| Zajdulka | 42924 | 
| 
 | 
 29.10.2012 16:07:48 
Jo a Monster High by Markéta chtěla taky. Ale nevím, přijde mi to trochu ujeté.  
![]()  | 
| Zajdulka | 42924 | 
| 
 | 
 29.10.2012 15:22:22 
Tak to jo  
![]() Markétka má pokojíček už víc jak 4 roky, pomalu nastává čas na rekonstrukci. Bude toho před nástupem do školy potřebovat víc, tak aspoň tu postel dostane teď, aby toho pak nebylo tolik. Navíc si kamarádka s malým dítkem tu postel koupí, tak mám o starost míň. ![]()  | 
| Petulda s Emou | 45161 | 
| 
 | 
 29.10.2012 13:34:30 
Leni, my to vyzkoušeli a nepadá jí  
  Je fakt, že to bude jak pěst na oko, ale musí to aspoň rok ještě vydržet... Protože se dřív k rekonstrukci nedostaneme a pokojíček bude mít až pak... Kdyby měla pokojíček už teď, tak bych jí tu postel koupila taky... takhle to ještě nějak přečkáme. Ale ty "peřinky" jsou jí už fakt ťip-ťop ![]()  | 
| Zajdulka | 42924 | 
| 
 | 
 29.10.2012 13:01:45 
Péťo jí je taky spíš malá peřina, ale mám pocit, že by jí velká z té malé postýlky padala a navíc jsem jí velkou postel slíbila než půjde do školy. Peřinu, polštář a povlečení budou taky kupovat babičky. 
Jo a ještě pro ní vlastně mám hřejícího plyšáka. Od té doby, co měla zánět močových cest a nahřívala jsem jí plínu na břicho, o to každou chvíli žadoní, tak tohle mi přišlo jako dobrá alternativa.  | 
| 
 | 
 29.10.2012 12:32:30 
Jooo, a ještě mám koupenou tu svítící želvičku - kupovaly jsme ji s kolegyní, takže jsme se šábly o poštovné a vyšla mě na 180 Kč. Je miloučká a fakt hezky svítí... akorát teda za tu cenu nevím, jak bude dlouho svítit .-). Ale Ema se jaksi začala bát tmy a chce mít rozsvícenou lampičku, tak si myslím, že tímto jí udělám radost  
![]()  | 
| 
 | 
 29.10.2012 12:27:37 
Ahoj po dlouhé době 
 Vezmu popořádku  :Ano, jsem stále mono matka. Ale uvdíme po státnicích  )) Když si představím, že budu ještě 30 let pracovat, tak je mi zle ![]() Tašku do školy jsem také původně zamýšlela koupit k vánocům, ale pak si to rozmyslela ze stejných důvodů jako vy + navíc si ji chce Ema sama vybrat, tak to nechám až na léto. K vánocům a k narozeninám mám: Barbie mořská panna (svítící) - přeje si ji už od loňska, Monster High panenku - o té také furt básní, hru Hádej, kdo jsem?, zimní bundu (+ čepici, rifle, trička). Ještě plánu Lego Friends auto a pokud zítra (přijedou na hrob a jindy se už neuvidíme) dostane od mé švagrové Zhu Zhu Ponies (ona je na koníky), tak dokoupíme tu stáj s ohradou. ¨ A nějak to rozdělím mezi narozeniny a vánoce. Ještě jsem přemýšlela o nějaké videohře do ruky (do auta, k dr. apod.jako je Heeha), ale nakonec jsem si to rozmyslela a počkáme s tím za rok, kdy asi koupíme Playstation nebo něco podobného, já se v tom nevyznám  . Hlavně, aby tam bylo tancování ![]() Jo, a postel teda jí stačí furt ta z Ikey, ale mamka jí koupí novou větší přikrývku, polštář a děstké povlečení. Mějte se a kdybyste sem šoupli tip ještě na nějaký zajímavý a levný dárek, tak budu ráda  )) | 
| Zajdulka | 42924 | 
| 
 | 
 29.10.2012 11:53:22 
... jo a k narozeninám dostane velkou postel, do teď má tu menší z Ikei, ale už z ní vyrůstá. 
 | 
| Zajdulka | 42924 | 
| 
 | 
 28.10.2012 13:01:39 
Souhlasím. Tašku budu kupovat až v létě. I u Míši jsem ji tak kupovala. Ze spousty důvodů. 
Markétka si napsala Ježíškovi o nějaké Filly koníky, Barbie, Lego frends... tak asi dostane to.  | 
| BERBER+A+L+V | 7963 | 
| 
 | 
 27.10.2012 14:56:40 
Chtěla jsem k narozkám aktovku, ale paní v obchodě mi to rozmluvila, že jí bude používat až od září a zbytečeně nám doma proleží čtvrtinu záruční doby..  
![]()  | 
| Andrey | 43732 | 
| 
 | 
 25.10.2012 9:08:38 
a jeste me napada...co budete letos kupovat? Skolni vybavu? a krom te? 
U nas je v obrovske oblibe lego, jenze uz mame snad vsechny krabice   a mam pomalu dost toho,jak se vsude povaluje, je dost neprijemne na to stoupnout. | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.