| Eva a Natálka+Adámek 16.11 | 36523 |
|
|
8.12.2008 9:22:37
najed si na diskusi Maminky a tam to najdes jsem tam psala jsem vzkaz ale nic
|
| Luci+Luk | 44497 |
|
|
8.12.2008 9:19:11
BAlko,v jejich vyhledávači mne to nic nenašlo
![]() |
| balka+Marťa10/06+Marek08/08 | 41742 |
|
|
8.12.2008 9:12:24
Tak holky, už je to schválené, diskuse se jmenuje Listopadky 06 a najdete ji když si ji na Dámě zadáte do vyhledávače. Registrujte se a pošlete mi vzkaz, já vám dám přístup.
|
| Romi+2 holčičky | 59113 |
|
|
8.12.2008 9:01:19
B. Idris, kdyz te tu vidim, my bychom se taky uz mely sejit!
S Vergelkou to planujem uz od leta a porad to nejak nevychazi Vcera jsme byli ve Valmezu na Vanocnich trzich, s nasima, bylo to fajn a pekne jsme zmokli KLidne se muzem nekdy domluvit treba na odpoledne, aspon na chvili, kdyz bude pocasi, rada te poznam!![]() |
| Romi+2 holčičky | 59113 |
|
|
8.12.2008 8:58:59
Kajanko, to je mi lito, ze takhle smutnis...snad se manzel brzo srovna zacne se na mimi s tebou tesit
![]() ![]() ![]() Snowy, ja mam taky srtach,ze to na te DAme nebudu umet, zkousela jsem se tam zaregistrovat kvuli Eurone,registrace v pohode, jenze tadiskuse byla tak neprehledna, ze me vubec nebavilo tam chodit, ani nevim, jeslti to vlastne byla diskuse, jen spousta ruzne velkych ramecku se vzkazy...ale tam nikoho neznam, tak az tam budem my, alespon se budu oreintovat podle znamych jmen Jo a super, ze se tchyne umoudrila, to ti preju! Treba prijede pozdeji a bude tam jeste kratsi dobu![]() Flecro ahoj!:) POmalu se chstame ven, tak az probehne nejake to stehovani, dejet sem vedet... |
| Flečra | 65129 |
|
|
8.12.2008 8:53:46
Diazko...krásné ránko přeju ..co se týká klíšťovky, tak já jsem očkovaná a Víťu chci taky nechat očkovat, protože i na horách nás zlobí klíšťata,..ale musím počkat, protože jsme teď měli pneumokoka...určitě to nepovažuju za zbytečné
![]() |
| B.IDRIS+KUBÍK | 44748 |
|
|
8.12.2008 8:53:10
Diazko mě dr. říkala, že neočkuje ani vlastní děti. Ale záleží na lokalitě a zamoření klíšťaty. Je to na zvážení.
A uzavřená diskuze jsem taky pro. Jako všechny ostatní, raději jen přispívám o Kubíkovi. Bude chvilku chaos, ale pak to bude fajn. Kubík se dneska vyčural do nočníku, sice i trochu vedle (já nevím, že ti chlapi si s tím šuldou musí furt hrát ale přece. Chvála byla do nebes. Pěkný den, na Valachách svítí sluničko ![]() |
| Flečra | 65129 |
|
|
8.12.2008 8:51:32
zdravím všechny po ránu..
prvně chci gratulovat Milfi k novému členu rodiny...:o))je nádherná přejeme hodně zdraví, štěstí a lásky....ať se jí vše špatné vyhýbá... koukám, že se chcete stěhovat...doufám, že mi dáte info kde vás najdu vím, že sem moc nechodím, ale nějak se mi nedaří..tak jsem sem nechtěla tahat špatnou náladu..mám čas sem kouknout jen v práci toje paradox co... jinak se musím pochlubit Vítas už nějaký čas chodí na nočník..tak mám radost sice čůrá a kadí ze stoje, ale taky pokrok...ale musí bejt bez plínky...ráda bych vám vložila nějaké fotky..leč pracovní pc mi to neumožňuje...doufám, že jste všichni zdraví a v pořádku a užíváte si v poklidu předvánočního času....:O)))) krásný den..plný sněhu ![]() ![]() |
| Diazka+2 | 16599 |
|
|
8.12.2008 8:42:18
Holky,
nechávala jste některá očkovat klíštovou encefalitidu??? Já bych chtěla, babička bydlí na hájence v lese, budem tam jezdit, tak abych předešla problémům. Navíc kousek od baráku máme taky lesopark, kterým chodíme když jdeme do města nebo na procházku. Myslíte, že je to zbytečné??????? |
| Snowy + A 11/06 + D 4/10 | 50991 |
|
|
8.12.2008 8:35:54
Bohemi, no to jasné, že jdu s vámi, nechci vás ztratit, jste můj často jediný kontakt s normálním světem, a taky rozhodně nechci, aby některé z vás někdo zase ublížil. Já jen prostě nemám ráda změny, trochu se bojím, že to jinde nezvládnu a taky mám trochu strach, aby to tím přestěhováním nezačalo upadat... No uvidíme.
A teď mě ještě naštvalo, že můj nick na Dámě už někdo používá... ![]() A aby nám to tu zatím neupadalo, tak: - tchýně souhlasí s odjezdem podle mě, kdy přijede, neví... - moje čerstvá díra po osmičce se rozhodla vyhnít... Pomoc!!! - Pája souhlasil s jarním srazem, jen jsem mu musela slíbit, že tam bude víc taťků a některý z nich bude asoň na chvíli ochotný povídat si o autech nebo motorkách... Tak mě prosím nezklamejte... A ještě pro zasmání. Ptal se Pája, kam že to vlastně pojedeme. Tak říkám, že je to mezi Prahou a Plzní, dolů jsou Brdy a my pojedem nahoru. Chvíli o tom přemýšlel, a pak mi říká: "A to se to tam fakt jmenuje Prdy?" Holčiny, ale nesmějte se mu, on je jindy i docela chytrý... ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.