| Vicki. | 39008 |
|
|
Re: Po kontrole29.8.2006 14:14:25
Aquo, jééé, tak to se máš, docela už bych taky brala vědět kdy se miminko narodí !!! Třeba se tam fakt sejdeme !!!
Tady prší a prší a prší........ Prcek je protivnej, navíc dneska jako na potvoru málo spal po obědě, a do večera daleko....... |
| Míša+Lukáš12/03+Jakub09/06 | 23678 |
|
|
Re: Po kontrole29.8.2006 14:00:58
Aquo, to je super, že jste v pořádku:o)Opravdu zvláštní vědět, že zrovna ten den bude malej na světě...už jsem zase dojatá:o)Tak se opatruj!!!
|
| Evča,Verča a Terezka | 33152 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hezké dopoledne..........29.8.2006 13:56:48
Zoulinko díky moc za pochvalu,vždyť tobě to taky moc sluší.V pondělí jdu na kontrolu,tak jestli už budeš mít odrodíno,ráda se za tebou stavím v porodnici.V kontaktech mám tel.č.tak mi dej kdyžtak vědět jo????
Aqualiso tak příští týden??Tak si ještě užijte ten víkend ve dvou... |
| Bara + 2 | 48998 |
|
|
Re: Po kontrole29.8.2006 13:49:34
Aqualisko, to je fajn, ze je po kontrole vse v poradku. Alespon uz muses klidne spat.
Trochu ti zavidim, ze uz vis, kdy se miminko narodi. Mne uz ta nejistota pomalu leze na mozek.. je to takove zvlastni. V zivote ma clovek vetsinu veci alespon trochu naplanovanou a najednou takova velka udalost jako narozeni ditete a zrovna se to neda naplanovat.. no alespon si trochu vytrenujeme trpelivost.. |
| Verča,Vašík06 a Evička09 | 45804 |
|
|
Po kontrole29.8.2006 13:41:05
Ahojky,
hlasim se vam po kontrole :o) Pridavam se k tomu, ze noc byla desna, ale u nas to bylo spis tim, ze jsem se dnesni KO bala a nemohla jsem z toho spat. Rano na osmou me Zdenda vezl na monitor, pak ultrazvuk, poradna u sestricek a kontrola u doktora. Privezl me az ted. Jsem z toho unavena, ale neumim si predstavit, ze bych jeste ted mela sedet v MHD. Dopadli jsme myslim docela dobre... na monitoru Vasik asi 10 minut spal a to vam byl vzorny zaznam spiciho ditete :o) dalsich 10min jsme budili zvonkem, stouchanim, houpanim na zidli az jsme ho vyprovokovali k nejake akci. Kazdopadne zaznam je OK, coz je fain. Na ultrazvuku potvrdili polohu koncem panevnim a mrnouska zmerili. Vychazi to ted na necela tri kila (2,95) a to by bylo dobre. Mrskal tam sebou a rozmachoval se rucickama az z toho opet usnul. U pana doktora jsme domluvili termin porodu, takze u nas je to jasne 6.9. nekdy rano :o) Dokonce jsem si mohla vybrat jestli 4 nebo 6. To pondeli by bylo sice taky fain a driv, ale nastoupit musim den predem, tak si jeste udelame se Zdendou hezky vikend a nastoupim v utery. Pokud bych zacala rodit driv, tak mam Vernerovi zavolat na mobil a on si me prijede odrodit :o) za to jsem opravdu rada. Jeste musim dojit na internu aby mi k cisari dali nejaky papiry a natocili EKG. Ve ctvrtek vecer pro jistotu jeste jeden monitor, ale jinak uz je to vse. Je to dost zvlastni pocit ze presne za tyden... Jdu si ted dat neco dobreho k jidlu a pak pujdu dospat tu noc. Preju vsem pohodove odpoledne a dobrou naladu :o) |
| Bara + 2 | 48998 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hezké dopoledne..........29.8.2006 13:25:57
Dobre poledne!
