| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 6956  [Dalších 6166 >>]
*S 15300
26.2.2009 9:02:12
Miška, tak už viem, čo bolo včera vo veci. Máme teplotu. Preto sa tak túlila, preto tak krásne zaspala a ja som to necítila večer, až v noci, keď už aj ťažko dýchala. A ráno má 37,8, tak to nechávam tak a uvidíme, čo z toho vylezie.
*S 15300
26.2.2009 9:00:33
mellie, myslím že na tých stránkach fiala.cz alebo tak nejako.

Mrkni, majú na nástenke odkaz. V tých malých baleniach by sa to asi predražilo. Inak viem, že je v Alberte. Ale nedávaj potreavinárske farby. Práve na tých stránkach sú nejaké gelové farbičky a tie sú aj chutné.

teda, ja tomu fakt moc nerozumiem, ale niečo som takto letmo pochytila. Neláka ma to už, pretože mi je jasné, že by sme to skôr zjedli, než niečo vyrobili. Tak to dopadlo na Vianoce.
K+M 52747
26.2.2009 9:00:31
VAŠÍKOVI VŠE NEJ K 2.NAROZENINÁM~s~ MONIČKA POSÍLÁ PUSINKU~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~

jdu uklízet ,čtvrtek mám uklízecí den~;)
K+M 52747
26.2.2009 9:00:23
VAŠÍKOVI VŠE NEJ K 2.NAROZENINÁM~s~ MONIČKA POSÍLÁ PUSINKU~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~

jdu uklízet ,čtvrtek mám uklízecí den~;)
KAMILACEK 34377
25.2.2009 23:47:15
Miško,já od 1.šťouchanečku cítila možná tak až za týden, týden a půl. Musíš mít klid. A víš co, já je cítila u Ondry až po 20.tt, u Jendy o něco dřív, ale tak v 198tt. Myslím si, že je to individuální. Roste břicho? Tím se uklidňuj, bude to holka, ta moc balón nebere.

Mellie, to kolo bude asi fajn. Jendovi se moc líbilo. Hned ho zkoušel, je lehké, tak ho otočí, pozvedne. Ale je mu ještě velké. Oddělali jsme mu ten plast a dosáhne na špičky,ne celou šlapkou, což znamená, že snad v létě bude frčet.Ale jde vidět, že hned pochopí, k čemu slouží. Hned si tam vlezl a pochodoval. Po stažení i zkoušel odrážet, ale zatím to nejde, třeba trošku povyrůst. Ale menší a lehčí jsem nikde nesehnala.
mellie 63939
25.2.2009 23:25:30
Slávi díky moc za ten odkaz, některé recepty určitě využiju. Ale nenašla jsem tam to podstatné, a sice kde takový marcipán koupit (nechce se mi ho dělat v ruce a mléčné náhrady mě nelákají). Nemáš nějaký tip? Předem dík.

Kamiláčku jak se osvědčilo to kolo? Plánujem ho taky koupit, budu ráda za reference... A přeju Ti tu holčičku, nebo klidně dvě ~R^~R^

A jak píšeš s tím klidem, pod to bych se podepsala. Já teď třeba vařím jen večeře, když už je drahoušek doma a může hlídat prťata, obědy si nechávám vozit. Úklid taky nepřeháním, každý pochopí, a kdo ne, tak mi může víte co :-)

Miško o jakých špecích tady mluvíš?? ~x~ Btw. tak nakonec jsem se Šimonkem přibrala hrůzných 19 kilo, z toho už je 13 dole. Šest mi ještě chybí... snad to půjde dobře, jinak budu muset investovat do nového šatníku ~q~ Což mi připomíná, delší dobu se chci zeptat, Marti psala jsi o tom, že Ti dovezli nějaké dietní pokrmy. O co šlo a jak jsi byla spokojená?
Myslík+V07+V09 50092
25.2.2009 23:15:36
Kamilacku, taky se dockas ~s~ Hlavne, at uslysime, ze jsou zdrava, to mi staci. Od toho jednoho stouchnuti jsem zatim necitila nic, tak se tesim, ze aspon ty kotrmelce uvidim, kdyz uz je pres ty speky necitim ~k~ pohlavi bude uz jen prijemny bonus ~z~
KAMILACEK 34377
25.2.2009 23:02:31
Tak konečně máme novou klávesnici a mohu normálně psát.
Jani, doporučuji dát holky DH, babi, dědovi a ten volný čas využít jen pro sebe. Neuklízet! Relaxovat, něco co máš ráda. Nabereš mnoho sil a budeš je vítat s otevřenou náručí. Nejlépe malou donést jen na kojo~:-D. Myslím si, že si to zasloužíš a potřebuješ. Není nad klidnou maminu. Jenda na mou rozladěnost pěkně reagoval. Byl pak protiva také.

My dnes kluky dovezli od babi. Jeník tam byl od pondělí, Ondra od neděle večer. Byl tu relativní klid, docela jsem si dáchla, ikdyž jsem makala doma. A jak jsem je ráda viděla. Mimochodem, chtěla jsem jim včera zavolat, ale říkala jsem babi, kdyby se něco dělo, nemoc...atd., ať zavolají a my dojedem. Takže instrukce měli a dala jsem tomu volný průběh. U babi byli z Jendy nadšení, jak je zlatej. Tak jsem jim říkala, že klidně ho můžou prázdninovat
častěji~:-D. Babi jsme koupili narcisky v květináči, tak snad jsme jí udělali radost.

Miško, takže Vašík má ráno 2! Přejeme mu všechno nejlepší~x~, ať je taky prima brácha , kt.naučí vše potřebné~;) k rošťačení.
A my jdem na očkování zítra.
Miško, ještě 2x vyspát a víš to. Já asi až 10.3., se nedočkám.
Myslík+V07+V09 50092
25.2.2009 22:42:15
Slavi, ehm, co na to rict? ja ti samozrejme napisu, ze moje dite se neboji niceho a odejde s kazdym. Dnes se opet predvedl u dr., delal si tam prekazkovou drahu z jednolivych navstevniku cekarny a ani zarostly brucici pan na nej nefungoval. Pani, co postavala s miminkem nemela dostatecne nohy od sebe, aby tudy mohl projet trakturek... no, byla to zabava ~z~

ale je to asi normalni, tyhle desy deti muzou mit a urcite je to prechodny, asi ma Rachelka bujnou fantazii ~s~ kdo vi, co se jim v tech hlavickach honi. Ale zase dobra prilezitost k nuchani, to u nas teda nehrozi, jeste za to chce odmenu ~o~~t~
*S 15300
25.2.2009 21:49:28
No a hlavne som sa chcela spýtať, či sa vám tiež deti takto boja? Ráchelka má teraz stále také obdobie, tvrdí, že sa bojí a týka sa to čohokoľvek, nielen vymyslených vecí ako ten čert. Je mi jej vždy tak ľúto.
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 6956  [Dalších 6166 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.