| Katy82 ♂9/06 ♀5/09 | 40113 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: kuk31.8.2006 9:16:28
Ahojky babulky,
Mandelinko tak co už si Tě asi nechali v porodnici, když nepíšeš a možná už máš natálku u sebe?? Magdi snad Ti bude brzo líp, mě je dneska taky nějak divně snad to nebude chřipka. To se asi v porodnici nepotkáme - Monče pátek ty středa a já pondělí, to jsme si to pěkně rozdělili-škoda.Tak třeba se nakonec sejdeme na pokoji i s mimíškama kdo ví :-). Jani a Suchvy super, že všechno tak v klídku zvládáte a ještě píšete pak mi připadá, že to nebude taková hrůza :-) i když pořád se bojím jak to všechno zvládnu já. Fotky jsou fakt nádherný. Jdu suchvy kouknot i do tvého deníku :-) Andrejko tak se drž a taky přeji aby to už byl porod. Jé tak čtu že jsi ještě doma no ještě že máš dneska kontrolu Ti řeknou co to je. |
| Monča&Lucinka02/04&Filda09/06 | 14929 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: kuk31.8.2006 9:14:20
Suchvi, fotečky jsou nádherný. Jste moooooc krááásná rodinka!!!!
|
| Monča&Lucinka02/04&Filda09/06 | 14929 |
|
|
Re: Re: Re: Re: kuk31.8.2006 9:08:41
Káčule a Andry, tak ať vám to dnes na kontrole dopadne dobře.
Vicki, umím si představit, jak Ti bylo, když jsi tam zase včera viděla toho Dr. místo Tvé doktorky :-( Ale třeba si mimísek dá říct a koukne na svět dřív a třeba opravdu nebude ani tak velikej.... Já jdu na kontrolu zítra. Dnes po obědě pojedeme s Lucinkou k našim, oni bydlí kousek pod nemocnicí, tak babička bude aspoň zítra ráno hlídat a já si tam v klidu skočím a nebudu muset ani tak brzy vstávat. Jdu už na 8 hod. Teda když vykouknu ven, to už je úplný podzim. I těch 15°C tomu nasvědčuje. No myslím, že bodyčka s krátkým rukávem už nevyužijeme :-( Maximálně pod něco :-)) |
| Suchva;Pája 2.9.00/Ema 24.8.06 | 20118 |
|
|
Re: Re: Re: Re: kuk31.8.2006 9:06:02
Ahojky po ránu:-))
Holky kdo bude chtít tak konečně jsou nějaké nové fotečky u nás v albíčku:-))Jedna lákací:-))) ![]() |
| Míša+Lukáš12/03+Jakub09/06 | 23678 |
|
|
Re: Re: Re: kuk31.8.2006 7:26:21
Ahoj:o)
Káčule, tak ať to dobře dopadne! Na Andy jsem také zvědavá, tak se necháme překvapit:o) Den termínu mám tu, ale nic nenasvědčuje tomu, že budu někdy vůbec rodit...takže jsem zvědavá co bude dál. Ještě ke všemu je tchýně v nemocnici a má hlídat pak Lukáše takže jsem fakt nadšená, musíme to vymyslet nějak jinak.. |
| andulka75 | 38698 |
|
|
Jsem to já a 2v131.8.2006 7:25:10
Pořád vcelku a za sebou mám snad nejhorší noc svýho života. Spala jsem od 22 do 00 a od 4 do 5. Jinak celou dobu strašná bolest břicha, v 3,30 mi asi odešla zátka, ale to si nejsem jistá. Jinak vůbec nic. Dneska mám jít do poradny a to vůbec nechápu, jak se tam s tou bolestí dostanu. Nejhorší je, že to bolí pořád, v kuse, bez přestávek. No, a po delší době, jak tu sedím, tak to nebolí vůbec. Ach jo.