Teda to je hnusne, fuj, fuj, fuj. Hm, asi budu muset vymenit to prichystane obleceni pro miminko z porodnice za neco zimnejsiho a snad i neco dokoupit. Ja cekala, ze bude jeste horko.. Byla jsem dopoledne cvicit v porodnici a jak jsem tam cekala na to cviceni pred porodnim salem, akorat se tam narodilo nejake miminko a strasne plakalo. Nejak jsem si predstavila, jak jsou tam zrovna vsichni strasne stastni, ze uz maj to svoje miminko u sebe, a mela jsem co delat, abych tam nebulela jak zelva. To je desny, jak ty hormony v tom tehotenstvi funguji.. Jinak jsem se dneska vyspinkala do nejaky divny nalady, je mi nejak smutno a tak celkove na nic (no jeste aby ne v tomhle pocasi..), tak si jdu alespon upect babovku, treba to zajim necim sladkym :-) Koukam, zadna nova miminka.. ze by klid pred bouri.. |
| zoulinka + 3♥ | 18862 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hezké dopoledne..........29.8.2006 13:13:09
Ahoj ,
taky hlásím , že noc byla úděsná , ale asi změnou počasí , jen rodit jaksi nebudu. Tak se směju , jak si každej plánuje porod , já už po prvním jsem skeptická a počítám s přenášením - hold mozek rodit nechce :o(( Do pátku to vidím černě , i když možná zátka už odchází , ale to může i týden... Dodatečná gratulace všem novým miminkům , zatím tu nejsou moc obříci a nikomu to nepřeju , bojim , bojim , že bude klučina velkej :o(( A taky musím říct , že jsem včera potkala Evču , škoda , že jsme neměli ani jedna víc času , ale moc jí to sluší , má krásný bříško!!! Tak se držte a my na kraji září , a´t už rodíme :o))) , pa |
| Piraňka | 38231 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Hezké dopoledne..........29.8.2006 13:03:38
Ahoj holky,
tak jak to tady pročítám, byla jsem na tom v noci stejně jako vy. Nemohla jsem spát, bříško mi taky tvrdlo, což není poslední dobou nic nového, ale s tím spaním to bylo nepříjemné. Většinou spím, jak když mě do vody hodí a teď ne a ne zabrat. Docela nás zachraňuje to, že jsme doma a můžeme se na chvilku natáhnout... takže já si jdu dát chvilku oddech, než mě vyžene ven ten náš "Maxipes". (Máme Yorskšírského teriéra, ale běhal by venku pořád jak doga..) |
| Daška H,Kubík a Honzík | 39102 |
|
|
škola........29.8.2006 13:03:12
VICKI školka by určitě šla posunout,jenže my jdem do školy, máme prvňáčka tak proto mám obavy a navíc Kubík se do školy absolutně netěší!!!!!!!!!!!Není to typický prvňáček,na aktovku se podíval,jen když si ji vybíral a když se mluví o škole,tak dělá,že neslyší já to nechápu,kde získal takový postoj,přece skoro ksždé dítko se těší aspoň ze záčátku.No a já mám termín až 15.9 jenže minule mi doktor řekl,že to bude mnohem dříve,ale o kolik to už se darebák nevyjádřil.Nevím zítra jdu na kontrolu,tak uvidím jestli to od minule pokročilo,to jsem byla otevřená na prst.Tvrdne mi břicho víc jak 40.x za den,ale to už dlouho tak doufám,že to nebude mít vliv,pořád počítám kdybych porodila ještě zítra,tak mě v neděli pustí a je klid,ale když do zítřka ne,tak zkřížím nohy a ,,nepustím,, ha ha jo,jo to si naplánuje mimi a né já,jen je mi Kubulky líto,tak přemlouvám brášku ať teda ještě posečká....Ale na druhou stranu minulý týden ve středu měl cca 3kg!!!Tak bojim,bojim,ať nemá do termínu 5kg! SARKIT a ostatní díky za podporu ohledně školy,asi to trošku přeháním,ale fakt mi záleží ať v pondělí jsem u toho velkého kroku s Kubulou já.
Dívám se,že se podařilo některým mamulkám spadnout,tak dávat pozoooooooooooor!!!!!!!!Ale to je jen okamžik a člověk ani neví jak a leží,že! Na obídek jsem si udělala cuketu,takovou jsem na ní měla chuť,ale zhořkla mi a to teda nevím proč,jestli už byla stará,nebo to bylo to nové koření,co jsem tam dala,tak letěla do koše.Kubík měl špagetky s kuřecím masem,ale na to já chuť nemám,tak nevím co s tím bídným obsahem v lednici vymyslím avenku leje a leje to se ani do obchodu nechce........... NO A CO MIMI?DNESKA NIC?zase nakouknu........... |
| Evča,Verča a Terezka | 33152 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Hezké dopoledne..........29.8.2006 12:36:58
ahoj holky
Marťo a Mandelinko,dávejte na sebe pozor a snažte se nepadat.... Tak hlásím,že mi začal otíkat pravý kotník a bolí mě pravá kyčel.Včera na kontrole byl jinej dr.protože můj měl dovolenou a napsal mi taky magnézko. Všem co chcete rodit přeju ať už se dočkáte,a my co ještě nechcem zase ať miminka ještě vydrží v bříšku. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.