| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 11028  [Dalších 10858 >>]
andulka75 38698

Re: Re: propršené odpoledne.........

29.8.2006 19:25:20
JaneB, přemýšlela jsem o tom. Takže oni dávaj prostě antibiotika preventivně? Divný a škoda, když to není potřeba. Tak fajn, že už výsledky máme :o)

Daško, nakonec to pro Tebe myslím bylo lepší, než kdyby vyvolávali, to prej není moc fajn, tak jsi to stihla akorát.
Ordinace – to já se nenechám připravit o žádnej díl, všechny si vychutnám. Pokud to nepůjde jinak, budu nahrávat :o)

Já jsem se chtěla odpoledne taky prochrupnout, ale nějak se mi to nepovedlo. Jsem tak unavená, že se z toho třesu. Takže teď už opravdu zalezu do pelíšku a budu koukat na zprávy a pak na ordinaci a jsem zvědavá, co tu bude za překvápka ráno :o)
Marťa 2+Toník a dvě dcery 45495

Re: propršené odpoledne.........

29.8.2006 18:47:30
Ahoj
Tak Mandelinko vítej do klubu a v lese pozor když je mokro,nepadat.
Daško tak snad vám ten první školní den vyjde a všechno dobře dopadne a třeba dítko na školu změní názor.
Já jsem dneska k obědu dělala taky cuketu ale smaženou s bramborem a Tatarkou.
Tak koukám Aqualista další s jistým termínem tak snad to dopadne dobře a nepojedeš dříív jako Jana.
Suchvo vítej doma a ne aby jsi začala hned makat jak divá hezky v klídku.
No Andrej tak snad jsi v tom dešti nenastydla a ona si Vendulka dá říct neboj jen se ještě neví kdy až se jí prostě bude chtít.
Dneska odpolko jsem se krásně vyspinkala a mimčo zase žádné neplníme plán.

Daška H,Kubík a Honzík 39102

propršené odpoledne.........

29.8.2006 18:27:16
AQUALISTO chtěla jsem se zeptat,proč máš plánovaného císaře?Možná jsem to přehlídla......

SUCHVI vítejte doma holky!!Co Pája?Jak reagoval na malou?Napiš potom.Kubík se nemůže Honzíka dočkat,ale obávám se ,že potom během několika dnů vystřízliví....

ANDREJ,vím jak to prožíváš,protože já rodila Kubíka deset dnů po termínu ,ale doktorům to připadalo normální,jen my jsme si pořád říkali,že když snad už jsem 40.týden,tak mám rodit a jaképak,že i dva týdny po termínu je to v normálu a naco teda ty termíny jsou,no nemohli jsme se dočkat........ nejlepší bylo,že já šla nakonec na vyvolání,bylo tehdy pondělí,no a jak mi sestřička točila na ambulanci na příjmu ozvy a sepisovala papíry,tak mi praskla voda u ní na lehátku.A já ji vyděšeně povídám,že mi asi praskla voda a ona se na mě podívala a říka teď?!?!?!a tady?!?!? a poslala mě rovnou na oddělení do třetího patra a podotýkám,že pěšky,protože výtahy se tenkrát opravovaly,tak já šla a na schodech po mě zůstavaly stopy ,protože voda prostě tekla..........Dneska se nad tím usměju,ale tenkrát jsem byla studem červená až na zad...Tak jsem zvědavá,jak důstojně počne můj druhý porod..........

ADD ZAHRADA konečně,konečně tak uvidím kolik dílů si stihnu vychutnat,než začne kolotoč kolem mimíska.....

Jdu udělat něco na večeři,tak zatíííííííííííím.................

Bara + 2 48998

Re: Po procházce v dešti

29.8.2006 18:25:02
Andrejko, ja take doufam, ze bude jeste cele zari a rijen krasne a teplo, abychom si uzili prochazky s miminkem! Urcite to tak bude!! Jen dneska pri pohledu z okna, jsem nejak znejistela..

Aqualiso, mas pravdu, je to takove zvlastni, kdyz tomu miminku to datum vyberete - ale jak jsme videli u Jany, kdyz se mu to nelibi, vybere si samo :-) ne vazne, urcite jste mu to vybrali hezky a vsechno bude v poradku!!

Kacule, treba to vazne neni bacil, ale zacatek porodu!!!

Holky mam na zitra rano a dopoledne naplonovano nekolik veci, ktery nejdou moc zrusit, tak doufam, ze jako naschval, mi to miminko nezkomplikuje tim, ze bude chtit zrovna na svet :-)
Ivča 3 děti 29911

Re: Re: Re: Po procházce v dešti

29.8.2006 18:22:43
Chtěla jsem napsat Suchvi ne Suchci,držte se s mimískem.
Ivča 3 děti 29911

Re: Re: Po procházce v dešti

29.8.2006 18:21:50
Ahoj holky!!
Suchci super,že jsi doma.
Agualiso taky se mi zdá super,že víš kdy.
Laďko byly jste pak s Áňou v tom bazénu??Taky jsi plavala??
Jsem napnutá,kdy bude další mimi.Mějte se!!!!
Monči taky mě to bříško pěkně táhne k zemi,záda děs.
JanaB + 2 45341

Re: Po procházce v dešti

29.8.2006 18:17:17
No, Andrej, to už je pak o lidech, jestli by si zavolali. Pokud by to bylo v době,kdy ještě jsou na mikrobiologii, tak by mohli. No a pokud ne, tak bych prostě dostala ATB, tak se to dělá, když se rodí mezi odběrem a výsledky nebo když se odběr vůbec nestihne.
Tak jsem si dnes do laborky zavolala a můžu v porodce hlásit, že GBS negativní.

