| didka+Pája06+Viki09 | 18197 |
|
|
20.12.2011 13:38:35
tak zkouším jestli se ještě vůbec přihlásím pod tímto jménem...
lednový víkend navržený zde jsme mimo, tedy my jsme mimo témeř všechny víkendy.. mám výstavu se psem, paho hory (odjezd- příjezd).. a v týdnu můžem pouze pokud budem zdraví a pokud práce dovolí.. jinak jsme zdraví, odbyli jsme si s klukama teď 10dní virózu včetně mne, ale zvládli to bez atb, žádná tragédie;o)) tak a ťukám na dřevo abych to teď nezakřikla.. Holky, mějte všechny doma krásné svátky, přeji hodně lásky a rodinné pohody všem a hlavně to zdraví!! ![]() |
| Akret+Linda12/06+Mikuláš09/09 | 5950 |
|
|
20.12.2011 10:24:01
Tak to jsme na horach
|
| Ribicka |
| • |
16.12.2011 18:49:21
Ahojte,
jdu vás pozdravit před vánoci, tak už jsme také oslavili páté narozeniny, Alex je moc šikovná, pořád je to sice raubíř,ale naštěstí je to chytrá holka. Já jsem v nějakém 30 týdnu,ani to nepočítám :o) Chystám se na zkoušky a po zkouškách na porod :o)) A nějak nemám čas si to těhotenství uvědomovat. Akret - Alex spolkla u tchýně taky prášky, no jí pumpovali žaludek,tak to taky stálo za to. Do smrti na to nezapomenu! Přeju brzké uzdravení. |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
16.12.2011 11:47:41
Akret, já bych byla vděčná za ten nutrilon
, nebo bych mu do tý flašky, zkusila dát řidší kaši, nebo bych zkusila taková ta kojenecká jídla tipu = rozmixovaná mrkev, nastouhané jablko..V červnu jsmě měly neštovice, A i V v puse, a Verunka dva dny nebyla schopná ani pít, to byl děs... snažila jsem se pak násilím, aspoň apoliátorem z nurofenu do ni něco dostat! |
| Čáďa + Adélka a Ondra | 61932 |
|
|
16.12.2011 9:20:40
Terko, hlavně, že to s Mikim dobře dopadlo
mě Ondra v létě ocucal brufeny, resp. asi jeden a angína je hnusná, taky jsem jí teď měla, dobrala atb, tak doufám, že se nevrátí Ondra měl virozu a taky hubu plnou aftů, taky nechtěl jíst, jen co dal něco do pusy, tak plakal, že bolííí, tak jenom pil oslazený čaj a možná snědl trošku polívky, vývaru ad sraz, tak pracující holky hoďte nějaký víkendový termín na sraz |
| Akret+Linda12/06+Mikuláš09/09 | 5950 |
|
|
15.12.2011 8:14:23
Holky diky za podporu. Dopadlo to dobre,jsme doma!Strasili mononukleozou,ale je to jen angina,uf. Ted resim afty,Miky jich ma plnou pusu a nechce nic jist. Mam gel,ale nenecha si to namazat. Nevite co s tim? Nebo co mu dat k jidlu,aby aspon neco snedl? Ted akorat pije trochu Nutrilon
|
| Andrey | 43732 |
|
|
14.12.2011 18:49:55
Mikulaskovi, at to zvladate dobre a jste brzo doma
![]() a ostatnim marodum take brzke uzdraveni |
| Zajdulka | 42924 |
|
|
13.12.2011 20:43:42
Kačko jasně. My pracující jsme samozřejmě taky o víkendu rády s rodinou (já mám teda bohužel ještě každý druhý víkend pracovní). Ale v týdnu většinou nemůžeme, chodíme do práce.
![]() Ale je to jasný, že co už nejsme všechny na RD, budeme se scházet těžko. ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.