| Magdik+Zbyňda9/06+Tánička11/08 | 45420 |
|
|
po kontrole30.8.2006 19:34:22
Ahojky
teda dnes jsem úplně mrtvá.Mám kašel a teplotu 38 uvařila jsem si čajíček a jdu zase zalehnout.Snad se to zlepší. Dnes jsem byla na ozvách.Miminko je v pořádku jen jsme trošku větší,ale ty odhady beru z rezervou.Opět potvrzen kluk,takže snad nebudeme mít překvapení a mám trošku víc plodové vody takže by to viděli na dřívější datum.Jinak při potížím samo hned.Jsem mrtvá zítra vás snad zvládnu dočíst a bude mi líp.Ahojky Mončo a Katy82 příště jdu opět ve středu na 10 30 hod.Ahoj |
| Jk2x | 6246 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Kosik na miminko30.8.2006 19:29:23
Suchvi, ještě jsem se chtěla zeptat, jestli vám v porodnici taky říkali, že po kojení si mám mimčo krknout nebo prdnout? My máme opět nekrkače, ale za to prďákování nám jde jedna báseň.
|
| Jk2x | 6246 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Kosik na miminko30.8.2006 19:25:51
Nazdárek,
tak my máme vykoupáno nakrmíno a hájákujem. Žuo mám náš košík v albíčku - je to koš na prádlo - máme vyříznutou podložku z MDF a na ní máme molitanovou vložku. Káčulko s tím průjmem mi to je líto. Zkusila jsi Smectu? Andrej, že už by ses dočkala? Moc bych ti to přála. Jestli si už někdo zaslouží mimi tak ty. Moc myslím na Zuziku, celý den jsem nedočkavě nakukovala. Suchvi, koukám, že váš tatínek tak umí pěkné detičky.Chichi. Šarkitko s tou školkou - odklad dočasný nebo o rok? My jsme dnes odnesli odklad po dobu šestinedělí, pak uvidíme. Zlati, nepřeháněj to jo? Ať ti tam Klóťa ještě vydrží. Taky jem měla sladký - zemlbábu. MishaK - přeji, aby bylo jen lépe. Mandelinko tak jak? |
| Giga:-))) |
| • |
Zlati30.8.2006 19:11:57
koukam,ze jeste drzis pohromade.Tak super:-)
Preju vsem rychle porody a vsem jiz rozdvojenym gratuluji. |
| LadkaV | 30808 |
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj30.8.2006 19:07:41
Zlati-já teď budu rodit v Motole.Mám to asi 10 minut autem.K Pařízkovi jsem chodila ještě asi pět let po porodu na gyndu,ale vždy to bylo na dlouho, protože se stávalo,že byl třeba u porodu.A když jsem chodila do práce, tak jsem si nemohla dovolit, abych byla na gyndě třeba tři hodiny.Chodila jsem k němu ale ráda. Byl precizní a já jsem byla spokojená.
Mně epidural píchal přímo on. Držím palečky,ať tentokrát narazíš na lepší anestezioložku. Andrej, že by už se mimi hlásilo? Se Zuzikou máte stejný termín a ta určitě porodí během noci nebo zítřka. Už tady nebylo dlouho žádné mimčo. Držím holčiny palečky. Žuo, naprosto s tebou souhlasím, kdy jindy si užít sladkostí bez výčitek než v těhu? Když jsem chodila do práce, tak naproti jsme měli cukrárnu.Já tam byla pečená vařená.A holky u nás držely diety a já se cpala dortíkama.Měly mě moc rády:-)) Jdu smažit k večeři květák. Manžel se vrátil a je hladovej. tak zatím pa |
| Bara + 2 | 48998 |
|
|
Re: Re: Re: Kosik na miminko30.8.2006 18:58:35
JaneB, dik za radu, jeste uvidim, jak to vyresim.
Andrejko, tak treba se Vendulce konecne zachtelo ven :-) Drzim palce! Co se sladkeho tyka, hlasim se take do klubu. Ja mela sladke rada vzdycky, ale v tehotenstvi je to fakt neskutecne. Jenom tech dortu, co jsem za tehotenstvi snedla!!! Ale rikala jsem si, kdy jindy si to uzit nez ted, kdy clovek muze jit s klidnym svedomim do cukrarny a odkracet s vystrcenym briskem :-) Jsem zvedava, kde se to pak projevi, protoze neni mozne, aby to nenechalo zadne nasledky. A co budu delat s tou chuti na sladke az uz nebudu tehu??? :-o |
| andulka75 | 38698 |
|
|
Re: Re: Kosik na miminko30.8.2006 18:31:56
Zuzika, jsem na Tebe strašně zvědavá. Mně naopak to teď připadá, jestli nemám kontrakce. Byla jsem venku s holkama na tom kafíčku a pak jsem se srazila se ségrou, měly jsme jít na procházku a najednou mě strašně začlo bolet břicho. Třásla jsem se a bylo mi na zvracení. Musela jsem opět zavolat manželovi, aby mě hodil domů. Jak jsem si lehla, bylo to lepší a teď to vždycky chvíli bolí a chvíli nic. A nic jinýho se neděje. Možná jen poslíčkové, ale je to pěkně hnusný, tak uvidíme co za chvíli a v noci. Dala jsem si krupicovou kaši, že je lehce stravitelná a kdyby náhodou, abych neměla hlad.
Káčule – průjem druhej den – tak to spíš průjem před porodem, než bacil. Žuo, určitě, po odtoku vody musíš být v nemocnici. Jenže Holandsko to má asi celý jinak. Vem si to, že Zuzika porodí a jde domů. A myslím, kdyby chtěla, že může i rodit přímo doma. Zlatko, když tady psal Plícin manžel, tak se podepisoval, myslím, že nějak od V, ale bohužel si nevzpomenu :o( Sarkito, já taky normálně sladký miluju i netěhu. A to jsem schopná taky sníst pytel medvídků, nebo třeba 200 g čokoládu a tak podobně. Ale teď je to úplně nesnesitelný a nepřekonatelný, ta chuť. Tak já jdu odpočívat, kdyby něco, tak určitě před odjezdem napíšu. Kdyby nic, tak ráno u snídaně papa :o) |
| JanaB + 2 | 45341 |
|
|
Re: Kosik na miminko30.8.2006 18:25:42
No slyšela jsem, že některé maminky pořídí normální molitan a z něj si vyříznou tvar, jaký potřebují.
|
| Bara + 2 | 48998 |
|
|
Kosik na miminko30.8.2006 18:18:34
Holky, mame od znamych pujceny kosik na miminko - prouteny na koleckach. Ale neni tam nic, co by se melo dat na dno na to prouti.. Mate tam vy neco? Predstavovala jsem si, ze by tam melo byt neco jako v kocarku (slaby molitam nebo tak neco). Asi tam dam nejakou slozenou deku.. ale jestli mate nekdo lepsi napad..
|
| Káča+Tom(03)+Jeníček(06) | 8687 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj30.8.2006 17:31:54
Zdravím všechny maminky i ty budoucí!Jsem tu jen na skok z chalupy, byla jsem dnes v poradně a na dalším CTG. Zatím to u nás na porod nevypadá, čípek je prý dlouhý jak týden před výplatou:-(Ale jinak je všechno v pořádku:-) No, aspoň v klidu stihnu vychytat všechny mouchy.
Jdu dočíst, co stihnu, to stihnu, večer se musíme opět vrátit na chalupu, naši se dnes v noci vrací z dovolené. Myslím na vás všechny, dnes speciálně na Zuziku, o té jediné vím z "naší" diskuse. Pozdravujte miminka:-) |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.