| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 6956  [Dalších 6116 >>]
Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 43053
24.2.2009 19:15:10
Kamilčáku super, že tripply vyšly v pořádku ~R^

My měli dneska příšernej den, Terka ho celej prořvala, Karolínka byla mega protivná. Odpo jsme byly u mamči, zítra jde do nemocnice, něco jí našly... mám z toho hrůzu ~;((
ajka007+Leo99+16.3.07 Jan 48329
24.2.2009 17:16:54
Miško, moc ti to sluší~s~~s~

Já mám migrénu, tak se motám a polehávám~Rv~Rv~;((
KAMILACEK 34377
24.2.2009 16:59:19
Především Vám moc děkuji za gratulace Jeníčkovi a zároveň přeji všechno nejlepší Karolínce, Ráchelce a všem , co mají a budou mít brzy narozeninky. Posílám pusinku a kytičku~x~.

Jakmile bude trošku času, stáhnu i foto a ňáké sem hodím. Víkend byl docela nabit. V pátek a neděli jsme slavili Jendu, v sobotu na 70.nar.dědy.

Včera DH natíral schody, dnes maluje, no a já dožehlila, dovařila a uklízím. No a při mém štěstí ze vzteklosti jsem si odřela 2 měsíce nový kuchyňský stůl. Jsem na sebe fakt nasr...A tmel to zrovna krásně nevyřeší. Není nad dřevo, není u nás snad nic z lamina, kde by nebyl nějaký ťukanec, stačí fakt trochu neohrabanosti a je to.

Jinak tady je to jak v blázinci. Přes den prší, taje, v noci nasněží - tzn. ráno odhrnout a zase taje, poprchá.

Miško, už se pěkně kulatíš. Já si připadnu jako ve 24tt. Břicho pěkně roste. A právě volala mamka, že mám tripple v pořádku, to mi spadl kámen ze srdce~s~. A víš co je nejhorší? Že se mám šetřit, odpočívat a polehávat(není to nařízení od lékaře, ale od ní a já vím, co říká, s těhulema dělá). Ale mně je teď zase o trošku lépe. Mám víc energie. Před 3 týdny jsem padala na pusu a nemohla bez odpol.lehnutí existovat. No a já prostě neumím ležet. Válet se. Jsem aktivní člověk. Takže alespoň musím něco podělat doma, když už ne na lyže. Jo, ale poctivě si každý den spočnu s nohama nahoře. Asi tak do hodinky.
No a večer možná spočnu v kině Líbáš jak Bůh. Děti máme u babi. Docela klid.
Taky máš takové výkyvy nálad? Jsem strašně podrážděná, hned řvu...To jsem až tak nikdy nezažila a jsem sama na sebe naštvaná, že to neumím ovládnout. Jsem beran, a teď teda silně ~a~hysterickej~a~. Fuj
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318
24.2.2009 14:56:32
Rosie, tak ať jsi brzy fit. ~R^ A chvilka poezie byla fajn. ~z~

Miško kuličko, vypadáš báječně, tak toho nech a všude se vytahuj jak jsi krásná maminka. ~;)

A oslavencům také přeji vše nejlepší. Já večně zapomínám někomu přát, jsem ostuda..
Myslík+V07+V09 50092
24.2.2009 14:14:31
Rosie ~t~ pripomnela jsi mi mou prezdivku Misa kulicka ~:-D navic se ted tak citim, delala jsem kapustovy karbanatky a jsem nacpana k prasknuti, byly vyborny, mnam
Rosie 32224
24.2.2009 12:48:02
Napřed přeju všechno nejlepší oslavencům a oslavenkyním všech věkových kategorií~x~~x~~x~~s~~s~~s~~s~

Miško, Miško, Miško,
máš moc krásné bříško!
Roztomilá kulička
- zda-li je tam holčička?

Tolik úterní chvilka poezie~t~

Jinak mě cosi skolilo, včera jsem byla na návštěvě a začala tam strašně kýchat. Myslela jsem, že mě podráždil nějaký gel na WC, měla tam Bref. Za 4 hodiny padlo 5 kapesníků, nakonec jsem odpadla do postele a ráno slabá jak moucha, všechno mě bolí, pořád posedávám a polehávám, jsem jak mátoha. Nadopovala jsem se Ibalginem, aby mě aspoň přešel bolehlav a já mohla odvést děti na klavír. Naštěstí mi teď volala učitelka, že dneska odpadá hodina, protože musí jít domů, má horečku. Nikomu nic zlého nepřeju, ale tohle mi fakt bodlo, asi bych tam nedolezla...
K+M 52747
24.2.2009 9:03:26
tak u nás dorána opět napadlo sněhuuuuuuuuuuu.....

Miško...mooooooooc Ti to sluší~s~~p~

Janni...jé~g~ posílám hodně sil ~x~

RÁCHELCE vše nej k narozeninám ~s~~x~ a
MATĚJOVI vše nej k svátku~s~~x~

Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 43053
24.2.2009 8:52:56
Hezké ráno. Terezka od rána hysterčí a Karolínka má opět náladu na přetrhnutí, to zase bude den ~;((

Miško krásný bříško ~R^
Myslík+V07+V09 50092
23.2.2009 22:03:34
diky ~x~ Vev, to triko se mi desne libilo, ovsem predtim jsem ho mela na sobe asi jednou, protoze jsem v tom mela sileny bricho ~k~ ale ted se muzu chlubit ~j~ jinak je to z Takko fashion, muj oblibeny obchod, protoze tam velikost nekonci u 38, ale maji i neco pro nas velryby.

uf, Arulko, to musi byt vzdycky komplikovany, co? tak at ma Krystof lepsi prubeh nez Leontynka a at se najde dobra duse, ktera vyvenci pejsky ~R^
*S 15300
23.2.2009 21:10:02
Miškine bruško je ukážkové, také akurát, ešte nositeľné s hrdosťou. :-)
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 6956  [Dalších 6116 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.