| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 5006  [Dalších 4956 >>]
Jinka+Kačka+Verča 41790
9.12.2008 0:34:46
co se děje? Naše diskuze se někam stěhuje? A proč? A kam? Jsem nějak mimo, může mi to někdo osvětlit ~g~ A můžu se taky přidat?
Já hlásím, že v baru bylo fajn :-)
Jinak o víkendu jsme měli celkem nabito. V sobotu dopoledne jarmark, odpoledne diskotéka, na který se teda Kačce moc nelíbilo, byla nějaká mrzutá, musela jsem tancovat s ní. No a v neděli jsme byli skoro celý den u našich. S manžou už máme stromeček ~;) - každoročně si vykopeme smrček z náletů a po Vánocích si ho zasadíme na zahradě, už máme pěknej živej plot.
Tak přeju dobrou noc!
Trollik, Ajka 3r+ Matýsek 1r. 14004
8.12.2008 22:28:22
Já tě teda v členech diskuze vidím, i s tvou gerberkou, ale asi sis ji spíš dala do oblíbených článků co?
MartinaK (12.04; 11.06)
  • 
8.12.2008 22:02:05
Ahoj holky, chodím sem na diskuzi od samého začátku, ale z mnoha důvodů nepřispívám. Vždycky mě zajímalo, jak se mají dětičky stejně staré s mým. Ráda jsem proběhla fotky a občas něco přečetla. To stejné platilo pro diskusi prosinec 2004. Ta už skončila před pár týdny. Teď se stěhujete vy!! Přeji vám všem i všem dětem hodně zdraví (to především) a štěstí!!!
bohemiana (Nora06/Emma09) 39849
8.12.2008 21:30:51
Ještě to Balko prosím zkus, jo? Je to bohemi s malým b.
8.12.2008 21:29:59
Fotku určitě pošli!
8.12.2008 21:29:39
Bohemiaston nejsem :-((((
Thery + Kristýnka + Matoušek 56795
8.12.2008 20:53:44
Holky co blbnete??? 140 příspěvků? Kdo to má dočítat?
Tak hlásím že jsme dnes trávily odpoledne na veterině. Náš pejsek musí mít vždycky něco extra :( Máme u psů velice vzácnej zánět slzného kanálku, takže jsem opět o 900 lehčí :( dohromady za posledních pár dní o 1400, příště si pořídím rybičky! No alespoň už byl někdo schopný diagnostikovat co mu vlastně je.
Chjooo, zase den blbec. Pes nemocnej, od rána je mi v patách nějaká depka, Týna zase měla svůj den... těšila jsem se na večer že bysme třeba mohli mrknout na nějakej film, ale jsem tu sama a to se mi sedět u televize nechce :(
Kajanko to je mi líto. Já jsem taky na utz upozorňovala za poslední měsíc aspoň 5x a stejně se mi zdá že marně. Pokaždý to musím připomenout když zaslechnu na ten den jinej plán a pak se musí všechno překopat. Taky je mi to líto, ale asi nemá moc smysl to řešit, říkám si že chlapi zřejmě nosí v hlavě nějaký jiný věci.
Snowy gratuluju k úspěchu s tchýní!
Diaz já jsem chtěla pro vakcínu na encefalitidu skočit dneska, jenže ráno jsem ehm ehm vyrazila do lékárny bez receptu (řikám že mám dneska mizernej den) a odpoledne jsem penízky na ní nechala na veterině, ale určitě budu nechávat očkovat, jen co přifrčí na účet nějaká korunka.
Flečro ahoj! Gratuluju k nočníkování!
Balko taky jsem ti písla vzkazík.
Milfi držím palce ať Vaneska začne přibírat o něco víc.
Luci ségře držíme palce ať má drobečka co nejrychlejc a nejpohodovějc u sebe. Skorošvagrová už je taky těsně před porodem, čekají mimí každým dnem tak se těším že uvidím drobečka!
Babul ajajaj, snad to bude brzo dobrý!
Balko já bych byla pro aby ten kdo tě požádal o přístup na dámu dal vědět i sem nabo tobě na mail. Přecejenom někdo cizí si tady může vyhlídnout nick někoho kdo nechodí, ale těžko bude vědět i jeho heslo tady. Takže by to mělo být spolehlivý.
Bohemi myslíš že bych ti mohla někdy během zítřka poslat fotečku abys mi udělala ikonku?
balka+Marťa10/06+Marek08/08 41742
8.12.2008 20:26:45
A teď znovu - nick Bohemi přidat nejde, skočí tam Bohemiaston
balka+Marťa10/06+Marek08/08 41742
8.12.2008 20:25:30
Bohemi já když schválila Bohemi tak tam naskočila Bohemiaston - já myslela že jsi to ty, to nejsi ty?
8.12.2008 20:13:27
Balko, já pod nickem Bohemi už psala dva vzkazy a pořád mě to tam nepustí :-(
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 5006  [Dalších 4956 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.