| LadkaV | 30808 |
Re: Re: Re: Re: Hezké dopoledne..........29.8.2006 12:26:29
Dobré poledne,
hakam- mně také pořád tvrdne bříško.Dr. mi říkala,že pokud je to 15x za den, tak je v pohodě. V červenci, když byla ta vedra,tak mi tvrdlo i víckrát.Dostala jsem magnézko 4xdenně po dvou.Teď už jsem ho ale vysadila. Katy- já jsem si koupila na Jáchyma Penaten.Prodávaj ho pouze v lékárnách.Používala jsem ho i při Áně a byla jsem s ním moc spokojená. Andrej-Zuzika- holky, já myslela,že už se ráno dočtu,že máte mimíska-)) a jim se u vás v bříšku asi moc líbí:-)) Včera nebylo žádné mimi? Já jsem včera byla totálně mrtvá.Celé odpoledne jsem prospala a večer přišli sousedi, vykládat zážitky z měsíční dovolené,na které byli v Ugandě. Bylo to dost zajímavé,ale asi by mě tam nikdo nedostal. Já jsem spíš pro tu Evropu:-)) Áńa si vymyslela, že chce jet do bazénu do Letňan:-((Mně se tak nechce,ale asi mi nic jiného nezbyde.Ona dokáže tak prudit, než abych ji celý den poslouchala, že se nudí, tak raději vyměknu.:-((Ach ta puberta. zatím papa |
| Vicki. | 39008 |
|
|
Re: možná hloupý dotaz- poslíčci29.8.2006 12:13:05
Hakam, je to normální, děloha už je aktivnější.... Poslíčci nejsou zdaleka tak intenzivní a bolestiví jako kontrakce, většinou nejsou v pravidelných intervalech nebo po určité době přejdou, a na mě u prvního spolehlivě fungovalo dát si teplejší vanu - poslíčci po ní přešli, kdežto kontrakce byly silnější a po vaně v o něco kratších intervalech.....
|
| Vicki. | 39008 |
|
|
Re: Re: Re: Hezké dopoledne..........29.8.2006 12:07:26
Mončo, no třeba to vyjde... :)))) I když já bych radši o něco dřív.......
Daško, tak snad nebudeš rodit zrovna toho 4.9., a kdyby náhodou, tak co školku o nějaký ten den odložit taky? Kdybys byla v porodnici tak ho kdyžtak může odvézt manžel? Jane, to už je hrůza to čekání, co? Nejdřív abys neporodila moc brzo, a teď se prckovi zase nechce...... Koukám že u vás v porodce je mezi doktorama taky dobrá komunikace, kdyby tvoje dr. třeba onemocněla tak se k tvojí kartě nikdo nedostane? Mandelinko, dudlíky vyvařím a je k nim takové pouzdro jednak na tu část kterou mimčo dudá (nacvakneš to), a jednak pouzdro na dudlíky jako takové (jsou balené po dvou), takže je to komplet zavřené. Chci to mít připravené do porodnice, kdyby se to protahovalo tak je ještě vyvařím znovu....... |
| JanaB + 2 | 45341 |
|
|
Re: možná hloupý dotaz- poslíčci29.8.2006 12:05:59
Ahoj Hakam, buď v klidu, to se jen děloha chystá...
|
| Hanik + 2sluníčka | 43534 |
|
|
možná hloupý dotaz- poslíčci29.8.2006 11:57:14
ahoj maminy,
tak jsem zase po dloooouhé době na netu a koukám, že už některé z nás porodily. Hlavně že je vše v pořádku a mimi jsou zdravá. Chtěla jsem se zeptat, je normální že mám často tvrdé břicho? hlavně při chůzi a v noci, nebo občas i na dotyk? nejsou to poslíčci, nevím jak se to pozná. a i kdyby to byli poslíčci, co to přesně znamená? mám 39tt. děkuji hakam |
| JanaB + 2 | 45341 |
|
|
Re: Re: Hezké dopoledne..........29.8.2006 11:52:23
Ahojky, tak se také hlásím.
