| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 11028  [Dalších 10948 >>]
Šárík+Tobík+Sebík+Domík 16288

Re: Po cviceni...

30.8.2006 21:26:52
Ahojky,jen v rychlosti,jsem stále na návštěvě,takže nemůžu dočítat a sedět tu.
MANKO-MÓÓÓÓC GRATULUJEME K DANIELKOVI A PŘEJEME KRÁSNÉ SPOLEČNÉ CHVILKY S DANEČKEM! To bylo opravdu překvápko,tebe jsem nečekala :o)))
ŠARKITKO-moc děkuju za zprávu!!!
Snad mi nic neuniklo - jak je to se Zuzikou?
My jsme pořád 2v1,tak uvidíme,Kája je doma a v práci,takže to má na dojezd daleko,snad to stihne až bude potřeba.
Vicki. 39008

Re: Po cviceni...

30.8.2006 21:20:16
Aquo, to už asi nemá smysl, doufám že do týdne porodíme, nebo ho přežiju naposledy, ten jejich systém jak objednávají a ke komu je mi stejně záhadou........ Z nikoho jsem tam nevypáčila jestli má Urbánková třeba pravidelný den v týdnu ambulanci, když jsem se ptala proč je tam Zikmund (navíc když jsem u něj byla v pondělí) tak mi sestra řekla že jsou dovolený tak že si různě prohazují služby a pravidelnost v tom teď moc není..........
MishaK, Barunka a Puleček 49537

Re: Re: Re: Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)

30.8.2006 21:19:34
Omlouvám se,se Zuzikou ne Zlatkou.Manžel mi sem načuhuje a směje se co si píšeme za pitomosti,ale on tomu nerozumí.Tak mě trochu rozhodil a já se přepsala.

MishaK, Barunka a Puleček 49537

Re: Re: Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)

30.8.2006 21:16:21
Tak jsem se snažila dát deníčku dvě těhu-fotečky s manžílkem,ale píše mi to,že soubor je moc velký,tak nevím co s tím.Manžel mi slíbil,že zítra donese nějaký program,kterým ty fotečky zmenšíme,já tomu nerozumim,ale on ví co dělá.

Andrej,budeme ti držet palečky,ať už ti to konečně vyjde a rozjedete se do porodnice.Já už to taky nevidím na dlouho,termín mám 7.9.,ale pořád trochu špiním krví a vůbec se už na to tak cítím,ale možná je to jen pocit,uvidíme.Snažili jsme se to s manžílkem trochu rozpohybovat (víte,jak to myslím:+),ale už mám docela strach).

Jsem zvědavá na jak to bude s tou Zlatkou,jestli nám už dneska porodí:+)
Verča,Vašík06 a Evička09 45804

Po cviceni...

30.8.2006 21:09:04
Ahojky, tak jsem se vratila z cviceni a kurzu a zitra v poledne me ceka posledni, zaverecne. Uz toho moc nenacvicime, spis se protahujeme a hopsame na micich. Odpoledne si dam jeste monitor a doufam ze bude ok. Na patek si me pozvali na internu takze uz se to fakt blizi...
Andrej, drzim palec at uz to dneska vecer prijde. Nevim jak u vas ale tady prsi, tak treba to Vendulku popozene.
Zuo, my jsme do kosiku vyrizli oval z molitanu, na nej dali starsi larisu a na to prosteradlo...molitan byl zbytkovy kus odnekud z Bauhausu ci OBI.
Magdiku, at se rychle vypotis a teplota ustoupi. Musi to byt unavny...stejne tak u Kacule ten prujem, hlavne aby to brzo preslo.
Vicky, ty mas s tim Zikmundem ale smulu... :o( Neslo by tam zajit jeste jednou a k nekomu jinymu? Ze ti davaji tak rozdilne informace...Vrhni se na vyhaneni mimiska co to jen pujde, treba si da rict.
Zuzika, snad uz ti ty kontrakce zacaly a treba uz mame dalsi mimco a ani to nevime...hlavne aby to bylo rychly bez dlouheho trapeni.
Suchvo, ti dva jsou k nakousnuti :o)) parada :o)
Zuzanaq, diky za ten Emitex. To by to tady do pondeli mohlo byt a tim budeme mit vyreseno co do autosedajdy na cestu z porodnice :o)
Jdu jeste chvilku zehlit a nachystat na rano pracku vyvarky uterek a pod. Preju dobrou noc :o)
Vicki. 39008