Snad je na tom Zuzika líp. Vicki, podle mýho CS není přesně měřitelný, když oni to zjišťujou pohmatem, tak asi hold jak kdo. Už jsem o tom taky přemýšlela. ......... a to už chodíš do porodnice? U nás tam podle mýho taky je pokaždý jinej doktor. Já tedy měla 2x stejnýho, ale pochybuju, že tam bude i dneska. Misho, taky jsem večer ještě přemýšlela o „vyhánění“, ale nějak jsem se bála. Pokud dnešek bude beze změny, už jsem nahlásila Martinovi, než odešel do práce, že večer vyháníme. Sarkito, jsem ráda, že koláč chutnal :o) Já si spíš teď ještě dělám chutě na ten Rafaelo, přemýšlím, když ho upeču, jestli ho stihnu sníst nebo ne. Zlati, proč si neuvaříš krupicovou kaši? Já si jí dělám strašně řídkou a na ní hromadu kakaa a cukru, mňam. ... Proč jste si nemohly proboha sednou k dětem na pískoviště? Naopak bych řekla, že je to příjemnější jak dětem, tak učitelkám. No, fakt asi kráva ředitelka ... ? Jdu do pelíšku :o( |
| Káčule79 + Kačenka 21.9.06 | 41934 |
|
|
Re: Re: kuk31.8.2006 7:08:24
Ahojky holky,
dneska jsem ranní ptáče. Za chvilku vyrazim do nemocnice na natáčení, tak snad se jim to dneska bude líbit. Minule jsme měli hraniční hodnoty, tak snad se dneska mimís umoudří a bude všechno OK. Tak Andrej? Jsi tu nebo už jsi vyrazila??? Jsem napnutá:o) A co Zuzi? Snad už má mimíse u sebe. Tak ještě nakouknu až se vrátím. Zatím páá. |
| Kulivočko | 14510 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Šárky noční můrky,31.8.2006 0:50:04
Jůvá, to jste dobrý. Musím asi něco rychle objednat z netu, vidím to bledě, že se někam dostanu :-(
Jéé, to jsme měly nastejno, teda učitelky většinou mladý a v pohodě, ale ředitelky co jsem chytla, děs a hrůza. Nejvíc třeba jedna úplně šílela, když jsme si sedly k dětem na pískoviště, to byla naprosto nepříčetná, že je to nepřípustné, a podobných milion hovadin umořilo osla a vzdala jsem to, celkem 6 let mám "odučeno". Vstávání taky hrůza, dojížděla jsem 1,5h ráno vlakem, abych školku otvírala v Praze na půl 7, nechápu. Ale docela ráda bych se k dětem někdy vrátila...aspon na chvilku..ono se to zřejmě stejně dlouho nedá vydržet. Nebo dá, ale pak se pančelky poznají na sto honů :-)) ( máme to v rodině.-) |
| sarkita | 5195 |
|
|
Re: Re: Re: Šárky noční můrky,31.8.2006 0:26:01
No zatim tu mam mikrofon Crazy Frog, CD Strihavky a Straspytlika na videokazete. Pak musi martin zitra dojet do jednoho internetovyho obchodu a tam auto Dr. hudson a jeste neco, ale hlava derava jsem to zapomela...
ja delala ucitelku v MS, jen mesic po gymplu. Deti super, ale ostarni pani ucitelky a hlavne pani reditelka mi nesedly, ale zpetne to vidim, ze to nebyla spatna prace, ikdyz to vstavani.... |
| Kulivočko | 14510 |
|
|
Re: Re: Šárky noční můrky,31.8.2006 0:20:15
No jasně, pančelka:-)) Mám peďák. Neplatilo to samo na každý dítě, ale ve většině případů jim odklad vždycky prospěl, bylo mi líto těch malinkejch bobánků, že musí do školy a nemůžou si ještě pohrát. Fakt ale je, že některý by tu školku už zbořiy. Jsem dneska nestihla zprávy, tak moc nevím, o čem je řeč.
Jaj dárky, to jsi mi teda pěkně připomenula, že ještě nemáme nic:-( ..a to má Rôza 4.9.ještě svátek... Co jste Márovi koupili? |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.