Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
23.1.2012 22:12:16
El, je dobře, žes tam zašla, někdy to bez odborné pomoci fakt nejde. Tak přeji, ať Vám pomůžou a brzy se dostaví výsledky
![]() |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
23.1.2012 22:07:23
Eleanoris - přeji, a´t je hlavně Tobě už jen a jen dobře - to zdraví, je skutečně to nejdůležitější.....
Děti jsou neuvěřitilné barometry- vycítí strašně moc, i když nic neví.... Pokud má Kubík vyloženě změny chování, měl by mít i neurologické vyšetření. Na škole nám navíc jeden teda chlap Dr. říkal, že ženy psycholožky, psychiatričky jsou vyborné studentky, ale daleko lepší praktici jsou chlapy,že víc pomohou - žena prý víc škatulkuje.....jenže chlapů je v tomto oboru málo, kéž máte štěstí a paní Dr. Vám pomůže. Kubík je určitě na Tebe hodně fixovaný, věř mu, že zvládne své chování, zřejmě i v rodině je toho na něj moc - starší sourozenec, otčín, který se snaží nastolit pořádek ve výchově. Ono stačí jen důslednost - my ženy dokážem často slevovat a máme k důslednosti dál. Jen né bití!To už moje 92 letá babička, kde by člověk předpokládal tvrdou výchovu, říká, že bitím se jeden čert vytlouká a 10 dalšách se vtlouká. Co se týká naší opožděnosti, tak hodně je právě v té důslednosti - raděj ho rychle obleču než čekám, až se sám obleče...boty si stále dává naopak, přijde a směje se, že už to zvládl, že je má dobře - nemá....no funguje pozitivní motivace - obleč se sám a já ti dám pusenku...Stále jsem ho měla za nejmadšího, to už jsem psala, kojila ho do lońského září - před tím jsme přišli o miminko v bříšku a tak jsem ho tak nějak stále měla za miminko, no a naše miminko by mělo za rok jít do školy!!!!Má strašně svou hlavu - takže to raděj vzdám, než abych důsledně trvala na svém a kreativně vymýšlela, jsk ho dostat a motivovat k činnosti, kterou chci já....nebo to vzdám, že na to nemá - př. barvy - stále jsem tak nějak doufala, že to přijde samo - 1. syn uměl barvy od dvou let, prostřední je plantal a najednou to přišlo den ze dne, u 3. ne a né ten den nastat - no tak jsme začali tvrdě trénovat a výsledky už jsou, zkrátka se mu musím moc věnovat. No a skloubit to se třema dalšíma sourozenci je dost těžké, ale jde to, to jsem už pochopila, takže teď už se musím jen snažit, protože to hodně moc bylo i o mém přístupu - zařadila jsem ho do škatulky nevzdělavatelný, je svůj a musí dozrát, ale asi bych se na samovolné dozrání moc a moc načekala..... |
| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
23.1.2012 19:42:28
Kolik kapek se kape , prosím info do mailu - misa.skvor@post.cz
|
| Eleanoris+ Kubík | 56949 |
|
|
23.1.2012 12:46:08
Tak sem doma...byla sem tam bez kubíka, a za mesic tam mam jit i s nim a prej to vypada, že dostane nejaky léky...a podle doktorky to vypada, že neunáší ty změny životní...takže sednout a promluvit....jen si nejsem jistá, že 4letý dítě pochopí co se kolem něj děje...
|
|
|
23.1.2012 9:32:39
Ahojky..dneska v 10:30 jedu k dětské psychiatričce, kam nas objednala po měsíci ta naše psycholožka...tak sem zvedava, prej se mam připravit i na to, že může dostat nejaky léky..což bych snad i ted uvítala, jestli to pomůže..ze začátku sem byla proti do něj cokoliv cpát, ale jestli je tohle jediný řešení jak ho uklidnit a nezbláznit se..tak jdu do něj.
