| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 6956  [Dalších 6156 >>]
*S 15300
25.2.2009 21:46:54
Ja som si dnes tie moje dve zlatíčka uspávala asi hodinu. tak som si to užívala ako už dávno nie. Neviem, čo to do mňa vošlo, nejaký nával lásky, či čo. ~s~~s~

Akurát Ráchelka sa predtým rozplakala, a kričala, BOJIM ČERTA. Kde na to prišla, netuším, ale bol to tak reálny strach a dívala sa k oknu, tak sme všetko spolu prešli,aby videla, že tam nič nie je, pritúlila som si ju a tak sme sa uspávali všetky tri.
vevelen + Matěj 26.3. 07 70855
25.2.2009 20:44:24
Ahoj holky, tak jsem se sem konečně dostala. Zrovna jsem si skládala věci ze sušičky do skříně. To je taková pohoda, jsem ráda, že jí máme. Vřele všem doporučuji. ~R^
Kamiláčku, nádherné bříško, jsi krásná těhulka. ~R^ A zcela určitě tam je holčička, moc ti to přeji. ~s~ A gratuluji k tripple testům. A co vlastně jména, už nějaká máte vybraná anebo ještě tápete?
Dneska jsme si s Matíkem četli - kupodivu to vydržel 40 minut (zázrak) - knihu "první slova" a začal mi ukazovat obrázky, abych mu je pojmenovala. Tak jsem začala říkat a když ukázal na houpačku, tak než jsem to řekla, tak Matík "houpa". V další knížce, která vypadá jak bagr a je o bagru, tak je tam obrázek hlavy, tak mu řeknu "hlava" a Matík "hava". Dneska mne fakt překvapil, je to šmudlínek, jak to krásně říká. ~z~~t~
Myslík+V07+V09 50092
25.2.2009 20:27:47
Jani, myslim, ze si za par mesicu vzpomenu ~;) urcite ji to prejde, jednou urcite jo ~t~ ne, urcite brzo ~s~

Kamilacku, no figura k pohledani, takhle bych se teda ja vyfotit nemohla ~y~ urcite je tam holcicka! jinak na cervenci je to fakt zajimavy, krome jedne holciny maji vsichni parecky na prani ~R^ no, ja se jeste 2x vyspinkam a uz snad taky budu chytrejsi ~m~

Elisce prejeme vsechno nejlepsi ~x~

touhle dobou pred dvema roky jsem byla jak na trni a priznam se, ze jsem se modlila, aby se Vasik v noci nahodou neotocil a neposlali me domu. Uz jsem byla smirena a silene natesena... no, neotocil a rano v 7:28 to budou dva roky ~s~

dneska dostal predcasny darek, ockovani na meningokoka... tak doufam, ze bude bez reakce, aby si uzil nedelni oslavu ~R^
Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 43053
25.2.2009 18:33:02
Já si to třetí snad rozmyslim. Mít doma tři hysterky, to už by bylo asi moc ~q~
No doufám, že to Terezku ve třech měsících přejde, jako Karolínku.
Jinak je Terezka nějak ve všem na před. Jednak mi každej říká, že vypadá starší, ale ona si už dokonce cíleně hraje z hračkama, krásně pase koníky, povídá si a dokonce si už 14 dní ožírá ruku ~b~
Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 43053
25.2.2009 18:31:26
Hezký večer. Všem oslavenčkům přejeme všechno nej,nej, nej ~x~
Nějak nestíhám sledovat kdo kdy, tak se moc omlouvám.
Dnešek byl opět náročnej, dopoledne obě moc hodný, odpoledne na přetrhnutá, k večeru oblíbený Terezčiny hysteráčky. Fakt mi už pracujou nervy ~n~

Kamilčáku, teda ty máš figuru ~R^ , jak ty to děláš? A moc a moc ti přeju holčičky ~s~
K+M 52747
25.2.2009 16:08:22
dnes mě bolí celý člověk hlavně ruky co je~;((~n~~n~~n~~n~

Jojo..dárek asi moc neporadím~d~ co takhle lístky na basket~;)

Kami...tobě to sluší~p~~p~ určo je tam jedna holčička třeba dvě~;)~;)~p~~p~

ad hádanka Nat a Jenda,
Hádanka 03/07
  • 
25.2.2009 15:41:31
Kdopak si to spulu hral?Velmi jednoduche...:-)
*S 15300
25.2.2009 15:27:42
Neelam, hihi,tie parné stanice sú evidentne chlapská záležitosť. U nás tiež. ~t~
*S 15300
25.2.2009 15:27:08
Á, ďalšia s foťákom namiest hlavy.

Emi mi tu sedí na kolenách a chváli izbičku.
neelam + Natynka 3/07,Tim 3/10 17688
25.2.2009 15:25:49
no,to uvidime...~t~
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 6956  [Dalších 6156 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.