Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| KAMILACEK | 34377 |
|
|
25.2.2009 15:20:12
NEELAM A BRZY BUDE I TOBĚ
![]() |
| KAMILACEK | 34377 |
|
|
25.2.2009 15:19:33
A jen tak pro zajímavost. U nás na 7/09 JSOU ZATÍM POHLAVÍ DLE PŘÁNÍ. TAK JÁ BUDU URČITĚ 1., NEBO TA, KDO TO POKAZÍ
. VIDINA 4(5) CHLAPŮ JE HRŮZOSTRAŠNÁ![]() , ZAČÍNÁM SE PŘIPRAVOVAT. NEDŮLEŽITĚJŠÍ JE ZDRAVÍ. |
| neelam + Natynka 3/07,Tim 3/10 | 17688 |
|
|
25.2.2009 15:19:00
Ju,Kami,koukam,ze Ikea u vas taky jede,no u nas taky...
![]() ![]() Pekny,jednoduchy...Krasny brisko,jak to delate,ze vam to tehulkam tak slusi? ![]() ![]() |
| KAMILACEK | 34377 |
|
|
25.2.2009 15:14:48
Trošku jsem Vám to tu vytapetovala.
Jendovi jsme dělali pokojík před vánocemi a myslím, že to bohatě stačí. Postele jsou od nás z ložnice a někdy tam s ním spí i Ondra. Zatím potřebuje jen 1 skříň a prostor na hraní. Stejně je nejvíc se mnou dole v kuchyni a obýváku. |
| neelam + Natynka 3/07,Tim 3/10 | 17688 |
|
|
25.2.2009 15:13:10
Slavi diky,mrknu.SDH by taky sel do te parni stanice,ale me se to zda zbytecny.Me se docela libi Siemens TS11120 s parnim generatorem,ale zatim jsem ji v realu nevidela.
![]() Jojo,casto na tebe myslim,vzhledem k te nasi situaci s umistenim Nat do skolky budu muset otehotnet.Vidina dvojcat minimalne na 50%jistych....hmmm.Ale samo,ze za ne budu strasne vdecna.Jen jak to zvladnu.No,jeste mam cas... ![]() |
| KAMILACEK | 34377 |
|
|
25.2.2009 15:10:18
dvojčáka17+0tt
![]() ![]() Jan v lednu ![]() Jan 2 roky s Ondrou ![]() ![]() ![]() Jendův pokoj ![]() ![]() ![]() |
| *S | 15300 |
|
25.2.2009 15:09:04
mellie, tu sa dozvieš o marcipáne veľa: http://diskuse.dama.cz/diskuse.php?d=1441
Zrovna tam ďakujem Andískovi za našu tortičku. |
| *S | 15300 |
|
25.2.2009 15:06:37
jojo
![]() |
| mellie | 63939 |
|
|
25.2.2009 15:00:35
Taky se hlásím, že mám volných dvacet minutek
Omlouvám se, mám to jako Jojo, snažím se vás dočítat (drahouš mi zprovoznil internet přes mobil, takže můžu i třeba při kojení), ale na přispívání už čas nezbývá Gratuluju Mišce a Kamiláčkovi k dobrým testům ![]() Ad rukavice, pod to bych se podepsala, navíc Baru samozřejmě rukavice "NE", "PRYČ", takže i když je pracně na ni nalámu, stejně letí dolů ![]() Janni držím palce, snad už se to brzo zlepší, s koncem prvních tří měsíců. Znám to, když je alespoň jeden v pohodě, tak se todá, ale dni, kdy jsou oba na zabití, jsou prostě nejhorší... V poslední době mě zase začala hrozně bolet záda, je to zvláštní, v těhotenství ta bolest přestane, stejně jako mi začnou nádherně růst nehty, a jen je šestinedělí pryč, bolest se vrací a o dlouhých nehtech si můžu nechat zdát. Jediné, co mi na záda zabírá, je cvičení, třeba powerjóga, tak poctivě cvičím každý den, ale krade mi to i ty poslední zbytky volna, co mám. Šimon je zlatý miminko, poslední týden spí a spí, u Barunky jsem to vůbec nezažila, že by mimčo spalo třeba 18 hodin za den, tak jsem z toho vyjukaná, aby bylo všechno ok, ale nestěžuju si ![]() Co se týče oslavy, nakonec jsem rozhodla, že to bude bez dětí, bude tu moje mamka, pozveme Barunky kmotru, upeču dort a bude. Btw. nemáte někdo zkušenost s marcipánovýma ozdobama na dort? Myslím tím celý ho marcipánem obalit - je na to třeba nějakej spešl korpus nebo krém a co se dává přímo pod ten marcipán? Díky za rady. Plánujeme jet v létě se třema rodinama na Šumavu do chalupy, nemáte někdo nějaké tipy, buď na cestovku, nebo na nějaké stránky, nebo i nějaké praktické zkušenosti z podobného pobytu? Mějte se (už se mi chtělo napsat "fanfárově", ale pak jsem si řekla, že to už bych svoji mami-demenci projevila naplno ![]() ) |
| KAMILACEK | 34377 |
|
|
25.2.2009 14:42:20
Představte si, mám těhu demenci. Dnes jsem zapla mikrovlnku s dortem v alobalu. Naštěstí jsem hned vypla. To se mi ještě nestalo, jsem úplně mimo..
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.