...Vyšetření u psycholožky bylo hodinový....vim jakej malej je, takže sem počítala s tim, že tam přijdem on neřekne ani slovo a zase odejdem...ale malej se kupodivu rozumluvil a po chvilce i spolupracoval..ukazovala mu obrazky, kde byla najeka chyba (obracene motorovka - zoubkama nahoru) a mel na to prijit a rict co se mu tam nezda..tak to uz sem rezignovane sklopila hlavu, ze na tohle nikdy neprijde...ale moooc me prekvapil, vsechno trefil...pak mel skladat kosticky jako pani doktorka...tak to vubec..kazda strana mela jinou barvu...kdyz slo o jednu kostičku tak se trefil..jak uz byly kosticky dve tak vůbec...takze z toho vyvodila, že je nepřizpůsobivej okolí, ale okoli si prizpusobuje sobe...zajimavy jak z jedny aktivity oni usoudí tohle. Ale doktorka si ho naprosto získala, opravdu spolupracoval až sem sama nechapala...takže ono to určitě jde..jen jak na něj na roštáka. ![]() Sama na nej nejsem...mam pritele s kterym žíjeme...ma syna v péči 11 let...je prisnejsi, ale malej to potrebuje, i kdyz kolikrat škřípu zubama, protože bych reagovala jinak, ale vidim uspechy...ráno s nim stal v koupelne tak dlouho dokud se to nenaucil se hezky sam umyt sam oblict...ted uz rano nemusi mit nikoho za zadkem a zvlada to i rychle....takze i kdyz obcas nesouhlasim s tvrdsi vychovou, tak vysledky jsou taky znát... ![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
23.1.2012 7:56:42
El to me moc mrzi, je to stejne silene jak moc tech nemoci dnes vsude kolem je i u mladych lidi
![]() ![]() Doufam tedy, ze uz je zase dobre a budou te uz "jenom" hlidat.A ty jsi na maleho sama? Ja bych asi taky doporucila detskeho psychologa, chodite nekam? |
| bobysek2 | 43213 |
|
|
23.1.2012 7:25:54
Eleanoris, též je mi moc líto, čím jsi si prošla. Držím také palce, ať už je jen a jen lépe. Nevím, co poradit. Snad jen zkusit znovu tu psychložku a nebo zkusit nějakou jinou. Neporadila ti nic, jak na něj? Nevím přesně, jak to u těchto dětských psycholožek chodí, ale předpokládala bych, že pokud má člověk s dítětěm takový problém, tak by ta psycholožka měla s rodinou dlouhodobě spolupracovat. Ale fakt nevím, jak to je. Jestli jen udělají vyšetření a řeknou ti, že je normální a jen má svůj svět, ale nic ti neporadí a nespolupracují s tebou dál, tak to mi nepřijde dobré. Vždyť i na logopedii chodíme se starším synem každý měsíc a budeme předpokládám ještě cca do nástupu do školy chodit a to se nejedná o nic tak závažného.Snad jsem to napsala pochopitelně. Přeji, aby se to brzo zlepšilo.
|
| Medunka_ | 16389 |
|
|
22.1.2012 22:08:54
Elanoris, to mě moc mrzí - a jak na to reagují ve školce? Víš, ptám se, proto, že dcera třeba musela změnit školku. Asi né úplně všechny děti "dají" nacvakanou školku.
|
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
22.1.2012 15:41:44
Ahoj Eleanor,
vítej Je mi hrozně líto, čím sis musela projít![]() ![]() Moc Ti přeju, ať už Vás oba potkávají samé dobré a příjemné věci a tohle, čím jste si prošli, můžete nechat definitivně za sebou!!! Máš pravdu, určitě to chování malého může hodně souviset s tím, co jste si prošli, děti vycítí hodně...nevím, co poradit, tak obecně bych řekla hodně lásky, trpělivost, hodně mluvit o tom, proč dělá, co dělá, jak by jemu bylo, kdyby to někdo dělal jemu, ale taky jasně stanovit stanovit nějaké sankce za chování, které se prostě nesmí. Ale dobře se to říká a hůř dělá, to vím sama. ![]() Maesto, ty sis s malým teda taky užila. A v čem myslíš, že je pozadu? Neboj, on to dožene![]() |
|
|
22.1.2012 12:38:46
Ahojky...no on to bude mít asi z toho stresu okolo mě...už sem překonala nejhorší období...ale někdy přece jen se k tomu vracim nevědomky...at je to pláč, kterej mě kolikrat zklátí z ničeho nic..ale to si pak vymyšlim a říkam mu po chvilce co se uklidnim, že brečim štestim...a taky kolikrat se zapomenu zamknout ve sprse a on tam prijde a vidi "nasledky nemoci"...na jedny diskuzi sem ted četla nazor,ze to muze byt z toho ze se boji ze mu umru a neumi si s tim poradit a proto to v nem vyvolava takovy chovani..s tim moc nesouhlasim...neznal vaznost nemoci, a nikdy mu nikdo ani nerekl ze je tu sebemensi moznost neuspechu...spis naopak mu v okoli vsichni rikali, ze mamince neni dobre, ale ze to bude brzo dobry...nejvetsi hruza pro nej byly ty vlasy...z vlasu pod zadek sem byla ze dne na den lebkounek...malej se v ty dobe zacal pokavat...ale uz je to skoro dva roky (v prosinci 2009) mi to oznamili..a chovani se jen a jen zhoršuje...je mi jasny, ze fyzicky tresty se nemaji, ale kolikrat sem tak vycerpana a "ujedu"...ted řešíme šíleny ječení ve školce, dostal předevčírem přes pusu a od ty doby nezaječel...ale otazka jak dlouho si to bude pamatovat....
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.