Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| *jojo* + kluci 04, 07, 09 | 60480 |
|
|
25.2.2009 14:36:20
jo a jeste mam dotaz na katy a dalsi maminky starsich kluku - memu synovci bude 15 a ja netusim, cim mu udelat radost k narozkam. poradite nekdo? hraje basket a ma rad pc hry, ale na ten sport vsechno ma a ve hrach se nevyznam... tak kdybyste nekdo meli napad, dejte prosim vedet
diky! |
|
|
25.2.2009 14:33:18
slavko, tak to te to asi ceka az s Benjaminem
![]() |
| *S | 15300 |
|
25.2.2009 14:31:07
Aha, tak som zase vedľa. My máme rukavice len proti zime na chytenie snehu. ostatné veci sa proste nechytajú. I keď Ráchelka má sem tam tendencie, ale Emi je fiflena, tá sa nezašpiní predsa.
A dnes má narodeninky Eli Tuleníková. ![]() |
|
|
25.2.2009 14:25:58
kamilacku http://rodina.cz/scripts/family/ask_host.asp?f_id=9389
|
|
|
25.2.2009 14:25:01
slavko, mas pravdu, ze mikulas je z nich nejhodnejsi a "nejjednodussi"
a k tem rukavicim - treba dneska bylo teplo, tak jsme je za chvilku venku hned sundavali, ale poslednich par dnu to tu bez nich neslo - zaprve byla kosa a zadruhe kluci furt neco nosej - klacky a kameny apod, takze se porad rochnej v blate a snehu, takze beru na prochazku naopak vetsinou dvoje mne se na krystofa zatim nejvic osvedcily klasicke pletene prstacky, jenze ty prave moc dlouho nevydrzi - jen do prvni kaluze ![]() |
| KAMILACEK | 34377 |
|
|
25.2.2009 14:20:38
Prosím hodte mi odkaz na naše stránečky, chci vložit foto.Dík
|
| *S | 15300 |
|
25.2.2009 14:18:43
Jojo, to musí byť fakt umenie vystrojiť ich, obzvlášť také lahôdky ako : Mne treba kakaaaať, keď už sú všetci pri dverách. MNe stačia tie dve slečny. To mimino musí byť oproti tomu úplne ukážkové. A ja deti otužujem a rukavice preventívne nedávam. Beirm ich až von a keď zahlásia, že im je zima na ruky, tak nasadzujem. Tým si šetrím drahocenný čas doma. Emi vždy kričí prvá.
A ja som jedny uháčkovala a tie sú najlepšie. Najľahšie sa obliekajú a sú aj funkčné. No, teda, nie nepremokavé, ale teplučké, príjemné, mäkké. |
| *S | 15300 |
|
25.2.2009 14:18:42
Jojo, to musí byť fakt umenie vystrojiť ich, obzvlášť také lahôdky ako : Mne treba kakaaaať, keď už sú všetci pri dverách. MNe stačia tie dve slečny. To mimino musí byť oproti tomu úplne ukážkové. A ja deti otužujem a rukavice preventívne nedávam. Beirm ich až von a keď zahlásia, že im je zima na ruky, tak nasadzujem. Tým si šetrím drahocenný čas doma. Emi vždy kričí prvá.
A ja som jedny uháčkovala a tie sú najlepšie. Najľahšie sa obliekajú a sú aj funkčné. No, teda, nie nepremokavé, ale teplučké, príjemné, mäkké. |
|
|
25.2.2009 14:12:29
ahoj, taky je u vas tak krasne??? ja jsem dneska stastna jako blecha, jak to slunce sviti a hreje
jinak ja sem obcas nakouknu, ale nestiham vas nejak systematicky sledovat, takze se skoro stydim prispivat, protoze vetsinou moc nereaguju, maximalne tak na posledni stranu. tak se na me nezlobte, nejsem ignorant, jen to tu ted moc nestiham :)dneska jsme meli premieru - sla jsem poprve ven sama se vsema trema. a je to teda mazec je vsechny vypravit ale my to casem vychytame. hlavne se tesim, az bude teplejc a nebudem se muset tolik navlikat. nejhorsi jsou ty detsky rukavice - pripada mi, ze jsou dva druhy: bud se dobre oblikaj, ale jinak jsou naprd, tj. propoustej vodu, anebo jsou paradni teply a nepromokavy, ale zaboha nejdou na ty mekky detsky rucicky navliknout. asi zacnu podnikat v rukavicich a vydelam balik ![]() misko, fakt ti to moc slusi s tim pruhovanym briskem jen skoda, ze mas misto obliceje fotak :) |
| *S | 15300 |
|
25.2.2009 14:07:27
Žehličku by som zase vyberala tefal, naša je už tiež taká biedna. Ale máme ju 8 rokov, má ten anticalc systém, takže sa čistí sama, nikdy som ju ničím nečistila a prežila krásne. A prečo už dosluhuje? Spadla nám a zlomil sa ten otvor na vodu, takže je ohromne príjemné, keď je doplna naplnená a náhodne sa vyleje horúca voda na nohu. AUUUUU.
Ale možno by som uvažovala o nejakej tej parnej stanici. I keď... ja tomu žehleniu moc neublížim. Snažím sa pekne narovno vyvesiť a vyťahať veci a žehlíme len košele, prípadne pomačkané prádlo, keď sa hneď nevyvesí. Takže to by bol asi zbytočný luxus. To už radšej sušičku. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.