přijít kdykoliv :o)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 11028  [Dalších 10878 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.