Celou noc mě budily bolesti břicha, ale opět nic z toho, akorát jsem jak mátoha. Dnes se ženu do poradny (týden po propuštění z nemocnice) a moje doktorka má zrovna tento týden dovču. Tak jdu k Dr., který ji zastupuje. Ještě před špitálem mi moje Dr. nabírala stěr na GBS a než jsem šla zas do poradny,tak jsem jela... Takže nevím výsledek. Tak se ptám dnes sestřičky u toho Dr. a ta mi řekla, že nemá přístup ke kartám mojí Dr. Prostě kdo přijde, tomu napíše kartičku o prohlídce a to pak doktorce dá. Takže výsledek opět nevím. Ještě zkusím zavolat přímo do laborky, jestli to tam mají nějak evidované a budou ochotni mi ho říct. Kdybych náhodou porodila dřív než v pondělí, tak ať vím... Jinak pan doktor - stařičký, ale při vyšetřování velmi šetrný, úplně pohoda. Prý - čípek se nijak moc neotvírá, takže to nevypadá.Ale to se teď už může změnit každou chvilku. (No, to vím taky:-))) Byl fakt milý, ještě dával instrukce, kdy jet do porodky (to už známe taky) a prý radši dřív než později. No, fakt se snažil. Ale nového nevím nic. Zatím pa, jdu se natáhnout. Mám tu polévku ze včera, ve dvě jdu s Aničkou na preventivku a pak na nákupy a masíčko s bram. knedlíčky uvařím až k večeru. Na to vyhánění bych si dala teplou vanu a to červené vínko, jak tu někdo včera psal. Ale nemám si ho s kým dát a kupovat ho jen kvůli sobě se mi nechce. Holky, a pozor na to padání (MARŤO)!!! |
| Monča&Lucinka02/04&Filda09/06 | 14929 |
|
|
Re: Re: Hezké dopoledne..........29.8.2006 11:18:05
Vicki, vidíš, třeba Ti toho 7-mého vyjde zase. My máme Lucinku 11-ého, tak to bychom taky mohli, aby se nám to nepletlo :-))
|
| sarkita | 5195 |
|
|
Re: Hezké dopoledne..........29.8.2006 11:14:16
Dasko, ja te naprosto chapu, ze te to trapi. Preci jen prvni den ve skole je hodne dulezity. Tak drzim palce, at si mimisek nevzpomene zrovna toho ctvrtyho.
Ja si jdu dat kaficko. |
| Marťa 2+Toník a dvě dcery | 45495 |
|
|
Re: Hezké dopoledne..........29.8.2006 11:04:53
Ahojky všichni!
Andrej tak hezkou vycházku teda tady je tak hnusně,že bych ven nevylezla.No snad ti to konečně vyjde. Slibuji,že budu opatrná a dám na sebe pozor zítra mám poradnu tak mě tam manžel odveze má to své výhody alespoň nemusím pěšky. Žádné mimčo se koukám zatím nechystá tak jdu vařit a žehlit. Včera jsem si udělala mrkvový salát a snědla jsem celou misku byl mňam mňnam. Tak večer juknu jestli si nějaké mimčo dalo říct. |
| Daška H,Kubík a Honzík | 39102 |
|
|
Hezké dopoledne..........29.8.2006 10:39:28
Tak koukám,že jsme se zase rozrostly,co jsem tady nebyla.Všem novopečeným maminkám i jejich uzlíčkům mooooooc gratuluji a přeju zdravíčko a mlíčko !!!!!!!!!!!!
SARKIT ,to máš fajn,že můžeš školku odložit ,já jsem z toho tak nervozní a tuším,že zákonem schválnosti budu 4.září v nemocnici a opravdu nevím,kdo Kubíka odvede poprvé do školy.Manžel říká,ať to zatím neřeším,ale já si nedovedu představit,že by ho vedla sousedka a zatím nikdo jiný v dohledu není,bohužel všichni jsou pracující.........chjo......... To fakt hezké,jak některé škemráme ať už mimíšci vylezou a druhé ať ještě počkají..... A co ty Andrej?Jako prvorodička jsi asi napnutá a plná očekávání už pěkně dlouho,že?Taky si pamatuji,že jak mi doktor řekl,že už se to může každou chvíli rozběhnout,tak jsem si pořád už?už?už?Ale neboj,taky se dočkáš a už určitě brzy. Jdu něco vymyslet na obídek a pak nakouknu,jestli máme další mimi......... PS:FOTEČKY MIMINEK JSOU MOC KRASNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.