| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 11028  [Dalších 10868 >>]
Míša+Lukáš12/03+Jakub09/06 23678

Re: Re: Dnes som na rada Ja, huráááá.

30.8.2006 7:03:00
Zuzika, tak moc držím palečky!!! Tak přeci jen jí to vyšlo:o)Doufám, že brzy dostanem zprávičku o miminku...

U nás nic. Termín podle menstruace mám zítra, ale už to vypouštím z hlavy a smiřuju se s přenášením jako u Lukáše. Uvidíme v pátek na kontrole, ale nevidím to na nějaký velký posun...

Hezký den všem a Zuzice mačkám palečky!!!
Bambulka a Lukášek 05.09.2006 37567

Re: Dnes som na rada Ja, huráááá.

30.8.2006 6:36:51
Gratuluju.... to se tak někdo má, rodit těsně před termínem... můžu jenom závidět.....
ACHJO!
Zuzika+Emmka+Attilik 7467

Dnes som na rada Ja, huráááá.

30.8.2006 2:19:57
Tak vyzerá to že som vzorná manželka, lebo mi práve praskla voda. Kontrakcie mám slabunké, volala som do nemocnice tak vraj ak to to rána nebudú pravidelné kontrakcie tak sa mám ozvať. V posteli samozrejme neobsedím, tak chodím hore dole po dome.
sarkita 5195

Re: Vecer

30.8.2006 1:08:43
Ahoj holky!
Tak ja zas klasicky usla u TV, tak se hlasim, jako nocni sova...
Sarikovi jsem dnes psala sms, tak jsou stale 2v1.
Tak ja se zas podivam rano, co je noveho...Ted uz nemam energii ani nic psat. dobrou...
Verča,Vašík06 a Evička09 45804

Vecer

29.8.2006 23:29:24
Tak jsme se s manzelem vratili z vecerni prochazky a rikala jsem si ze se sem jeste kouknu co je noveho...

Andrej, pokud porodis do utery, jsem ti jako ustredna rada k dispozici :o) drzim ti palec aby uz to bylo, je jasny jak moc se tesis :o)

Zuo, pevne doufam ze se mimcu tento termin zamlouva, protoze jiny mu proste neschvalujeme my :o)

Dasko, cisare mi planuji protoze Vasik je koncem panevnim a ja trpim vrozenou trombocytopenii (ztrata krevnich desticek) tak abych jim pri porodu nevykrvacela... u cisare si to lepe ohlidaji...tedy ja v to doufam :o) Jinak ti drzim palec aby zacatek tveho dalsiho porodu probehl pokud mozno klidneji nez u Kubika.

Aňo, u nas dneska zaspal manzel, ja bych zaspala kdyby kontrola byla po obede, to mivam nejvetsi krizi.

Zuzika, ja porad premyslim jestli je lepsi vedet kdy nebo ne. Na jednu stranu jsem rada a takova klidnejsi, na tu druhou si rikam aby to opravdu tak klaplo jak ma...

Gabcul, co takhle 6.9. ? Treba nas tento den porodi vic... a jeste to bude noc pred uplnkem.... to by mohlo vyjit :o)

Uz dva dny se nam neozvala Sarik z Vrchlabi, tak treba jim to vyslo a uz maji Sebika u sebe...
Preju vsem tehulkam i maminkam s mimiskama dobrou noc, jdu do pelisku...
Gabča + Adámek 8.9.06 37394

Re: miminko

29.8.2006 21:40:53
Zuzi, já z toho, že vím, kdy nejpozději mimi přijde na svět mám až mrazení. A nejde říct, jestli pozitivní nebo až nepříjemné:-) Ale těším se, až toho drobka budeme mít konečně u sebe. A manža taky...zrovna dnes mi u Ordinace říkal, že by mrňouse nejradši "vyšťoural" ven...na podrobnosti toho šťourání jsem se radši nevyptávala:-))) Ale třeba si to prcek ještě sám rozmyslí a překvapí nás dřív...zítra jdu naposledy ke svému dr. na kontrolu, tak jsem zvědavá, co bude nového. Minulý týden jsem byla už na prst a CS 4-5, tak uvidíme, jak zítra. Pokud bych prý neporodila, tak na další kontroly mě už dr. pošle do rizikové poradny v porodnici...a 7.9. to mám jisté!:-)

