Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| mellie | 63939 |
|
|
5.3.2009 23:01:57
Jojo přesně tak já jsem dělala normální piškotový těsto a do toho pudinkový krém (čtvrt litru mléka svařit s pudinkem a cukrem, a pak do toho vmíchat máslo - to za mě dělá emulgační nástavec na mixéru).
|
| mellie | 63939 |
|
|
5.3.2009 23:00:24
O tom, jak sušička žehlí už jsem tady básnila, ale teď nedávno mi doslova ušetřila celou pračku prádla. Podařilo se mi s prádlem vyprat Huggiesku - to nadělá neuvěřitelnou paseku, všechno prádlo bylo pokrytý vrstvou jemných bílých vláken. Sušička ten bordel napoprvé všechen vyfoukala, s jedinou výjimkou pleteného svetru, který jsem musela dovysát a dovybírat ručně.
|
| *jojo* + kluci 04, 07, 09 | 60480 |
|
|
5.3.2009 22:59:24
a ten dort, to je normalni piskotovy testo nebo neco specialniho?
|
| mellie | 63939 |
|
|
5.3.2009 22:55:44
Miško a co sis od Tupperware objednala? Jak jsem psala, mě se pracovalo dobře s tím válem (i válečkem), nebylo nutné ten vál ani pocukrovat.
Na daně se taky chystám, ale naopak jsem z nich spíš čím dál tím víc rozčarovaná Společné zdanění mi přišlo mnohem lepší než vyživovaná manželka. Ten maximální roční přivýdělek mi přijde dost malý (je to nějakých 40-50K, nebo se pletu? - v 2008 jsem pracovala 2 měsíce a tím pádem na odpočet není šance) A taky až budu bez příjmu, nebudu si moct odečíst úroky z hypotéky, což při společném zdanění šlo... Jojo ad pokládání marcipánu, u nás skvěle zafungovalo to, že jsme ten marcipán vyváleli na válu, dort obrátili vzhůru nohama, přiklopili na marcipán, připlácli marcipán ke krajům dortu, převrátili dort zpátky a sloupli vál. Tímto se omlouvám, že jsem to při prvním popisu trochu pomotala. škoda že už nic nemůžu svádět na těhudemenci ![]() ![]() ![]() |
| Myslík+V07+V09 | 50092 |
|
|
5.3.2009 22:53:22
jo, mela jsem planovanyho kvuli KP poloze. Tentokrat si to strihnu normalne, jestli bude vse ok a mimi nejak extra nenaroste
![]() |
|
|
5.3.2009 22:37:29
no tak uvidis, treba to tentokrat pujde lip. moc bych ti to prala - s tim dokrmovanim to musi byt asi docela narocny... a jak to vlastne mas, ty jsi mela cisare planovanyho? ja jen jestli te tentokrat ceka jiste nebo mas sanci na normalni porod...
mimiku, je mi k necemu takovyten marcipan, co prodavaj v tescu? je to takovy spalicek... mam dva, ale netusim, jak bych to na ten dort dostala - normalne rozvalet a polozit? nebo je nejaky figl? a ze susicky budes nadsena, to jsem si uplne jista |
| Kvítko a dva poklady | 47601 |
|
|
5.3.2009 22:32:01
Cau pri veceru
Jojo, teeeeda to je borec Jen tak dal, brzo dozene nektera breznatka Bude to chlapak Susicku jsem evidentne cetla jednim okem;-) Ja mam objednano, tak se tesim, ac nektere diskuse na tema proc mam sakra vse o vel. mensi...no budeme testovat a snad to vychytame![]() Albri, na tema susicka tu budou lepsi referentky;-) Myslim, ze susi, Mellie, Vevelen, nove Jojo a dal nevim. Ja jsem se taky nechala strhnout, tak jsem zvedava ![]() Misky, Vam to skusiiii, na zkousku drzim pesti a pokud to ceka i Jani, tak i ji ![]() Natalko, pokud se vrhnes na klasiku - kulaty dort, tak se to podari Ja se rovnou vrhla na pokrocile a vysledek , navic jsem perfekcionalista, takze to je i tim Drzim pesti ![]() |
|
|
5.3.2009 22:04:09
Vasik ze zacatku pribiral dobre (teda tak akorat, ,rozhodne zadne rekordy), ale od tretiho mesice prestal pribirat, vydrzela jsem to trapeni asi 3 tydny a pak dostal flasku. Ale i ja se tim zklidnila (ze uz ho netrapim hlady) a pak jsme jeste kojili do sedmyho mesice, ale kazdy jidlo bylo minimalne na hodinu (nakojit z obou, flaska), coz nevim, jak by bylo realny s dvema detma.S prikrmama to skoncilo uplne, prso nechtel uz vubec. Na druhou stranu, nebyt DH, ktery fungoval a nosil mi Vasika na kojeni, tak jsem mozna diky tem komplikacim po cisari nekojila vubec, tepltoy a atb se tahly dva mesice
dneska jsem byla na te predvedacce Tupperware, tak jsem si samozrejme hned neco objednala ![]() holky, co rikate danovemu priznani? odpocet na manzelku je teda slusny a to si muze privydelat jeste pekny peniz. Ja uz na to o vikendu musim vlitnout a spocitat to, sama jsem zvedava ![]() |
|
|
5.3.2009 20:48:37
misko, to mi povidej... my mame ten prelom zima/jaro desne nabitej, mame narozky snad uplne vsichni - tata, mama, bracha, segra, deti moje i od sourozencu, ja. loni uz jsme to sloucili a udelali jednu velkou jarni oslavu, ale byl to silenej mazec - predavani darku bylo jak ze spatny komedie, nikdo nevedel, komu uz pral a kdo pral jemu
![]() albro, ted ma 4,6. a v jeho nejhubenejsich casech mel 3 kila misko a ty jsi nemela mliko vubec nebo vasik nechtel sosat? a miso, ty se poradne vyspi, rano na to jukni a treba to vyjde. takhle jsem udelala spoustu zkousek ![]() |
|
|
5.3.2009 20:11:17
Miso, moc vam to slusi
![]() Jojo, to je hladovecek vy mate vsechny snad smetanu mne roste vse krome prsou, klasika, i u Vasika jsem nezaznamenala zadny zmeny, jen pak byly nality... no, jsem zvedava, jak zase budeme valcit s kojenim ...Jojo, kluci maji vsichni narozeniny behem dvou mesicu, vid? to bude oslav ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.