Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| *S | 15300 |
|
25.2.2009 21:46:54
Ja som si dnes tie moje dve zlatíčka uspávala asi hodinu. tak som si to užívala ako už dávno nie. Neviem, čo to do mňa vošlo, nejaký nával lásky, či čo.
![]() ![]() Akurát Ráchelka sa predtým rozplakala, a kričala, BOJIM ČERTA. Kde na to prišla, netuším, ale bol to tak reálny strach a dívala sa k oknu, tak sme všetko spolu prešli,aby videla, že tam nič nie je, pritúlila som si ju a tak sme sa uspávali všetky tri. |
| vevelen + Matěj 26.3. 07 | 70855 |
|
|
25.2.2009 20:44:24
Ahoj holky, tak jsem se sem konečně dostala. Zrovna jsem si skládala věci ze sušičky do skříně. To je taková pohoda, jsem ráda, že jí máme. Vřele všem doporučuji.
![]() Kamiláčku, nádherné bříško, jsi krásná těhulka. A zcela určitě tam je holčička, moc ti to přeji. A gratuluji k tripple testům. A co vlastně jména, už nějaká máte vybraná anebo ještě tápete? Dneska jsme si s Matíkem četli - kupodivu to vydržel 40 minut (zázrak) - knihu "první slova" a začal mi ukazovat obrázky, abych mu je pojmenovala. Tak jsem začala říkat a když ukázal na houpačku, tak než jsem to řekla, tak Matík "houpa". V další knížce, která vypadá jak bagr a je o bagru, tak je tam obrázek hlavy, tak mu řeknu "hlava" a Matík "hava". Dneska mne fakt překvapil, je to šmudlínek, jak to krásně říká. ![]() ![]() |
| Myslík+V07+V09 | 50092 |
|
|
25.2.2009 20:27:47
Jani, myslim, ze si za par mesicu vzpomenu
urcite ji to prejde, jednou urcite jo ne, urcite brzo ![]() Kamilacku, no figura k pohledani, takhle bych se teda ja vyfotit nemohla urcite je tam holcicka! jinak na cervenci je to fakt zajimavy, krome jedne holciny maji vsichni parecky na prani no, ja se jeste 2x vyspinkam a uz snad taky budu chytrejsi ![]() Elisce prejeme vsechno nejlepsi touhle dobou pred dvema roky jsem byla jak na trni a priznam se, ze jsem se modlila, aby se Vasik v noci nahodou neotocil a neposlali me domu. Uz jsem byla smirena a silene natesena... no, neotocil a rano v 7:28 to budou dva roky ![]() dneska dostal predcasny darek, ockovani na meningokoka... tak doufam, ze bude bez reakce, aby si uzil nedelni oslavu ![]() |
| Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 | 43053 |
|
|
25.2.2009 18:33:02
Já si to třetí snad rozmyslim. Mít doma tři hysterky, to už by bylo asi moc
![]() No doufám, že to Terezku ve třech měsících přejde, jako Karolínku. Jinak je Terezka nějak ve všem na před. Jednak mi každej říká, že vypadá starší, ale ona si už dokonce cíleně hraje z hračkama, krásně pase koníky, povídá si a dokonce si už 14 dní ožírá ruku ![]() |
| Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 | 43053 |
|
|
25.2.2009 18:31:26
Hezký večer. Všem oslavenčkům přejeme všechno nej,nej, nej
![]() Nějak nestíhám sledovat kdo kdy, tak se moc omlouvám. Dnešek byl opět náročnej, dopoledne obě moc hodný, odpoledne na přetrhnutá, k večeru oblíbený Terezčiny hysteráčky. Fakt mi už pracujou nervy Kamilčáku, teda ty máš figuru , jak ty to děláš? A moc a moc ti přeju holčičky ![]() |
| K+M | 52747 |
|
|
25.2.2009 16:08:22
dnes mě bolí celý člověk hlavně ruky co je
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jojo..dárek asi moc neporadím co takhle lístky na basket Kami...tobě to sluší ![]() určo je tam jedna holčička třeba dvě![]() ![]() ![]() ![]() ad hádanka Nat a Jenda, |
| Hádanka 03/07 |
| • |
25.2.2009 15:41:31
Kdopak si to spulu hral?Velmi jednoduche...
![]() ![]() |
| *S | 15300 |
|
25.2.2009 15:27:42
Neelam, hihi,tie parné stanice sú evidentne chlapská záležitosť. U nás tiež.
![]() |
| *S | 15300 |
|
25.2.2009 15:27:08
Á, ďalšia s foťákom namiest hlavy.
Emi mi tu sedí na kolenách a chváli izbičku. |
| neelam + Natynka 3/07,Tim 3/10 | 17688 |
|
|
25.2.2009 15:25:49
no,to uvidime...
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.