Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
21.1.2012 15:13:04
snad přeluštíš, nestihnu poopravovat - jedno dítko spí v postýlce a 3 běhají po venku a už jsou z dohledu oken....
|
|
|
21.1.2012 15:12:01
Pokud se jedná oporuchu chování,většinou taky vavolanou nějakým stresem, tak by bylo opravdu na místě ho do té MŠ NEDÁVAT, ale nevím, jaké máš možnosti...prostě to chce moc a moc LÁSKY A KLIDU.
|
|
|
21.1.2012 15:10:18
Holky díky a zvládejte nemoci - my dobrali ATB - u nejmladší ještě bereme!!!!kéž by bylo už teplo nebo mrzlo.....u nás to teda většinou řeší až léto....
|
|
|
21.1.2012 15:08:35
Ahojky,
tak já teda asi mám co nejmíň co radit....sama bych radu potřebovala...ale myslím, že právě cítí, že se něco dělo, či děje s Tebou a snaží se na sebe upozornit - zkus si na něho najít víc klidu - né času, jen Ty, je to strašně těžké, když člověk sám klid potřebuje....potom naši hoši jsou hrozně agresivní a vůbec se nehezky chovají, když hrají hry na PC a dívají se na Tv na takové ty bakugany a podobné příšernosti...no a pak taky něco nebude v PRVÉ ŘADĚ v pořádku v MŠ - měli by ho umět zaujat, tak aby ostatním dětem neubližoval a né ho postavit do role ubližovatele a stěžovat si jen matce...a je otázka, jestli se tak chová jen v MŠ?Možná by nebylo špatné na nějakou dobu sehnat chůvu - ale s potřebným vzděláním, či nějaké soukromé zařízení s menším počtem dětí..... |
| Eleanoris+ Kubík | 56949 |
|
|
21.1.2012 11:05:04
Ahojky...zdravim zase po takový době...potřebuji poradit..sem už před zhroucenim...Kubík (29.4.07) je čím dál tím větší dábel a mě docházejí síly...každy den ve školce průšvich..už ho kolikrát radši nechám doma, aby zase neco neprovedl( nesnesitelně ječí, mlátí děti, má zkratový jednání)..byli sme uz u psycholožky a našla mu nějaký "vady" ale vesměs je udajne v norme, jen má " svůj svět"..já už nevim co s nim...jsem po vážný nemoci,potřebuju klid a ne se kazdy den stresovat, co se zase stane...uvítám každou radu, jak na to moje zlobidlo..
![]() ![]() |
| košik | 116499 |
|
21.1.2012 8:20:43
Přesně tak, tymiánový krém. Mohu sehnat, pokud má někdo zájem.
|
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
19.1.2012 12:06:23
Bobýsku, tak ať z té teploty a kašle Martínka nic horšího není!
![]() ![]() Vojtíšek zatím vypadá taky relativně v pořádku, tak snad to tak i zůstane. |
| bobysek2 | 43213 |
|
|
19.1.2012 10:20:52
Ahoj holky, vítám Mestru, táké si matně na ni pamatuji. Gratuluji k holčičce. Fíha, 4 děti, to fakt obdivuji. Já mám dvě a mám pocit, že víc už bych fakt nezvládla. Mabelko, u nás to samé. Míša má od večera teplotu. Teď ráno zatím jen zvýšenou. Vůbec nevím, co by to mohlo být, vůbec jako nemocný nevypadá. Lítá tu po bytě. Martínek byl 6 dní ve školce a už má zase rýmu a začíná trošku kašlat, tak ho mám ode dneška doma.
Zuzce, gratuluji k domečku, ať ho brzo zrekonstruujete a prodáte byt. |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
19.1.2012 7:51:33
Ahoj! Psala jsem už včera, ale v půlce psaní jsem musela k Adriance a pak mi to Vojta tady přepl na mašinku Tomáše, tak jsem na to zapomněla, pak nebyl čas atd.
![]() Maesto, ahoj Chci ti pogratulovat k Anežce, vybrali jste moc hezké jméno Já tak jako malá pojmenovala svoji panenku u babičky, černošku ![]() Přeju hlavně zdraví všem vašim dětem i vám samozřejmě, jak tak čtu, "užili" jste si nemocí dost To je mi líto.A je moc hezké, že jsi za náma na chvilku zase přišla! Zuzi, gratuluju k domečku! Tak hlavně ať to splácení jde dobře a ať se vám tam moc moc líbí! ![]() My jsme taky v klubu zadlužených, bohužel. Máme úvěr ze stavebka, a to jsme si to brali na starý dvojpokojový byt Ceny jsou šílené.Ještě nám zbývá doplatit letos úvěr z KB za kuchyň, když člověk vidí ty úroky, tak je to opravdu , chtělo by to horšího smajlíka...Děti ještě spí, ale v noci měl Vojta horečku, neměřila jsem kolik. Dostal Nurofen, teď vypadá že je v pořádku, ale bojím se, co se z toho vyklube. No doufám, že to je jen z toho, jak včera řádil venku s manželem. |
|
|
18.1.2012 23:55:28
Ahojky,
holky díky - no moc tu nepobudu, na čase troskotalo i to, že už jsem se tu neukázala před mičem. Sice padám únavou, ale komunikovat potřebuji a když jsou všichni zdraví, tak to je naprosto úžasné, hoši sestřičku milují, strašlivě rádi ji češou, oproti klukům má už od porodnice spoustu vlásků, které zatím nevypadaly, pořád by ji chtěli chovat, dávat hrkávky, pomáhat přetáčet atd......někdy - no skoro pořád je té péče až moc......no a já si konečně užívám růžovou..... Emo, ano utíká a strašně, jen se bojím, že my tu aktovku řešit nebudeme moc - no musím se nějak nad vším zamyslet a zabojovat.... Adri M - ono nejtěžší je to asi s jedním - tzeda pro mne to bylo.....no a já se teda nosnímandli - jestli tomu teda dobře rozumím bráním u všech třech kluků - prý o nic nejde, ale já jsem tak nějak proti každému zásahu, měli bychom pískat, zpívat.... - no hlavně, že to mám obojí vystudované, ale děti jsem dala všechny na housle - nerozumím jim a jen tak jsem schopná to ještě doma vydržet s nějakým hraním..... Lenko - díky, já ten hrnek koupila babičce - 92leté! Jinak u našeho Vítka se nemůžu tomu všemu divit - 1 rok byl strašlivý - narodil se velikánský 4,87kg a hlavně hlavičku 39 cm - tlačení byl horor a měl z něho poporodní cystu v pravé mozkové komoře - na magnetické rezonanci sice už pak nebyla, ale otlakovou povrchovou cystu nad obočím odhalila jako již tlačící do kosti, takže se musela odoperovat - tj 2 narkózky do 4.m. života, ale ještě nebylo všemu konec a v 8. m. měl urosepci - strašlivě dlouho 40 horečky - všemožná vyšetření, 2 ATB do žíly atd.- atd.No a ¨pak jsem ho měla za toho maluškého, nejmladšího kojenečka, kterého jsem statečně kojila do 3,6r.!a tím se mu snažila vykojit ty traumata....no a teď jak jsem rozčarovaná z toho, co jako by měl umět, tak jsem na něho tvrdá....musím se hodně snažit a hodně polepšit....tož toto jsou moje trable a do toho pořád nějaké nemoci, které přejdou všechny 4...no naštěstí běžné nachlazení, ale i to pořádně potrápí.... Tak se mějte,opatrujte se a buďte hlavně zdraví! M. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.