| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 6956  [Dalších 6436 >>]
mellie 63939
5.3.2009 23:01:57
Jojo přesně tak já jsem dělala normální piškotový těsto a do toho pudinkový krém (čtvrt litru mléka svařit s pudinkem a cukrem, a pak do toho vmíchat máslo - to za mě dělá emulgační nástavec na mixéru).
mellie 63939
5.3.2009 23:00:24
O tom, jak sušička žehlí už jsem tady básnila, ale teď nedávno mi doslova ušetřila celou pračku prádla. Podařilo se mi s prádlem vyprat Huggiesku - to nadělá neuvěřitelnou paseku, všechno prádlo bylo pokrytý vrstvou jemných bílých vláken. Sušička ten bordel napoprvé všechen vyfoukala, s jedinou výjimkou pleteného svetru, který jsem musela dovysát a dovybírat ručně.
*jojo* + kluci 04, 07, 09 60480
5.3.2009 22:59:24
a ten dort, to je normalni piskotovy testo nebo neco specialniho?
mellie 63939
5.3.2009 22:55:44
Miško a co sis od Tupperware objednala? Jak jsem psala, mě se pracovalo dobře s tím válem (i válečkem), nebylo nutné ten vál ani pocukrovat.

Na daně se taky chystám, ale naopak jsem z nich spíš čím dál tím víc rozčarovaná ~q~ Společné zdanění mi přišlo mnohem lepší než vyživovaná manželka. Ten maximální roční přivýdělek mi přijde dost malý (je to nějakých 40-50K, nebo se pletu? - v 2008 jsem pracovala 2 měsíce a tím pádem na odpočet není šance) A taky až budu bez příjmu, nebudu si moct odečíst úroky z hypotéky, což při společném zdanění šlo...

Jojo ad pokládání marcipánu, u nás skvěle zafungovalo to, že jsme ten marcipán vyváleli na válu, dort obrátili vzhůru nohama, přiklopili na marcipán, připlácli marcipán ke krajům dortu, převrátili dort zpátky a sloupli vál. Tímto se omlouvám, že jsem to při prvním popisu trochu pomotala. ~o~ škoda že už nic nemůžu svádět na těhudemenci ~y~~y~~;)
Myslík+V07+V09 50092
5.3.2009 22:53:22
jo, mela jsem planovanyho kvuli KP poloze. Tentokrat si to strihnu normalne, jestli bude vse ok a mimi nejak extra nenaroste :-)
5.3.2009 22:37:29
no tak uvidis, treba to tentokrat pujde lip. moc bych ti to prala - s tim dokrmovanim to musi byt asi docela narocny... a jak to vlastne mas, ty jsi mela cisare planovanyho? ja jen jestli te tentokrat ceka jiste nebo mas sanci na normalni porod...

mimiku, je mi k necemu takovyten marcipan, co prodavaj v tescu? je to takovy spalicek... mam dva, ale netusim, jak bych to na ten dort dostala - normalne rozvalet a polozit? nebo je nejaky figl? a ze susicky budes nadsena, to jsem si uplne jista ~k~
Kvítko a dva poklady 47601
5.3.2009 22:32:01
Cau pri veceru:-)

Jojo, teeeeda to je borec~R^ Jen tak dal, brzo dozene nektera breznatka ~t~ Bude to chlapak ~p~ Susicku jsem evidentne cetla jednim okem;-) Ja mam objednano, tak se tesim, ac nektere diskuse na tema proc mam sakra vse o vel. mensi...no budeme testovat a snad to vychytame:-)

Albri, na tema susicka tu budou lepsi referentky;-) Myslim, ze susi, Mellie, Vevelen, nove Jojo a dal nevim. Ja jsem se taky nechala strhnout, tak jsem zvedava~z~

Misky, Vam to skusiiii, na zkousku drzim pesti a pokud to ceka i Jani, tak i ji:-)

Natalko, pokud se vrhnes na klasiku - kulaty dort, tak se to podari~R^ Ja se rovnou vrhla na pokrocile ~;)a vysledek ~Rv, navic jsem perfekcionalista, takze to je i tim~;) Drzim pesti ~R^
Myslík+V07+V09 50092
5.3.2009 22:04:09
Vasik ze zacatku pribiral dobre (teda tak akorat, ,rozhodne zadne rekordy), ale od tretiho mesice prestal pribirat, vydrzela jsem to trapeni asi 3 tydny a pak dostal flasku. Ale i ja se tim zklidnila (ze uz ho netrapim hlady) a pak jsme jeste kojili do sedmyho mesice, ale kazdy jidlo bylo minimalne na hodinu (nakojit z obou, flaska), coz nevim, jak by bylo realny s dvema detma.S prikrmama to skoncilo uplne, prso nechtel uz vubec. Na druhou stranu, nebyt DH, ktery fungoval a nosil mi Vasika na kojeni, tak jsem mozna diky tem komplikacim po cisari nekojila vubec, tepltoy a atb se tahly dva mesice

dneska jsem byla na te predvedacce Tupperware, tak jsem si samozrejme hned neco objednala :-)

holky, co rikate danovemu priznani? odpocet na manzelku je teda slusny a to si muze privydelat jeste pekny peniz. Ja uz na to o vikendu musim vlitnout a spocitat to, sama jsem zvedava :-)
5.3.2009 20:48:37
misko, to mi povidej... my mame ten prelom zima/jaro desne nabitej, mame narozky snad uplne vsichni - tata, mama, bracha, segra, deti moje i od sourozencu, ja. loni uz jsme to sloucili a udelali jednu velkou jarni oslavu, ale byl to silenej mazec - predavani darku bylo jak ze spatny komedie, nikdo nevedel, komu uz pral a kdo pral jemu ~t~

albro, ted ma 4,6. a v jeho nejhubenejsich casech mel 3 kila :-) misko a ty jsi nemela mliko vubec nebo vasik nechtel sosat?

a miso, ty se poradne vyspi, rano na to jukni a treba to vyjde. takhle jsem udelala spoustu zkousek ~t~
Myslík+V07+V09 50092
5.3.2009 20:11:17
Miso, moc vam to slusi ~R^

Jojo, to je hladovecek ~s~ vy mate vsechny snad smetanu ~R^ mne roste vse krome prsou, klasika, i u Vasika jsem nezaznamenala zadny zmeny, jen pak byly nality... no, jsem zvedava, jak zase budeme valcit s kojenim ...

Jojo, kluci maji vsichni narozeniny behem dvou mesicu, vid? to bude oslav ~R^

[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 6956  [Dalších 6436 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.