| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 11028  [Dalších 10848 >>]
sarkita 5195

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Po kontrole

29.8.2006 17:27:57
Suchvi, to je fajn, ze uz jste doma!!!! Preju hodne mlicka vam obema klid a pohodu! na popis porodu jsem zvedava a taky co malej na segru...
Aqualiso, tak to musi byt prijemny to vedet, ale Janika si to nakonec taky nenechala naplanovat...
Zuo, s tim oblecenim jsem na tom stejne, snad jeste pujdu nakupovat...Bojim se, ze mu bude zima, ale ted se bojim i toho, ze mu ty malinky veci vubec nebudou, kdyz se tak louda...
Pa a zase vecer!
Gabča + Adámek 8.9.06 37394

Re: Re: Re: Re: Re: Po kontrole

29.8.2006 17:11:59
Káčul, co když jsi nechytila bacila jako příbuzenstvo, ale tělo se čistí a přirozeně připravuje na porod?:-)))

Aqui, zapomněla jsem, tak to je na jednu stranu fajn, že nejpozději za týden už "to" budeš mít za sebou a Vašíčka budeš mít v náručí! Tak ať vše proběhne jak má, budu moc myslet...jestli teda zrovna taky nebudu rodit - dr. říkal, že nejpozději 7.9. půjdu taky na vyvolání...
Gabča + Adámek 8.9.06 37394

Re: Re: Re: Re: Po kontrole

29.8.2006 17:09:26
Suchvi, taky tě vítám doma a ještě jednou moc gratuluji k Emmičce a přeju, ať vám jde kojení krásně "od ruky" a malá je stále tak zlaťoučká!:-)))
Káčule79 + Kačenka 21.9.06 41934

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hezké dopoledne..........

29.8.2006 17:08:51
Ahojky Suchvi, to je fajn, že už jste s malou Emou doma. Tak ať je všechno v pohodě.

Aquo - taky bych asi chtěla vědět termín, kdy budu mít mimíska u sebe. To čekání mě nebaví. Jsem takovej člověk, co má pořád všechno naplánovaný a ejhle ono to vždycky nejde:o) Tak si užijte s manžou pěknej víkend.

Holky to je děs, asi jsem chytila nějakýho bacila nebo co. Bolí mě břicho a mám průjem. Pořád lítám na záchod. Ach jo. Byla jsem u tchýně a tam to měli taky. Tak jsem zvědavá kdy to přestane.
Bara + 2 48998

29.8.2006 17:07:09
Suchvo, vítejte s Emuskou doma!! At se vam dari a at je Emuska stale tak hodna!
Míša+Lukáš12/03+Jakub09/06 23678

Re: Re: Re: Re: Re: Hezké dopoledne..........

29.8.2006 16:32:17
Ahoj Suchvi, vítám tě zpátky doma:o)přejeme jen to nejlepší a hlavně hodně zdravíčka:o)))
JanaB + 2 45341

Re: Re: Re: Re: Hezké dopoledne..........

29.8.2006 16:17:20
Vicki, to není v porodce, ale normálně na gyndě. k naší Dr. se chodí zž do konce, má tam UZ i CTG, tak nás předem na kontroly do porodky neposílá.
Monča&Lucinka02/04&Filda09/06 14929

29.8.2006 15:50:42
Suchvi, vítejte doma a přejeme, ať se vám všechno daří
Suchva;Pája 2.9.00/Ema 24.8.06 20118

Re: Re: Re: Po kontrole

29.8.2006 15:08:14
Ahojky holčiny,tak jsme konečně doma:-)))hurá,já už se nemohla dočkat.Emuška je zatím hodná,tak doufám,že jí to vydrží.Začínáme čím dál tím víc kojit a tak mám z toho radost.
Je nad mé síli číst vše co je tu za těch 14 dní nového,takže všem novím maminkám moc gratuluju a čekatelkám přeji,zbytek čekání v pohodě:-)
Až bude víc času tak popíšu porod,byl docela zajímavej.Teď tu musím trochu poklidit,přece jen 14dní tu úřadovali chlapi sami a zítra má přijet paní doktorka,tak aby mám Emču zase hnedky nesebrali:-))Tak že páček.
zoulinka + 3♥ 18862

Re: Re: Po kontrole

29.8.2006 14:35:28
Evčo , ráda tě uvidím , pokud tam budu :o))
Dala jsem si tě do kontaktů a dám případně vědět .o)) Ale jak říkám , já to vidím černě , 2 lidičkové jedou na dovču a chtějí , abych rodila do 1. , sousedi na mě koukají jako na exota , že nerodím... A mimčo se občas převalí a je takovej pohodář.
Ale dneska večer plánuju , že si nafotím těhu oblečení ještě na sobě , tak třeba to přinutí být mimčo škodolibý a neumožní mi to. Sexík ani jinou radu jako úklid - to nezabírá , no ale minule to bylo stejné...

Aquo - tak gratuluju k termínu a třeba se dočkáš jako Janina dřív :o))
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 11028  [Dalších 10848 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.