| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 11028  [Dalších 10828 >>]
LadkaV 30808

Re: Re: Re: Re: Hezké dopoledne..........

29.8.2006 12:26:29
Dobré poledne,

hakam- mně také pořád tvrdne bříško.Dr. mi říkala,že pokud je to 15x za den, tak je v pohodě. V červenci, když byla ta vedra,tak mi tvrdlo i víckrát.Dostala jsem magnézko 4xdenně po dvou.Teď už jsem ho ale vysadila.

Katy- já jsem si koupila na Jáchyma Penaten.Prodávaj ho pouze v lékárnách.Používala jsem ho i při Áně a byla jsem s ním moc spokojená.

Andrej-Zuzika- holky, já myslela,že už se ráno dočtu,že máte mimíska-)) a jim se u vás v bříšku asi moc líbí:-))
Včera nebylo žádné mimi?

Já jsem včera byla totálně mrtvá.Celé odpoledne jsem prospala a večer přišli sousedi, vykládat zážitky z měsíční dovolené,na které byli v Ugandě. Bylo to dost zajímavé,ale asi by mě tam nikdo nedostal. Já jsem spíš pro tu Evropu:-))

Áńa si vymyslela, že chce jet do bazénu do Letňan:-((Mně se tak nechce,ale asi mi nic jiného nezbyde.Ona dokáže tak prudit, než abych ji celý den poslouchala, že se nudí, tak raději vyměknu.:-((Ach ta puberta.

zatím papa
Vicki. 39008

Re: možná hloupý dotaz- poslíčci

29.8.2006 12:13:05
Hakam, je to normální, děloha už je aktivnější.... Poslíčci nejsou zdaleka tak intenzivní a bolestiví jako kontrakce, většinou nejsou v pravidelných intervalech nebo po určité době přejdou, a na mě u prvního spolehlivě fungovalo dát si teplejší vanu - poslíčci po ní přešli, kdežto kontrakce byly silnější a po vaně v o něco kratších intervalech.....
Vicki. 39008

Re: Re: Re: Hezké dopoledne..........

29.8.2006 12:07:26
Mončo, no třeba to vyjde... :)))) I když já bych radši o něco dřív.......

Daško, tak snad nebudeš rodit zrovna toho 4.9., a kdyby náhodou, tak co školku o nějaký ten den odložit taky? Kdybys byla v porodnici tak ho kdyžtak může odvézt manžel?

Jane, to už je hrůza to čekání, co? Nejdřív abys neporodila moc brzo, a teď se prckovi zase nechce...... Koukám že u vás v porodce je mezi doktorama taky dobrá komunikace, kdyby tvoje dr. třeba onemocněla tak se k tvojí kartě nikdo nedostane?

Mandelinko, dudlíky vyvařím a je k nim takové pouzdro jednak na tu část kterou mimčo dudá (nacvakneš to), a jednak pouzdro na dudlíky jako takové (jsou balené po dvou), takže je to komplet zavřené. Chci to mít připravené do porodnice, kdyby se to protahovalo tak je ještě vyvařím znovu.......
JanaB + 2 45341

Re: možná hloupý dotaz- poslíčci

29.8.2006 12:05:59
Ahoj Hakam, buď v klidu, to se jen děloha chystá...
Hanik + 2sluníčka 43534

možná hloupý dotaz- poslíčci

29.8.2006 11:57:14
ahoj maminy,
tak jsem zase po dloooouhé době na netu a koukám, že už některé z nás porodily. Hlavně že je vše v pořádku a mimi jsou zdravá.
Chtěla jsem se zeptat, je normální že mám často tvrdé břicho? hlavně při chůzi a v noci, nebo občas i na dotyk? nejsou to poslíčci, nevím jak se to pozná. a i kdyby to byli poslíčci, co to přesně znamená? mám 39tt.
děkuji hakam
JanaB + 2 45341

Re: Re: Hezké dopoledne..........

29.8.2006 11:52:23
Ahojky, tak se také hlásím.
Celou noc mě budily bolesti břicha, ale opět nic z toho, akorát jsem jak mátoha.
Dnes se ženu do poradny (týden po propuštění z nemocnice) a moje doktorka má zrovna tento týden dovču. Tak jdu k Dr., který ji zastupuje.

