| Zuzika+Emmka+Attilik | 7467 |
|
|
miminko28.8.2006 22:12:53
Vicki, takze nas pravdepodobne caka porod pekne baculateho miminka.
Marti, to je fajn ze si neodpadla a skoncila "iba" na vsetkych styroch. Ja by som povedala, ze mas pravdepodobne nizky tlak. Mne jeden cas tiez byvalo podobne nevolno, a niekto mi poradil pravidlne uzivat vitaminy pre tehosky a pomohlo mi to. Snad to za pokus stoji. Zuzi a Andrea, Ja tiez dnes nic. Zeby zajtra?????? Aqualisa, Ja som vzdy Emmku kupavala v kybliku sama. A k tomu mydleniu miminka pri kupani, Ja som Emmku nemydlila, pouzivala som len olej do kupela a nic viacej. Po kupeli som ju uz neoplachovala. Len na zaciatku je kupanie trosku zlozitejsie, kvoli tomu, ze miminko nevie udrzat hlavicku, ked sa to nauci, je to uz pohoda. Emmka sa vzdy v kybliku pekne uvolnila, a kupanie mala velmi rada. |
| andulka75 | 38698 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: miminko28.8.2006 22:02:10
Zuzko, nerodím :o(
Ale švára říkal, že porodím dneska. Dokonce mi před chvílí volal, jestli už to začlo :-DDD |
| andulka75 | 38698 |
|
|
Re: Re: Re: Re: miminko28.8.2006 21:56:43
Zrzku, jojo, to čekání už je dlouhý. Teď už je opravdu člověk takovej netrpělivej. Ale zvládám to. Jak jsem byla zase odpoledne s neteřičkou, tak na to nemám skoro ani čas myslet :o) Hihi, já mám taky pocit, že nikdy neporodím, ale to si představ, že narozdíl od Tebe už se hodně blížím k termínu a proto pořád asi jakoby čekám a pozoruju se, no, nevím, jak to popsat. Ale prostě už to očekávám a jsem strašně zvědavá, kdy to přijde.
Katy – kosmetiku já babylove z DM. Žuo, já byla venku s neteří 3 hodiny a když jsem přišla domů, upadla jsem na gauč v obýváku a spala jak mimino! Zlatko, hladovka? A to si musím přečíst zrovna když jsem dojedla? A šampus taky nemáme, to neva, já jsem se smířila, že tu budu do konce září :o) Jůůů, ale fakt mě příšerně bolí břicho. Už od noci a celej den ... Vicki 4,29? No to za Tebe doufám, že se spletli!!! Mandelinko – porod koncem měsíce – no jasně, já určitě :o) Jestli vydržíš se mnou, budu ráda, abych pak nechodila na diskusi sama a vy se všechny nevěnovaly miminkům :o) Teda bambulko, to Tě lituju. Já na tom asi budu stejně. Říkala jsem si, kam jsi se ztratila a Ty jsi na srpnovkách? A u nás máš deníček :o) Lindo, poslíčky si asi nevybírají. Já buď žádný nemám, nebo o nic nevím. Někdy mě bolí břicho, ale dlouho v kuse. Nevím, jestli to jsou poslíčky ...? Magdíku, já kupovala postýlku i s matrací za 450 Kč. Od jedný holky, ale po dvou dětech. Jako nová, oni tam její děti moc nespali, spěj s rodičema. Mladší s mámou v ložnici a starší s tátou v pokojíku. Žuo Danielek že se měl narodit 27.9.??? To by měla holka ještě čas :o) A jestli jsi myslela 27.8., tak jsem teď zmatená. Info jsem posílala lucince já, ale myslím, že jsem to napsala dobře :o) Klingerko s poradnou je to divný, myslím, že už bys měla chodit každý týden. Ale on to asi každej doktor dělá úplně jinak. Můj Dr. mi ultrazvuk nedělal celý těhotenství, viděla jsem malou jen u zastupujícího doktora, kterej naopak dělá ultrazvuk při každý poradně! A můj kontroloval, jak je malá otočená, jen pohmatem. Kdybych nevěděla, že je opravdu hlavičkou dolů, tak bych mu snad ani nevěřila. A v porodnici mi ultrazvuk taky nedělali, jen ozvy. Marťo, já bych nesměla vycházet z domova vůbec. Omdlívala jsem i když jsem nebyla těhotná. Taky jsem očekávala, že těhu budu omdlívat pořád, ale omdlela jsem jen 3x, takže pohoda :o) |
| zuzanag, Kuba 4 ,Sofie 8.9.06 | 27259 |
|
|
Re: Re: Re: Re: miminko28.8.2006 21:49:31
Tak hlásím, že nerodím....