Re: Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)

30.8.2006 20:41:59
Ahojky,
tak mám za sebou dneska poradnu a monitor.....
Z poradny jsem mírně řečeno docela na rozpacích............. Místo mojí dr. tam byl opět dr. Zikmund (ten dědula co v pondělí)........ To bylo první kdy jsem šla málem do vrtule, normálně se mi chtělo brečet ještě než jsem tam vlezla protože jsem přesně věděla co mi řekne........ Takže - dle něj CS 4 (před týdnem u dr. CS 7 takže se asi zavírám nebo co), a podle něj se k porodu nic nechystá (dr. před týdnem mi tvrdila něco jinýho, tak fakt už nevím). Znovu jsem se ho ptala jak dlouho nás s prognozou takhle velkého miminka nechají, tak mi znovu zopakoval že termín porodu mám 14. září a do té doby ať se nevzrušuju, že do té doby se bude čekat jenom na spontánní porod. Tak jsem mu říkala že mě začíná dost děsit představa že budu rodit skoro 5-kilové dítě (při mých 160 cm), tak mi řekl že včera u nich porodila maminka dítě 5,1 kg a že to taky šlo............
Popravdě jsem čekala že to tak dopadne, ale kdyby se alespoň netvářil jako že ženská přežije všechno............ Moc odvahy mi to teda nepřidalo.......... Jo a mám streptokoka takže mě při porodu čekají ATB......... No samá radost.......... Další kontrola + monitor za týden........ Doufám že do té doby porodíme...........

Suchvo, mluvíš mi z duše, co já se u prvního nabrečela a natrápila kvůli kojení...... Hrozně moc jsem chtěla a ono to vůbec nešlo..... Byla jsem hrozně vynervovaná ze všech těch doporučení, článků atd o tom jak kojit kojit kojit a nejlíp až do puberty, jinak svýmu dítěti na celý život ublížím....... Dneska už to vidím jinak, ale tenkrát mě to fakt hrozně stresovalo .....

Suchvo, moc to dětem spolu sluší, nádhera !!! A ten popis - to nemá chybu, velkej bráška je fakt super !!!

Zuzi, tak jak? Moc na vás myslím ať se to rozjede a je to rychlý !!!
Bara + 2 48998

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kosik na miminko

30.8.2006 19:59:15
diky!
Jk2x 6246

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kosik na miminko

30.8.2006 19:55:18
MDF - je dřevotřísková deska - materiál, ze kterého se dělají skříně, na míru ti to třeba říznou v OBI, Baumaxu a podobných obchodech.
Bara + 2 48998

Re: Re: Re: Re: Re: Kosik na miminko

30.8.2006 19:49:09
Jani, diky za radu s kosikem, prosim jeste co je to MDF?
Marťa 2+Toník a dvě dcery 45495

Re: po kontrole

30.8.2006 19:40:36
Ahojky!
Zlato no tak třeba zakalíme v létě když pojedete na chalupu ráda tě uvidím.Kde přesně je ta chalupa?
Andrej to vypadá nadějně,že by už Vendulka chtěla na svět?No tak snad se dočkáš a když ne tak ráno u snídaně a držím palce!!!
Magdíku tak se hezky vypoť a ať je ti lépe teť potřebuješ být fit na porod.
Koukám Zuzika se ještě neozvala tak držím palce.
Tak zase zítra držte se.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 11028  [Dalších 10948 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.