| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 11028  [Dalších 10808 >>]
andulka75 38698

Re: miminko

29.8.2006 8:22:02
Holky, já jsem zvědavá, která z nás :o) Ještě tuším Zoulinka má termín 2.9., nebo tak někdo, ne?
Zuzika+Emmka+Attilik 7467

miminko

29.8.2006 8:11:46
Ja tiez 2 v 1. V noci ma pobolievalo brucho, nemohla som do 2 hod. zaspat, o 4.hod. ma zase zobudili bolesti ale nic sa nedeje, uz som sa v noci zacala tesit.
zuzanag, Kuba 4 ,Sofie 8.9.06 27259

Re: Re: Úterý...

29.8.2006 7:33:25
Dobré ránko,

tak jsem tady a taky celá :)))) Od půl sedmé pracuju, takže den nezačal nic moc... a dneska toho mám fakt hodně, takže se mi vůůůbec nic nechce.. navíc za chvíli jdu do poradny, doufám, že tam nebude moc lidí...

Během dne se budu snažit nakouknout jestli už někdo nerodí... a snad i stihnu podat info z poradny, než zase odjedu pryč.

Tak se mějte, venku je hnusné a zima, tak zůstaňte hezky doma zalezlí v pelíšku...

Páááá

andulka75 38698

Manka

29.8.2006 7:21:11
27.8.2006 18:29:02
Před chvílí přišla SMS od Manky:
Tak si ten náš ...

Tak pokud jsem udělala chybu já, tak se omlouvám :o(
andulka75 38698

Re: Úterý...

29.8.2006 7:17:46
Ahoj! Tak jsem tu u snídaně ! Celá. A začala jsem přibírat na váze, takže se opravdu od toho porodu asi vzdaluju :o) A koukám, přes noc jen 3 příspěvky :o(

Sarkito, tedy teď jsi mi udělala šílenou chuť na colu. Já jí normálně nepiju, ale někdy se mi stane, že dostanu strašnou chuť. No, asi si budu muset někde koupit. Jinak na tlak taky pomáhá předklonit hlavu. To právě dělám pokaždý já, jako prevenci – už předem poznám, že jde na mě omdlení, no, hold už to znám.

Holky, u nás je dneska strašná zima. Sice na teploměru v ložnici 21°, ale v kuchyni jsem myslela, že zmrznu. Kéž by byly opět ty dny, kdy jsme tu brečely, že nám je teplo, to léto bylo letos strašně krátký :o(

Jo, s tou Mankou, tak to jdu pozpátku a najdu, kdy se narodil, ať to nemáme špatně :o)
Noční sova – jindy bych tu bývala já, jenže máme PC v ložnici, tak nechci Martina budit a radši ležím a čekám, až zase usnu. Ale dneska jsem spala jak zabitá, vzbudila jsem se jen kolem čtvrtý a ráno jsem neslyšela ani manželovo prvního budíka!!! Ani břicho nebolelo. Až zase teď ráno.

Jdu číst a budu nakukovat :o) .. jo, ještě nejdřív najdu tu Manku :o)
Míša+Lukáš12/03+Jakub09/06 23678

Úterý...

29.8.2006 6:51:47
Ahoj holky:o)
Tak mám dneska volný den, Lukášek je u tchýně a vrátí se až večer. Ideální podmínky jet rodit, ale máme dneska auto v servisu tak raději néééé. Nějak by se to udělalo, ale přenechávám dnešek někomu jinému:o)Spala jsem jak kotě, žádné poslíčkování jak minulou noc.

Marťo, buď opatrná! Doufám, že se bolístky brzo zahojí:o)

Mám dneska v plánu žehlit a znovu prát...furt dokolečka. Jooo a upéct koláč. Tak jdu na něj! Pěkný den, pááá:o)
sarkita 5195

Re: Re: Re: Re: miminko

29.8.2006 0:39:38
Vicki, tak drzim palce, at to s tim odhadem neni az tak horky...me delali odhad naposledy v cervnu, 1500g a pak mi Koucky jednou pohmatem rekl, ze bude velky a za dva tydny ze maly HA HA...
Marto, ten pad to muselo byt desny, jenom ze zvednout a co lidi okolo, pomohl ti nekdo? Ja kdyz se mi zacne delat divne, tak se radsi hned nešceho chytam... Jestli je to tlak pomaha cola.
Ja tu dnes mela kamaradku ze Spanelska, kterou jsem skoro deset let nevidela, tak to bylo moc hezky...privezla mi spoustu casopisu o miminkach, tak si je asi necham do porodnice... marecek se taky chtel zapojit do hovoru, tak opakoval nekolik slovicek , co zna a pak zacal zpivat...byl roztomilej.
Jinak se bojim, ze mi to asi nevyjde, jak jsem chtela byt uz zpatky a oslavit s Mareckem 2.9. narozeniny, tak bych ted radsi, az po nich, ale stejne to nezalezi na me, ze jo?
Jinak si taky myslim, ze Danielek se narodil 27.8.
Aqualiso, ta voda nam neda pokoj, hlavne, ze uz je vse v poradku. jinak Tata posledne volal do vodaren a rekli mu, kdy to potece.
Jani, ten popis byl uzasnej. Muzu se jen zeptat, proc si se nakonec rozhodla (nebo doktori rozhodli) pro celkovou narokozu?
Mimis kope o sto sest, ale tak prijemne, jen takove drobne mistni tvrdnuti, tak to asi na nic nevypada...Tak uz jsem napjata, kdo zitra...
Dobrou chut ke snidani! Pochybuju, ze je tu jeste nejaka sova, kdyz je Manka v porodnici a Sarik, kde ta vlastne je??? Kdyby nahodou nejaka zbloudila, tak dobrou noc!

Aňa+4 27094

Re: Re: Re: miminko

28.8.2006 23:01:18
Ahojte, tak nakukuju, jestli tu není nějaké nové miminko:-)
Marťo: ten pád co jsi popslala, jsem měla přesně při minulém těhu, akorát jsem šla teprv na nákup..tak jsem se pak celá třepala, že jsem byla ráda, že jsem dolezla dom, fakt nic příjemného. Hlavně ,že jsi to tak zvládla a že je mimiko o.k.Dávej na sebe pozor!

Zítra ráno na KO do poradny, tak jsem taky zvědavá, i když taky chodím k takovému dědulovi, co nic neřekne, jen že je vše v pořádku a pokyvuje hlavou(((, takže se toho asi zase moc nedozvím...
navíc mě čeká opět útrpné natáčení srdíčka na „koze“
andulka75 38698

Re: Re: miminko

28.8.2006 22:35:17
hihi :-D to je super, jak se tady dohadujem o termíny: já chci, já nechci :o) Nějak se nemůžu dokopat do postele, mám pocit, jako bych tu fakt na to dneska čekala. Tak uvidíme, jdu spát, třeba to přijde, dobrou noc a krásný sny a myslím: ahojky zase u snídaně :o)
zuzanag, Kuba 4 ,Sofie 8.9.06 27259

Re: miminko

28.8.2006 22:18:40
Andrej, tak třeba to v noci příjde....

Zuzi, já bych to brala nejradši až ve středu odpoledne a nebo alepoň nejdřív zítra odpoledne.... mám toho teď fakt dost a budu ráda, když si Sofča ještě počká :)))))
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 11028  [Dalších 10808 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.