Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ajka007+Leo99+16.3.07 Jan | 48329 |
|
|
13.3.2009 12:05:07
Vev, promiň, nevěděla jsem, že jste nemocní, tak to je jasný
![]() ![]() ![]() S těma školkama, já teda budu mít neuvěřitelné štěstí, že když všechno pude jak má, tak budeme bydlet už doufám letos, ťuk v baráčku s mojí mamkou a ta mi Honzíka pohlídá, jinak nevím, co bych dělala.. |
| vevelen + Matěj 26.3. 07 | 70855 |
|
|
13.3.2009 10:33:48
Ahoj,
včerejší večer a dnešní noc příšerná. Matík měl teploty, kašle a má strašnou rýmu, vůbec jsem se nevyspala. Připadám si jak chodící mrtvola. Matík ráno dostal Nurofen a už tu běhá, jak kdyby mu nic nebylo, ale....Já jsem se byla zeptat osobně ve školce u ředitelky a bylo mi řečeno, že máme smůlu, že podle vyhlášky Prahy 4 berou děti narozené jen do 31.12. 2006. Když jsem se zeptala, co mám dělat, když půjdu do práce (když nám nevyjde 2. těhu), tak mi řekla, ať zkusím jesle. Takže jsem tam zašla a ředitelka mi řekla, ať si přijdu pro přihlášku poslední týden v srpnu, aby ho tam měli zaregistrovaného a počítali s ním, že v březnu by to v pohodě šlo. A cena - měsíčně jesle stojí 2500,- + 36,- jídlo na den - tak mi spadla teda čelist, jsem čubrněla jak péro z gauče. No uvidíme, třeba se to vydaří a budu těhu. Ajko o víkendu bych šla ráda, ale jak je Mates nemocný, tak bohužel, určitě se srazíme jindu, ju? Jinak srazík Letňany nebo Čerňák - jsem pro - pro mne by byly lepší Letňany. |
| Natálka+Honzík 11.3.2007 | 52958 |
|
|
13.3.2009 10:30:45
Do skolek v okoli se chystam pristi 2 tydny ale, co jsem cetla na rodince, tak minuly rok hodne deti nevzali a tenhle rok pry ma byt jeste horsi (i kdyz jenom kolem naseho baraku jsou 4 skolky), tak nevim nevim... Posledni nadeji je ze v skolce hned vedle nas maji soukromy detsky koutek Anita (psali o nem v posledni Mamince) kam berou deti uz od 2 let, tak snad aspon tam nas vezmou...
|
|
|
13.3.2009 10:25:54
Tak az budu mit nahradni volno pres tyden, tak muzeme neco podniknou, nebo pak nekdy o vikendu
![]() Myslim si ze v nasem pripade ten vlak bude docela narvany Ale snad tim spis se zabaveji ze budou mit spoustu pozorovatelu a obdivovatelu Akorat me stve ze pro ty jizdenky musime jet na Branik - to je nemuzou prodavat na Smichaci?! |
| Kvítko a dva poklady | 47601 |
|
|
13.3.2009 10:19:51
Natalko, tak to jste kousek. Vcera jsem byla na Lukach v te skolce
Do Stodulek obcas jezdim na nakup a Bati, protoze tam neni ani noha Nebo do Butovic a na Zlicin, tak se muzeme nekde potkat.Alex uz vlakem jel s babi a byl nadseny, pan strojvedouci? mu zamaval, tak zazitek, ale byl to ten co jezdi tady u nas, vlav se tomu moc rikat neda;-) Nikdo tam nebyl, takze ho mel cely pro sebe, idealni stav ![]() |
| ajka007+Leo99+16.3.07 Jan | 48329 |
|
|
13.3.2009 10:17:24
Kamiláčku, od rána na tebe myslim..Tfuj tfuj tfuj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
13.3.2009 10:08:18
Ahojky!
Kami, taky drzime palce a myslime na vas ![]() Mimiku, rodice bydli v Dominove ul. - je to kousek od Tesca (byvaleho Carrefour)ve Stodulkach, a vim ze Arulka bydli snad o ulici dal, ale od Fialy je to 3 zastavky tramvaji a pak dalsi 3 autobusem ![]() Ad vlak - premyslela jsem ze bychom koupili tu rodinnou jizdenku aby Honzik mel svoje misto (ten rozdil je jen 10 korun a vubec si nedokazu predstavit ze by sedel celou tu dobu u me v naruci No a taky po tom vlaku muzou se probehnout a myslim si ze by to zvladli - nejake reference ohledne jizdy vlakem by nam mohla dat Danaela - vkladala na rodinku fotecky cele rodinky ve vlaku a myslim si ze tu jizdu moc chvalila![]() |
|
|
13.3.2009 10:03:16
Jo a vcera jsme byli na dni otevrenych dveri ve skolce. Sance na prijeti 00prd
Ovsem mlady pan bojkotoval odchod domu, ze zustane s detma, tak snad tomu bude i az zacne chodit...Cestou jen vlezla do obchodu s botickama a koupila krasny boticky se zirafkou, sice 800,- , ale ty zimni jsou fakt perfektni, takze jsem se je nakonec koupila, ale hrozna cena![]() Jdu nas objednat o ockovani ![]() |
|
|
13.3.2009 9:59:29
Dobre rano,
Kamilacku, my taky a moooooc ![]() Ja jsem vubec nespala neb se mi zdalo, ze na nas z nebe padaji bomby....Asi si to dokazete predstavim litam, premyslim kde je dite, kam ho schovat, kde je DH, zda jet za nim. Nekolikrat jsem se vzbudila a i tak byl dalsi dil Jsem vylozene svezi![]() Ma mi prijet kamaradka s chlapeckem 1,5 roku, ktery prosim pocita do 10 a je to dvojjazycny dite...Trosku zaostavame ![]() Co se nocniku tyce, tak ted 2 dny zadna nehoda, dokonce si i rikal, tak jsem juchala a rano mu dam teplaky a asi za pul min pocurany....nicmene, ted si zase rekl, tak snad pristim pul roce se zadari ![]() ![]() ![]() |
| Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 | 43053 |
|
|
13.3.2009 8:35:45
Kami, strašně strašně moc ti držíme všechny palečky, aby to dobře dopadlo
![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.