Ještě před špitálem mi moje Dr. nabírala stěr na GBS a než jsem šla zas do poradny,tak jsem jela... Takže nevím výsledek. Tak se ptám dnes sestřičky u toho Dr. a ta mi řekla, že nemá přístup ke kartám mojí Dr. Prostě kdo přijde, tomu napíše kartičku o prohlídce a to pak doktorce dá. Takže výsledek opět nevím.
Ještě zkusím zavolat přímo do laborky, jestli to tam mají nějak evidované a budou ochotni mi ho říct. Kdybych náhodou porodila dřív než v pondělí, tak ať vím...

Jinak pan doktor - stařičký, ale při vyšetřování velmi šetrný, úplně pohoda. Prý - čípek se nijak moc neotvírá, takže to nevypadá.Ale to se teď už může změnit každou chvilku. (No, to vím taky:-)))
Byl fakt milý, ještě dával instrukce, kdy jet do porodky (to už známe taky) a prý radši dřív než později. No, fakt se snažil. Ale nového nevím nic.

Zatím pa, jdu se natáhnout. Mám tu polévku ze včera, ve dvě jdu s Aničkou na preventivku a pak na nákupy a masíčko s bram. knedlíčky uvařím až k večeru.

Na to vyhánění bych si dala teplou vanu a to červené vínko, jak tu někdo včera psal. Ale nemám si ho s kým dát a kupovat ho jen kvůli sobě se mi nechce.

Holky, a pozor na to padání (MARŤO)!!!
Monča&Lucinka02/04&Filda09/06 14929

Re: Re: Hezké dopoledne..........

29.8.2006 11:18:05
Vicki, vidíš, třeba Ti toho 7-mého vyjde zase. My máme Lucinku 11-ého, tak to bychom taky mohli, aby se nám to nepletlo :-))
sarkita 5195

Re: Hezké dopoledne..........

29.8.2006 11:14:16
Dasko, ja te naprosto chapu, ze te to trapi. Preci jen prvni den ve skole je hodne dulezity. Tak drzim palce, at si mimisek nevzpomene zrovna toho ctvrtyho.
Ja si jdu dat kaficko.
Marťa 2+Toník a dvě dcery 45495

Re: Hezké dopoledne..........

29.8.2006 11:04:53
Ahojky všichni!
Andrej tak hezkou vycházku teda tady je tak hnusně,že bych ven nevylezla.No snad ti to konečně vyjde.
Slibuji,že budu opatrná a dám na sebe pozor zítra mám poradnu tak mě tam manžel odveze má to své výhody alespoň nemusím pěšky.
Žádné mimčo se koukám zatím nechystá tak jdu vařit a žehlit.
Včera jsem si udělala mrkvový salát a snědla jsem celou misku byl mňam mňnam.
Tak večer juknu jestli si nějaké mimčo dalo říct.
Daška H,Kubík a Honzík 39102

Hezké dopoledne..........

29.8.2006 10:39:28
Tak koukám,že jsme se zase rozrostly,co jsem tady nebyla.Všem novopečeným maminkám i jejich uzlíčkům mooooooc gratuluji a přeju zdravíčko a mlíčko !!!!!!!!!!!!
SARKIT ,to máš fajn,že můžeš školku odložit ,já jsem z toho tak nervozní a tuším,že zákonem schválnosti budu 4.září v nemocnici a opravdu nevím,kdo Kubíka odvede poprvé do školy.Manžel říká,ať to zatím neřeším,ale já si nedovedu představit,že by ho vedla sousedka a zatím nikdo jiný v dohledu není,bohužel všichni jsou pracující.........chjo.........
To fakt hezké,jak některé škemráme ať už mimíšci vylezou a druhé ať ještě počkají.....
A co ty Andrej?Jako prvorodička jsi asi napnutá a plná očekávání už pěkně dlouho,že?Taky si pamatuji,že jak mi doktor řekl,že už se to může každou chvíli rozběhnout,tak jsem si pořád už?už?už?Ale neboj,taky se dočkáš a už určitě brzy.
Jdu něco vymyslet na obídek a pak nakouknu,jestli máme další mimi.........
PS:FOTEČKY MIMINEK JSOU MOC KRASNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 11028  [Dalších 10828 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.