Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Natálka+Honzík 11.3.2007 | 52958 |
|
|
6.3.2009 9:42:48
Ahojky!
Janyskovi taky prejeme vsechno nej nej k narozeninam!!! Misky, fotky jsou nadherne a moooc vam to slusi!!! Tak marcipan mam koupeny a pristi patek vrhnu se na dort (mozna tenhle vikend neco vyzkousim, stejne toho marcipanu bude na jeden dort moc). Mell,a tu hypoteku ma DH napsanou jenom na sebe? My to mame napsany na oba dva a ty uroky jsem si odecetla, akorat me stve ze nemuzu odecist DH zivotni pojisteni Holky, poradte mi jestli DH musi podavat danove priznani kdyz nema zadny prijem ale ma zivnostak, ktery nikdy nepouzival? |
| K+M | 52747 |
|
|
6.3.2009 9:15:43
zapoměla jsem ještě
Míši držím palce a pokud má dnes zkoušku Jani tak i jí holky jste šikuly ![]() ![]() |
| K+M | 52747 |
|
|
6.3.2009 9:14:22
u nás prší a prší
doufám,že nikomu povodně nehrozí...JANÝSKOVI vše nej,nej k a od Moničky letí pusinka ![]() ![]() ![]() ![]() Miško...ještě pořád nikdo neví co to bude? ![]() |
| Rosie | 32224 |
|
|
5.3.2009 23:51:15
Eliška má zatím potvrzenou alergii na arašídy, testy jí dělali někdy v 5 letech. Jinak žádné problémy neměla - až teď. Ale my už pár let čekali, že se něco objeví... byl by totiž zázrak, že při naší rodinné anamnéze by vyvázla jen s těmi buráky. Jen se mi ten kašel nelíbí, kdyby to byla rýma, tak no dobře, ale takový kašel je příznakem astmatu.
![]() |
| Myslík+V07+V09 | 50092 |
|
|
5.3.2009 23:40:03
Rosie, a Eli ma nejakou alergii nebo doted nic? hlavne, at je brzo lip
pylove zpravodajstvi se asi ridi pocasim u nas, jsou tu stale metrove zaveje ![]() jinak k tem odpoctum, na manzelku to letos dela pres 24 tis. a jak jsem pochopila, tak i v pripade, ze na danich tolik vubec nezaplatis, takze by to mela dostat kazda z nas (resp. manzel), ktera mela loni prijmy do 68 tis. Takze si to ohlidejte a zazadejte, zamestnanci by to meli dostat myslim nejpozdeji ted ve vyplate za unor. |
| Rosie | 32224 |
|
|
5.3.2009 23:23:01
A zítra jdu s ELi k doktorce, má už 14 dní takový divný kašel, obávám se nějaké alergie. Kašle hlavně večer a po ránu, což je typické. Navíc ho má prakticky stejně jako já nečekanou a úmornou rýmu. A jak na potvoru nemůžu nikde najít aktuální pylové zpravodajství, všude mají, že žádné alergeny v ovzduší nejsou. Což je podle mě pitomost, protože pod okny nám začíná kvést jíva.
![]() |
| Rosie | 32224 |
|
|
5.3.2009 23:18:14
Tak já jsem asi odsouzená k věčnému žehlení, navíc včera jsem do prádla zapomněla dát aviváž, takže jsem si dneska žehlení fakt užila
![]() ![]() Hihi, tak starosti s výší příjmu a odpočty a dalšími chuťovkami nám fakt nehrozí ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
5.3.2009 23:12:10
Mell, kdyz s tebou je to tezky, kdyz si za dva mesice vydelas vic nez ja za rok (ted jsem to poradne docetla)
![]() |
|
|
5.3.2009 23:11:11
Mell, na valecek a val taky dojde, musim nakupovat postupne, ty ceny jsou sileny... ja si objednala ty misky na uchovavani do lednicky a pak jsem zariskovala a objednala tu misu, ve ktere se daji "varit" testoviny, zelenina jen tak, ze je zalijes horkou vodou. Tak doufam, ze s tim budu spokojena
![]() |
|
|
5.3.2009 23:09:12
Mell, prave ze v listpadu schvalili zvyseni toho privydelku (zpetne na rok 2008) na 68 tisic, ani do toho se nedostanes? ja se do toho vejdu, takze pohoda
uroky si nemuzu uplatnit, jelikoz byt pronajimeame, takze to me netizi. Prave ze jsem cekala, ze po zruseni spolecnyho zdaneni to bude mnohem, mnohem horsi ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.