| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 6956  [Dalších 6486 >>]
Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 43053
7.3.2009 20:49:49
Didi neni. Má ségru o čtyři roky mladší a tu vždycky upřednostnovali, aspoň mi to tak přijde. Karolínku tahali od malinka a Terzku vůbec ~:( Moc mě to mrzí a hlavně mě to opravdu hodně překvapilo. No někdy si půjdu vylít srdíčko na dámu asi v pondělí.
Didina+J4/96+ J3/07+E5/10 53519
7.3.2009 20:48:45
jo,..... můj táta je jedináček~m~
7.3.2009 20:48:19
Janni, a není tvůj DH třeba jedináček? Moje bývalá kolegyně měla takhle dvě děti cca po roce a půl od sebe a její tchánovci taky brali jen stršího Kubu (jenže tehdy už mu bylo 15) a mladší Andrejku absolutně ignorovali... někteří jedinci to mají prostě v hlavách vygumovaný. Vlastně nemusím chodit pro příklad daleko, protože mne babička z tátovy strany taky těžce upřednostňovala a na bráchu prděla celý život... dokonce ho nechtěla ani hlídat a já tam byla klidně půl roku, když nebyla školka.~a~
7.3.2009 20:32:53
A ještě jsem chtěla. Holky, co máte dvě a víc dětí. Jak se stavělo okolí k vašim druhým, případně třetím dítkám. Mě například přijde, že Terezku okolí tak trochu přehlíží. Třeba tchán, choval jí snad max. jednou, víckrát určitě ne, ani se na ní pomalu nepodívá, prostě nic. Hned Karolínko, beruško moje, poď k dědovi. Naši ne, ty se věnují oběma stejně, ale od tchánovců mě to docela mrzí a dost mě to překvapilo... Přijde mi to strašně líto kvůli Terezce. Nevim, jestli je to kvůli tomu, že jsou holky, tak brzo od sebe?
7.3.2009 20:27:55
Janýsek právě usnul~:-D Babička konstatovala, že mu asi není dobře, protože nelítá ale chodí a dokonce si na chviličku lehl na zem na plyšového obrpsa~R^ Celou noc topil jako infrazářič, pálil čím dál víc, ale vydržela jsem a nic jsem mu nedala a ráno byl bez teploty, celý den OK, jen hodně utahaný a čůral trochu kalně (to už je taky OK)a ne moc pěkně kašle, má zahleněný krk a smrká. Teď k večeru už je zase teplejší, ale ne tak výrazně jako včera, tak snad to bude dobré. Jen nechápu, kde bere energii, protože ta horečka ho musela docela vyčerpat a dnes celý den nespal.~a~~b~

oslava se celkem vyvedla - všichni přežili to naše dortové veledílo a Janýsek se letos v dortu pěkně pohrabal, loni jen koukal a museli jsme ho trošku nutit, aby na to sáhl. Největší úspěch měly ale svíčky, sfoukl je a chtěl hned "eště auau", takže jsem neustále škrtala sirkama a zapalovala právě sfouknuté~R^~t~ A pak se rozhodl, že to co je na povrchu se dá určitě snadno nacpat dovnitř a parádně ten dort proděravěl~t~~y~
Fotečky dodám později, až mi je SDH stáhne. Dneska už jsem mu dala "volno"~m~

Mizím, tak jsem nějaká utahaná a ~w~

Abychom nezapomněli...... všem dnešním oslavencům posíláme rukou potřepání a pohlazení, Leontince pusinku a přejeme všecičko nejlepší~x~~s~~x~~m~~x~~s~~x~
7.3.2009 20:27:39
Hezký večer. Nějak zase nestíhám ~t~

Všem oslavenečkům přejeme dodatečně i těm dopředu všechno nej, nej, nej ke druhým narozeninám ~s~~s~~s~

Já lítala v pátek s Karolínkou po dr., ve čt jí vylítla ta horečka, v noci pak měla ke 40. Od pondělka furt, že jí bolí bříško, tak jsme letěli v pá k dr., na nic nepřišel, tak jsme tam museli znovu ještě s močí, to byl zážite, doma seděla hodinu a půl na nočníku a ne a ne se vyčůrat, nakonec se nám podařilo odebrat centák. Žádný zánět se nepotvrdil a Karolínka je už bez teplot. Tak to bylo asi od těch pětek, některý má už prořízlý a někde má parádní boule.

A Terezka se dneska začala překulovat na boky, tak jsem zvědavá, kdy se jí podaří překulit na bříško. A to jí ještě nejsou ani tři měsíce. Nějak jí to jde všechno rychleji než Karolínce. Ale ta byla malinká a lehoučká, Terezka je strašnej dlouhán a hlavně se už pronese.
ajka007+Leo99+16.3.07 Jan 48329
7.3.2009 19:32:09
Ahoj, zdravím po dlouhé době..Honzík má kašel, tak ani nechodíme ven, ale pořád na mě visí. Dneska jsem se konečně dostala s Leonkou do aquaparku, tak jsem na chvíli vypadla a vyčistila si hlavu.

Nestačím sledovat, kdo má narozeniny, tak všechno nejlepší!!~x~~x~~x~

Didi, co Janýsek?~z~
pozitivni mysleni 30216
7.3.2009 14:07:52
Jestli tu mame nejkay Tomasky tak ty maj svatek~x~
pozitivni mysleni 30216
7.3.2009 14:07:23
Ahoj holky, po dlouhy dobe nakouknu a hned prani pro me, diky moc Katy~s~

chtela jsem poprat vsem breznackum, nejak to nezvladam.I pres to, ze vstavame brzo do prace,t ak dite chodi spat v devet a ja uz musim v deset za ni a to jsem rada, ze to tu dam trosku do poradku, ale zase koncim uz ve dve a ve tri ji vyzvedavam a mame spoustu casu si hrat :-)

a dekuju za prani pro Stefi, budem slavit az v nedeli a pak dodam i nejaky fotecky
K+M 52747
7.3.2009 8:47:26
všem doporučuji jednou za čas vypnout~;) včerejšek jsem si užila~b~

Dnes máme oslavenců takže
~s~ KRYŠTŮFKOVI~s~LEONTINCE~s~RADIMKOVI~s~
vše nej ke krásným narozeninám

a ANDREJ

a všem kdo ještě dnes slaví~x~~x~~x~~x~

[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 6956  [Dalších 6486 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.