| sarkita | 5195 |
|
|
Re: Šárky noční můrky,31.8.2006 0:11:53
Ahoj Zlatko! Jakou mas zkusenost z MS? Ty jsi ucila?
No me prijde lepsi ten srpen, protoze kdyz si na konci, muzes dostat odklad automaticky, ale kdyz mas genia 1.9. musis na psychotesty (ale zatim nam to teda nehrozi, myslim, ze budu rada, ze nemusim zadat o odklad :) Jdu jeste Marovi zabalit darky, protoze pokud bych rodila, tak to tady tezko nekdo udela... |
| Kulivočko | 14510 |
|
|
Mirčo,31.8.2006 0:08:22
díky!
Tě vůbec nemůžu chytit na icq, dlouho jsem tě tam neviděla. Nemáš nějakou změnu? Teda já tu taky moc ted nejsem, tak na tebe asi nemám štěstí :-((( Jak je, jsi ok? |
| sarkita | 5195 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Po cviceni...31.8.2006 0:06:52
Ahoj Sariku!
Zdravim do hor! Tak nam dej vedet jak dopadla kontrola! Pa |
| Kulivočko | 14510 |
|
|
Šárky noční můrky,31.8.2006 0:06:32
jste tu? :-)
Šáríku, držím palce na zítra, dej sím vědět co a jak. To náš dr teda netrefil trošku co, že do 15.bude vymalováno :-) Sarkito, ona ta 8h do školy je pro mě taky smrtelná, se bojím, že nás ta sociálka jednou fakt zavře :-) To nikdy takhle brzy nemůžeme přece stihnout, brrrrrrrrrrrr. A kdyby od 7 let, bylo by to jen dobře. Aspoň co mám zkušennost s dětičkama z MŠ. |
| Šárík+Tobík+Sebík+Domík | 16288 |
|
|
Re: Re: Re: Po cviceni...30.8.2006 23:54:32
VICKI,zítra mám být v poradně ve Vrchlabí-asi u tý baby,když mne objednávala ona,tak uvidíme.Radši bych se jí vyhla,ale co naplat-uvidíme.Když to zvládnu-dám vědět.
ZUZICE DRŽÍM PALEČKY! Nám všem,už je to tu asi celkem na spadnutí většího pytle s mimíškama :o)) Tak bbrou |
| sarkita | 5195 |
|
|
Re: Re: Re: kuk30.8.2006 23:51:31
Zlatko, si me rozesmala s tou sestou a sedmou hodinou....To bychom se asi museli ucit doma, ona i ta osma je dost hruzostrasna...
Toho y bych si nevsimla, ale lekla jsem se, ze jsem prosvihla nejaky foto od Manky....:) Do ted jsem zehlila a vubec se mi nechce do koupelny, ja mam pocit, ze jestli se to bricho bude jeste chvili zvetsovat, tak s ty vany nevylezu :) Kdyz jsem sedela u TV, tak se mi delaly sileny bule okolo pupku, az jsem se bala, ze se chce dostat ven jinudy... Tak jsem zvedava, zda bude zitra nejake mimi...Dobrou noc! Teda jestli tu bude jeste nekdo strasit, vetsine spis dobrou chut ke snidani! |
| Kulivočko | 14510 |
|
|
Re: Re: kuk30.8.2006 23:15:21
To tvrdé y - vyřízly- je já a mamka. Živě vidím paní profesorku Mandelinku, jak se oklepala hrůzou :-))
|
| Kulivočko | 14510 |
|
|
Re: kuk30.8.2006 23:13:07
Tak táta sestavuje postel, Rozinka mu asistuje ( pšt, nevolejte sociálku), tak jsem zdrhla oddychovat k vám.
Žuo, na dno košíku nám děda vyříznul ze dřeva ovál, na něj jsme vyřízly z molitanu stejný ovál a ten je v povlaku. Po stranách je taky molitan, šikmé sešité pruhy. Píšu to jako tele vid, promin. Andrej, že by? A nedělej mi furt chutě s tou krupicovou kaší, mi ji nikdo neuvaří, béé. Si aspoň kupuju kamarádku krupičku v kelímku. Tak držím palečky a ráno at tě tu nevidím a at je tu zprávička a fotka Vendulky :-)) Sarkito, ty jsi mě vyděsila..jak mám tu těžkou demenci, lekla jsem se, že do školy od 6 nebo od 7 hodin. Brrr, fujfuj, cvrk, už mi to došlo. To je úleva :-))))) Vicki, to je smůla na dědka, bych se posr..Nedá se tam zavolat, kdo má službu, než vyrazíš? A nedá se chytit u porodu vid..nebo jo? MishaK, chichííí, dobrej omyl, trošku jsem se lekla, že jedu :-)) Nevím, co se stalo, ale v každém případě jsi moc statečná holka a písni kdybys něco potřebovala. Magdíku,Káčule, at už je vám dobře, musí to být otrava..zrovna ted..ach jo. Tak se držte. Doufám, že se ta Zuzika brzy ozve, mám z ní nějakou klepózu. Manko, ta fotka je supr, hrozně dojemná. Mi přijde, že si je Emča s Pájou hodně podobná. Tak hezkou dobrou a hlavně klidnou |
| sarkita | 5195 |
|
|
kuk.30.8.2006 21:35:04
Ahojky! Tak jsem sem vlezla, jestli uz Zuzika treba neporodila a podle toho, ze nepise, tak mozna....
Andrej, tak drzim palecky at uz je to ono, vim jak moc se uz nemuzes dockat...jeste jsem ti chtela napsat, ze jak jsem tu mela v pondeli ty holky ze Spanelska delala jsem tvuj drobenkovy kolac a rikali, ze je jak z cukrarny.. Vicki, to je pech, takovej dedek. Ja bych taky radsi mela nejakyho doktora domluvenyho, bojim se na koho narazim...Ty stary dedkove jsou nejhorsi... Zlatko, tak to abychom tam zamluvili nejkej ctyrluzak :) Kez bychom se tam sesly! Jen tak na zaver, zitra se rozhoduje jestli nasi drobinkove pujdou do skoly od sesti nebo od sedmi. Tak kdo to jeste stihne? |
| Vicki. | 39008 |
|
|
Re: Re: Po cviceni...30.8.2006 21:33:24
Šáriku, ahoooj, už jsem si říkala jestli taky nemáte odrozíno !!! A co v porodnici, už to tam bylo dál v pohodě?
Zuzice v noci odtekla voda, ale během dne ještě psala že nemá kontrakce, když nezačnou tak ráno budou vyvolávat, ale teď večer se myslím neozvala, čekáme na zprávu....... |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.