| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 17337  [Dalších 16267 >>]
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
5.1.2012 10:32:52
je to šílenééééééééé, je mi špatně:-©,kolikrát jde vše ven, ale paradoxně jsem zatím z práce musela odejít jen jednou, jinak je mi tam líp.

Mabelko, já tomu pořád nějak nemůžu uvěřit, že zrovn my měli takové štěstí. Vždyť jsme se o mateřské snažili přes rok a teď jsme z toho oba pořád tak vykulený a máš pravdu, že i na ty Vánoce se to tak hezky povedlo~R^
Mabelka 29 50861
5.1.2012 10:21:54
Leni, jak je, těhulko? Je ti moc špatně, nebo to jde? ~6~ Stejně je to krásné, jak ti to vyšlo na Vánoce :-)
Mabelka 29 50861
5.1.2012 10:20:21
Děkuju holky :-) Dnešní noc byla docela v pohodě, ale i tak usínám u každého kojení, dokonce se mi stihnou zdát i sny během těch pár vteřin ~t~ Jen se bojím, aby mi nespadla...

Vojta je hubeňourek, taky má být po kom. No po mně né ~k~ Ale už překročil těch 18kg. Na výšku jsem ho taky dloooooouho neměřila.
V pondělí jsme byli na první prohlídce s Adriankou u dětské, ke které chodí i Vojta. Bylo to pro něho moc zajímavé, dívat se, jak prohlíží dr. miminko a ne ho ~R^ Duben a pětiletá prohlídka se blíží, tak ho budou i měřit. Je i nějaké očkování??? Mám pocit, že jo ~d~

Leni, to počasí je stejné i u nás, jsem ráda, že jsme nikam nemuseli. Vojta je na 14 dní odhlášený ze školky. Mám strach i z těch nemocí ve školce, tak uvidím, jestli ho pak odhlásím na delší dobu, nebo jak to budu s oběma zvládat doma. Navíc Vojta do školky nechce ~7~
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
5.1.2012 10:14:40
jééééééééééé, krásné fotky, Adrianka je kočka ~s~

tak já se přidávám k huběňourům,Lenča má taky 16kg, právě na vánoce jsem jí vážila a to byla oblečená,výšku nevím,ale ve školce jsou i větší, nosí 110-116,nejvíc to jde vidět na bříšku, žádné nemá,jen trochu prdelku a stehna
skallka 40226
5.1.2012 10:03:56
Ahoj tak náš je taky přiměřeně věku vysoký cca 106cm ale váží s bídou 17 furt se mu to přes tu sedumnáctku ne a ne přehoupnout je chudý jak kostelní myš ale vojta na fotce vypadá že je snad ještě víc vyhublý ale je zas vysoký Třeba bratranec o 8 měsíců mladší od matyho má 20kg a výškově jsou tak nastejno. Ale mně se zdá malý hrozně vyzáblina nebá žádného špíčku a to si pojí dobře
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
5.1.2012 9:11:05
Ahoj holky!
Adri, my taky máme tak jak Kristýnka - cca 16 kg. Výšku jsem neměřila ani nepamatuju, taky bych řekla že je na tom podobně jak jeho vrstevníci... ~;) velikost kupuju tak 116, ale pomalu už zvažuju 122 ~z~

Dnes jsem vezla Páju do školky autem, je tam venku hrozné počasí ~:( sněží u nás s deštěm a fouká silný vítr... kdybych měla jít ještě s kočárem a dětma pěšky, tak bysme to nejspíš odmarodili... přemýšlím, jestli se zítra na školku nevykašlat a nenechat ho doma, než takové ježdění v takovém hnusném počasí...
Zuza30 45972
5.1.2012 8:51:52
Ahoj, taky jdu pochválit Adrianku - je krásná.
Adri, Kristýnka má něco málo přes 16 kg a řekla bych, že je na svůj věk tak přiměřeně vysoká (v provnání s ost. dětmi, dllouho jsem ji neměřila). Hubená ale není, asi má lehké kosti. Je fakt, že kluci mají jiný typ postavy, jsou samá ruka a noha :-) Ondra má necelých 23 kg v osmi letech, ale zas je poměrně malý..
adriM+M+N 55217
5.1.2012 7:30:57
Ahojky,
Mabelko vitej doma, mala je prekrasna!!!!! Opravdu ukazkove miminko ~g~~s~

A taky jsem se divala, ze Vojtik je uz taky takovy hubenourek, kolik vam deti vazi holky? Maly se porad nemuze vyhoupnout na tu 18ctku, porad se mu to toci kolem tech 17ti kg a pritom myslim, ze docela roste do vysky podle veci a podle toho kam uz dosahne.
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
4.1.2012 22:15:39
Mabelko, taky tě moc vítám!!! Adrianka se vám moc povedla, je to nádherná holčička a vypadá spokojeně, úplně se tu rozplývám nad těmi fotkami... ~s~ krasavice už od mala - po mamince ~;) Vojtík už je velký bráška a vidím že taky takový hubeňour jak ten náš Pája ~y~ tak ať se celé vaší rodince daří, ať jste zdraví a malá ať je nadále hodňoučká ~;((
skallka 40226
4.1.2012 20:24:31
Mabelko ahoj vítej doma, Adrianka je moc krásná, jaké má vlásečky no princeznička moc se vám povedla. Tak ať vám dělá jen samou radost takové sluníčko
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 17337  [Dalších 16267 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.