Holky, já si třeba nedokážu představit, že bych se vyspala noc před tím vyvoláváním porodu...:-( A to prý má být rodička co nejvíc odpočatá, aby měla sílu na porod:-)
Lucka a kluci 2006 a 2010 39100

Hezký večer!

29.8.2006 20:46:45
Ahoj těhulky,

všechny zase po delší době moc zdravím. Blahopřeji všem, co to už mají úspěšně za sebou a těší se z malých přírůstků do rodiny.

Doděláváme byt, ať to stihneme do narození mimča, tak moc času na netu teď netrávím. Ale už to u nás vypadá jako u lidí a to je dobře.

Jsem dneska nějak unavená, ani nemám moc z čeho. Asi bude opravdu blbý tlak, jak říkala Andrea.

Také mě při chůzi tvrdne břicho, také když se musím sehnout apod. A večer, když ležím, tak mě bolí podbřišek. Asi to je ale normální. Musíme vydržet:-).

Mějte se všechny krásně a vítám Suchvu z porodnice doma a blahopřeji!
Zuzika+Emmka+Attilik 7467

miminko

29.8.2006 20:40:04
Suchva, vitaj späť.

Aqualisa a Gabčulka, aký je to pocit, vedieť kedy sa mimino narodí?

Daška, to sa pekne čítalo ako Ti v pravý čas praskla voda, to bolo prekvapko,že?

Mne dnes mužíček zahlásil že by som mohla aj v noci porodiť, že zajtra nechce ísť do práce. Ja by som mu aj vyhovela, ale to nezávisí odo mňa.

Je to zaujímavé, koľké z nás dnes spali zle. Ja som rodila Emmku po veľkej búrke, vtedy tam mali ozaj veľa pôrodov a lekár to nestíhal.
Aňa+4 27094

Re: Re: Re: propršené odpoledne.........

29.8.2006 20:15:15
Ahojte z Prahy,
tak jsme konečně dorazili, cesta byla hrozná trvala skoro 4 hodiny, všude samá objížďka(
Agualista: taky jsem dneska byla na 8 objednaná k Dr. ,úplně jsem zaspala, naštěstí mě manžel vzbudil
KO dopadla dobře- nic nového
Suchvo: Vítej doma
Žua: taky mám toho na zítra dost, mě to zase naplánoval manžel:-) mám ho odvízt na letiště…
Taky běžím koukat na ordinaci:-)

roNika♀9/06+♀10/09 46888

Nerodíme:)

29.8.2006 20:09:25
Ahoj tehule
jeste nerodime a to si doktor myslel, ze se o vikendu uvidime v porodnici. Telo strasi porodem, ale Nikola ma rozum a nikam se nehrne. Zitra me ceka poradna, jsem zvedava jestli ji ta prochazka nevyzene.

Spanek- s tim jsem mela problemy kdyz jsem se vratila z nemocnice, ale ted jak je hnusne tak muzu spat cely den a porad mi to pripada malo. Nebude dlouho trvat a zase budu houkat do noci.

Teda ja bych si s vama tak rada povidala, ale jen co sednu k PC tak se mala zacne bourit. Nekdy mam pocit, ze se mi ta jeji rucicka objevi mezi nozkama.

A co dvojcatka? Dlouho jsem o nich neslysela. Doufam, ze jsou vsichni v poradku.

Konecne zahrada doufam, ze az se mala narodi tak bude v tomto case pekne spinkat.

Preju hezky vecer a dobrou noc
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 11028  [Dalších 10868 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.