Dnes jsem byla s Aničkou na preventivce a pak jsme ještě courly po městě, ale malého to asi nepopožene, jen mě víc bolí a tvrdne břicho. Já tu nakonec budu až do Sazky!!! :-(((
Linda a Jakoubek 43523

Ahoj tehulky

29.8.2006 18:16:40
Tak dneska vas nestiham docitat holky. Jsem v jednom kole. To je krasa, jak uz mate mimisky doma a my jeste netrpelive cekame, jojo..........
Žuo,
ja mela to stejne, teda porad mam. Byli jsme se podivat nedavno v porodnici a kdyz jsem videla jak si uz domu odnaseji male mimi, tak jsem se malem rozbulela a mela jsem na krajicku. Tak jsem se nakoukla jen na toho pindika co si nesli a doslo mi ze mam priblizne takoveho v brisku.
Aqualiso,
takze tyden do porodu, to je nadhera uz budes mit mimi doma. Zavidim ti a naplanujte si pekny vikend.
Kacule,
pridavam se ke Gabculi. U me svagrove takhle zacinali oba porody. Tak ze by......:-)
andulka75 38698

Po procházce v dešti

29.8.2006 17:57:40
Mončo, já tu mám na vyžehlení jen jedno bodíčko, co jsem nakonec koupila do porodnice místo košilky a nemůžu se odhodlat ho vyžehlit, nechce se mi krámovat žehlička a prkno kvůli jednomu kousíčku. Takže počítám, že to prošvihnu. A ještě navíc je dneska tak příšerný počasí, nebo tlak, či co, já jsem tak strašně unavená dneska!!!

Poradna – jé, já jdu až ve čtvrtek a jestli mi dají další poradnu zase až po týdnu, tak to bude až 7.9., tak to jsem na to fakt zvědavá. Už vidím, jak dojdu i na tu 7.9. ještě 2v1 :o)
Úplněk – tak to doufám, že to stihnu před úplňkem. I když u nás si člověk asi nevybere. Buď budu rodit někde v provizorních prostorách kvůli malování, nebo kvůli úplňku. Tak už se s tím asi začnu smiřovat :o)

Daško, tak mě doktor neřekl, že se to může každou chvíli rozjet. Mně naopak řekl, že mám ještě času, ... Ale netrpělivá jsem, to máš pravdu, pořád jakoby čekám. A jsem strašně zvědavá, jaký to bude. A jsem zvědavá na holčičku, jak bude vypadat ona. To je tak zvláštní, přibydou úplně nový lidi :o)

Marťo, taky jsme pěkně zmokly. Ale prošla jsem se. A opět na Vendulku to nezabírá, asi :o)

Mončo, být Tebou bych nespěchala na 11., ale počkala do 15. :o)

JaneB, taky jsem přemýšlela o tom, co by se stalo, kdybys porodila mezi stěrama a výsledkama. Myslím, že oni by si to obvolali sami.

Mandelinko, jojo, já se taky v podstatě nemotám. Metody jako víno a masáž nebo horká sprcha bych nezkoušela. Ale to chození a sexíkování mi přijde takový přirozený a obojí fajn a není to moc brutální :o) Ale myslím, že ta chůze i přispívá k lehčímu porodu, takže tím nic nezkazím, i kdyby tam byla ještě 14 dní :o)

Hakam, myslím, že to znamená jen to, že se přibližuješ k porodu. Při chůzi mi taky tvrdne bříško nejvíc, jinak skoro vůbec. A v noci mě zase bolí. Řekla bych: úplně normální :o)

Zrzku, včera asi nebylo žádné mimi, o kterým bysme věděly. Myslím. Ale já si myslím, že spousta holek, co jsou v tabulce, už sem vůbec nechodí a ani nenahlásí narození miminka :o(

Žuo, to počasí přece takhle nemůže zůstat. Já pořád doufám, že září bude ještě teplý. A snad i říjen. Doufám.

Aqualiso, hlavně musí být divný, že víš, kdy to bude. A to jsem si myslela, že právě Tebe použiju jako ústřednu a budu Ti psát z porodnice. Tak to asi ne. Myslím, že to taky bude až takhle později. Tak leda, že až já pojedu, Ty už bys byla doma :o)

Suchvi vítej :o)

Přidávám se k plánovačkám. Všechny „nepodstatný“ věci má člověk nalajnovaný a takovouhle důležitou věc neplánovat nemůžem. No, aspoň nás čeká nějaký překvápko :o)

A holkýýý, dneska ordinace :o) To jsem zvědavá, jestli při tom neusnu. No, každopádně na zítřejší dopoledne nemám nic naplánováno, takže budu spinkat až do obědááá. A pak jdu do cukrárny s Luckou a Romčou :o)
No, dneska jsem dojedla poslední perník a další už asi péct nebudu (tedy nevím, kdyby se týden nic nedělo, tak ještě asi upeču :o)) a taky jsem nějak začala pít mlíko! Strašně mi teď chutná, každej den vypiju nejmíň litr úplně ledovýho mlíka, mňam :o)
Verča,Vašík06 a Evička09 45804

Re: Po kontrole

29.8.2006 17:43:54
Ahoj,
Suchvi, vitej zpatky doma i tady na rodince. At vam Emca dela jenom radost :o)
Holky ja jsem asi vazne divna, ale ted premyslim, ze je to hrozne zvlastni, kdyz ja mimcu naplanuju kdy se ma narodit. Treba jak jsme tady mluvili o tech horoskopech. Kdybych nedostala na vyber, tak je to jedno, ale takhle... :o) Snad jsme mu vybrali pekne datum kdyz nam to nevyslo toho 15.9 :o) Jinak doufam ze to nebude jako u Jany protoze me musi anesteziolog napichat leky den predem a jeste druhou varku pred porodem.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 11028  [Dalších 10858 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.