Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| K+M | 52747 |
|
|
6.3.2009 11:51:17
Moniš se vyčurá pouze do plenky ...pořád má strach to pustit do nočníku
a to léce bez pleny i několik hodin ....pak zavolá a donese plenu...chjoooo![]() |
| mellie | 63939 |
|
|
6.3.2009 11:42:51
Didi gratuluju k odplenkování! U nás fakt nehrozí, Bára použila nočník zatím jen !!jednou!! Zrovna včera byla chvíli bez plínky, počůrala se a vůbec ale vůbec jí to nevzrušovalo.
Děkuju za rady na nošení Šimonka. Budeme se s tím nějak muset poprat. Natálko právě že mám hypotéku (jako zaměstnanec banky jsem měla výhodnější podmínky) i byt je napsaný na mě, takže tenhle a příští rok, když nebudu pracovat, si úroky nemáme od čeho odečíst ![]() |
| Fas 3/07+09/10 | 58810 |
|
|
6.3.2009 11:07:00
Katy, nám se to naštěstí do baráku nedostane. Jsme na kopci a přímo pod barákem je slepý rameno řeky, řeka je asi o sto metrů dál. Ale před 3 rokama, jak bylo taky hodně sněhu, se řeka s ramenem propojily a ten hukot vody byl docela šílenej. Jediný, co nás docela štve je, že jsme zhruba před měsícem koupili asi 30 metrů dřeva na topení - jen velký stromy bez větví a je to dole pod barákem. Kdyby se vylila řeka, tak musíme doufat, že nám to neodnese.
|
| K+M | 52747 |
|
|
6.3.2009 10:54:38
Romi....tak držím palce ať je pořád řeka v korytě...já zažila povodně v 97 a to byla sila ....aj ty?
|
| Fas 3/07+09/10 | 58810 |
|
|
6.3.2009 10:51:02
Všem dnešním oslavenečkům i těm, kteří už měli narozeninky přejeme všechno nejlepší.
![]() ![]() ![]() Nějak opět nestíhám, ale dočítat celkem zvládám. Dneska mě docela "nadchl" tento článek.http://www.novinky.cz/domaci/163152-dest-zene-hladiny-nahoru-stupne-ohrozeni-jsou-na-sazave-dyji-a-jihlave.html; Hádejte jakou řeku máme za barákem ![]() ![]() Jihlavu. Zatím ještě vylitá není, ale už zbývá jen kousek. |
| Natálka+Honzík 11.3.2007 | 52958 |
|
|
6.3.2009 10:46:00
Diky za radu, tak to pristi tyden vyplnime.
Stefi a Martinkovi vsechno nejlepsi!!! Jo, Albro, co se tyce 5 - Honzikovi chybi posledni 5 vpravo nahore - jinak uz ma vsechny zuby vylezle ![]() Taky je posledni dobou strasne vztekly a vyvadi, dnes se probudil v 5 a skoro do 6 nespal - rikal ze chce curat(!), tak jsem ho posadila na nocnik (i kdyz mel plinku cerstve pocuranou), sedel na nocniku skoro 10min, trochu se vycural ale jelikoz nechtel do postylky, tak rikal "jeste", po dalsich 5 minutach s prisernym revem byl prebalen a polozen do postylky, pak se musel pripojit DH a spolecnymi silami jsme ho uspali... |
| K+M | 52747 |
|
|
6.3.2009 10:42:15
dnes je tolik oslavenců takže i těm dalším vše nej ![]() Moniš děkuje Janýskovi Janýsek je šikula šikulovitá takový dárek si nadělit to je supr ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Didina+J4/96+ J3/07+E5/10 | 53519 |
|
|
6.3.2009 10:23:59
Moc děkujeme za přáníčka a pusinku Moničce posíláme taky.... ať z toho taky něco má
![]() ![]() ![]() A všecičko nejlepší Stefince a Martínkovi, kteří v tom dnes jedou s námi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a Janeček si k 2. nadělil definitivní odplenkování ![]() ![]() to naše dítě už druhý týden věčně fňuká, každou chvíli řve jako tur a je s ním hooodně těžká domluva , nějak mi docházejí nápady a nervy mám na pochodu![]() |
| *S | 15300 |
|
6.3.2009 10:03:16
Dobré ránko.
Ja nie som absolútne žiadny odborník, teraz si musím tiež sama vyplni´t priznanie a mám tam nuly od pôvodného zamestnávate)la, tak si logicky odvodzujem, že on si to podá tiež s nulami. |
| *jojo* + kluci 04, 07, 09 | 60480 |
|
|
6.3.2009 9:59:38
dobre rano,
natalko, ja tedy nejsem zadny odbornik, ale mam pocit, ze pokud ten ZL nema pozastaveny, tak by to priznani podavat mel. jinak taky preju vsechno nejlepsi janyskovi a vsem ostatnim, kdo uz narozky meli - nejak se v tom nestiham orientovat ![]() a ja mam dneska posledni volny den, zitra uz mi zbytek kluku prijede ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.