Ráno jdu do poradny, tak jsem zvědavá, co mi dr. řekne... doufám, že se to už alespoň trošku pohlo.... Marti, dávaj na sebe pozor, naštěstí se nic nestalo, ale je to nebezpečné... Vicki, z odhadu váhy si nic nedělej.... oni se fakt často seknou a pokud nebylo první mimčo velké, tak nebude ani to druhé... Tak Andrej, co ty? už rodíš?????? :))))) |
| Bara + 2 | 48998 |
|
|
Re: Re: Re: miminko28.8.2006 20:27:39
Teda Marťo, jeste ze jsi spadla alespon takhle sikovne a nestalo se nic miminku! Odrena kolena a dlane se snad brzo zahoji!
|
| Marťa 2+Toník a dvě dcery | 45495 |
|
|
Re: Re: miminko28.8.2006 19:37:48
Ahoj tak nakukuji
Vicky tak koukám,že ten tvůj prcek je pěkný macek,ale oni ty jejich odhady nejsou spolehlivý.Ovšem zkoušet vyhánět není špatný nápad snad se vám to povede. Aqualisto tak hurá no vidíš dočkala jsi se vody.Tak snad už vám ji nevypnou. Evi ty dělníky ti tedy nezávidím,ale aspoň to budeš mít hotové najednou. Musím vám napsat co se mi dnes stalo.Šla jsem z nákupu a asi se mi zamotala hlava a už jsem padala instinktivně jsem si dala ruku před břicho takže jsem skončila na všech čtyřech.Mám odřená obě kolena a obě dlaně a naražený malíček u nohy.Naštěstí mrně kope jak o závod tak dobrý.Manžel mě pěkně sprdnul a mám zakázáno chodit sama ven.To jsem zvědavá jak to budu dělat až půjdou holky do školy.Tak dnes zatím žádné mimčo tak snad zítra. |
| Evča,Verča a Terezka | 33152 |
|
|
Re: Re: miminko28.8.2006 19:14:44
Tak mám po kontrole,vše je ok,byla jsem napojená na monitor a poslouchala jsem srdíčko Verunky.
Máme tady dneska rušno,sešli se tady najednou topenář,zedník a sádrokartonář,holky už aby to bylo hotový,už mi to začíná štvát.Tak jsem zasedla k PC,stejně se jim tam akorát pletu. Jdu něco dočíst.. |
| Vicki. | 39008 |
|
|
Re: miminko28.8.2006 19:01:10
Zuzi, jsem taky zvědavá kolik nakonec ty naše mimča budou mít, v 31. týdnu na UTZ bylo prtě taky o 2-3 týdny větší, odhad váhy byl 2008 gramů.... (pro srovnání v prvním těhu byl ve stejném období odhad 1576 gramů a porodní váha 3640 gramů). Kdybych rodila teď tak se budu taky uklidňovat tím že je to +- až půl kila, ale to bych fakt musela porodit teď každým dnem (doufám v to :)))), radši nechci ani přemýšlet kolik ještě může přibrat za 14 dní..... :)))
Piraňko, tak na prohlídku si nemůžu stěžovat, byl maximálně šetrný, nic nebolelo a ani teď nemám problémy, ale jinak dojem stejný jako ty, dost nemluva a doufám že na něj u porodu nenarazím..... :)))) |
| Piraňka | 38231 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:28.8.2006 18:35:46
Jen příspěvek pokud jde o pana Dr. Zikmunda. Byla jsem u něj již 2x. Vždycky řekne jen všechno v pořádku a konec. Minule jsem dokonce do večera po jeho "prohlídce" krvácela. Taky mi nepřipadal nijak zlý, je to jen takový dědula nad hrobem, který jde pro slovo hodně daleko....
Neřešila jsem teď tu poradnu s ním, protože si říkám že snad u porodu bude někdo jiný... |
| Zuzika+Emmka+Attilik | 7467 |
|
|
miminko28.8.2006 18:32:31
Vicki, odhad vahy v poslednych tyzdnoch tehotenstva moze byt ozaj nepresny, Ja viem ze bezne je aj minus ci plus pol kila. Aj ked si viem predstavit ze to nie je prijemna predstava, tlacit velke mimco. To moje bolo v 32. tyzdni o 2- 3 tyzdne vacsie, takze tiez trosku ocakavam ze mimino bude velke. Odvtedy mi ULZ nerobili.
Jani, porod si opisala pekne a kyticka je nadherna. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.