| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 11028  [Dalších 10818 >>]
sarkita 5195

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý...

29.8.2006 10:04:00
Ahoj holky!
Tak me v noci hodne bolely zada a tvrdlo bricho, zrovna byl takovej hnusnej slejvak, tak jsem mu rikala, ze se mi nikam nechce a nakonec jsem usnula a rano zas dobry.
Ta zima je fakt ble...Ja snad budu muset jeste koupit nejaky teplejsi oblecky, ja si porad myslela, ze se narodi jeste v lete...
Uz jsem se vymyslela plan na oslavu Marovejch narozenin, dve varianty, tak jsem zvedava, jak to dopadne, jen doufam, ze si to nevybere zrovna na brachovy narozeniny...
Taky jsem se rozhodla, ze jeste odlozime skolku, tak jsem klidnejsi.
Hezky den vsem!
Vicki. 39008

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý...

29.8.2006 9:42:49
Mončo tak já prvního rodila o úplňku, a bylo to taky 7. .... :)))) Byla narvaná porodnice a chvilku po nás zavíraly příjem protože byly plný všechny porodní sály........ Přijet o 10 minut později tak jsme měli smůlu...... :)))
Monča&Lucinka02/04&Filda09/06 14929

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý...

29.8.2006 9:28:21
Vicki, tak jsem koukala, kdy ten úplněk je (7.9.), no uvidíme, ale co vím, tak u Lucinky na mě nepůsobil. Když jsem rodila já, tak vím, že sestřička říkala, že tu noc byla veliká změna tlaku. My přijeli ve 2:30 hod. a to už jsme byli za tu noc 7-dmý porod :-))
Jak tak koukám, tak zatím se nám tady žádné miminko nenarodilo v noci, že? :-))
zuzanag, Kuba 4 ,Sofie 8.9.06 27259

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý...

29.8.2006 9:23:14
Tak se hlásím po poradně.... opět žádná změna, na porod to vůůůůbec nevypadá, čípek tak na špičku prstu.. jak říkala dr. takže já budu mít určitě zářijové miminko... a váha mi alespoň zůstala stejná.. takže + 16kg, další kontrola 5.9. jo a zítra jdu znova natočit ozvy, protože se ráno mimčo vůbec nehýbe, tak jsem zvědavá v kolik tam půjdu, ať jde něco vidět...

Za chvíli odjíždím na nehty... a pak do práce a odpoledne máme sraz s kámoškou a budeme se courat po obchodech a na kávičku a medovník atd.. už se mooooc těším...

Takže s tím vyháněním si pospěšte, protože já to teď určitě nebudu :)))

Páááá
Vicki. 39008

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý...

29.8.2006 9:20:47
Mončo, jo, taky jsem zvědavá na koho vyjde první "zářijňátko", já zatím pořád doufám že to bude srpňátko, ale mám tucha že to bude spíš příští týden......... Ještě že už se ten úplněk blíží....... :)))

Mě se nic moc nechce, ale asi to půjdu trochu rozhýbat...... Musím postupně přestěhovat věci ze starých skříní a krabic do ložnice do velké vestavné.......
Včera jsem smontovala cestovní postýlku, kamarádka mi půjčila to zvýšené dno, a jinak už chybí jenom vyvařit dudlíky atd...... Tak se do toho asi pustím.......
Uklízet moc nemůžu, jenom jsem zametla, rozbil se nám tenhle týden vysavač, tak asi zítra ráno ještě pojedeme koupit nový....... vrrrr.....
Monča&Lucinka02/04&Filda09/06 14929

Re: Re: Re: Re: Re: Úterý...

29.8.2006 9:07:00
Ahoj holky,

tak škaredě je asi dnes všude, i u nás....

Teda jak tak koukám, všechny by jste chtěly porodit ještě v SRPNU, ale co potom to NAŠE ZÁŘÍ!!!???? Já jsem zvědavá, která bude mít to "opravdové" PRVNÍ ZÁŘIJOVÉ MIMINKO :-))) A které z nás vyjde ta Sazka :-)))))

Já dnes nic moc v plánu nemám, jen tu mám trošku žehlení, tak se asi pustím do toho :-))

Jo a ještě vám musím napsat, včera když jsem se ptala Milana, proč jel do práce autem, tak mi říkal, že když vidí, jak se tu na diskusi rodí miminka v předstihu, tak nechce nic nechávat náhodě .... :-)) Ale aspoň je odpoledne o hodinku dřív doma z práce!
Vicki. 39008

Re: Re: Re: Re: Úterý...

29.8.2006 8:39:30
No jo, jsou to tvrdohlavky....... Vylezou až se jim bude chtít..... :))))
Já chtěla do porodu doma ještě stihnout vymalovat obývák, jídelnu a chodbu, asi nic z toho nestihneme, ale to je jedno, hlavně když už bysme rodili......... Jsem fakt strašně moc zvědavá co mi řekne zítra doktorka, už se nemůžu dočkat.....
andulka75 38698

Re: Re: Re: Úterý...

29.8.2006 8:32:26
Vicki, já mám v kalendáři napsaáno: miminko až 3.9. Ale asi taky zkusíme dneska vyhánět :o) Bože už by to snad mohlo jít, ne?
Vicki. 39008

Re: Re: Úterý...

29.8.2006 8:27:34
Ahojky,
tak jdu na ranní kafíčko, kdopak si dá se mnou? :)))
Tady je taky šílená zima a hnusně, normální podzim......... Vypadá to že proprší celý den, tak zase budeme zalezlí.......
Muž by měl dneska dodělat poslední zakázku co musí stihnout před porodem, tak bude celý den pryč, ale hurááá, už můžeme jít rodit.... :))))
Ráno sliboval že mrňouska večer vyženeme.... :))) No já si zatím plánuju že si dám večer alespoň trochu svařáčku.......
andulka75 38698

Re: Re: miminko

29.8.2006 8:23:21
Jo MMCH - Marťo - já se jdu zase snažit :o) Právě mi psala ségra, jestli s ní jdu ven. A dneska je to na celý den.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 11028  [Dalších 10818 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.