Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
15.12.2011 11:04:19
mám na mysli ten Aerius
![]() |
|
|
15.12.2011 11:03:33
Mabelko, díky za radu... já si myslím že to bude asi tím... máme je poprvé a jinak se cítí Janička úplně v pohodě
![]() |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
15.12.2011 10:44:47
Díky holky za názory, sama jsem zvědavá, ale spíš se kloním k CS, pokud porod nezačne sám.
Bobýsku, tak ať už vám to zdravíčko vydrží a můžete na oslavu ![]() Leni, s tou prací je to děs, manžel je taky v práci, a jak to chodí s vybíráním dovolené, to známe... A např. u mojí mamky v práci jim z ničeho nic někdy v listopadu oznámili, že si musí vybrat všechnu dovolenou do konce roku, žádné převádění do dalšího roku, jak mohli doteď. Takže to je taky bezva, bráti si dovolenou v listopadu/prosinci, když si to někdo šetří třeba na jaro. Leni, Vojta bere teď pravidelně 2,5 ml Aerius každý den. A má takovou řidší stolici, ono jak jsou tam nějaké ty přídavné látky, tak to asi není moc dobré Ale průjem nemá. |
|
|
15.12.2011 10:23:54
Ahoj holky! Leni, v pátek na tebe budu myslet
![]() Ivi, je mi moc líto, co teď prožíváš... snad se to brzy urovná ![]() Mabelko, takže císař není jistý? to je zajímavé že co doktor to jiný názor... u nás jsem taky slyšela různé řeči na porodní... Zuzi, je fajn, že budeš mít dovču už tak brzy, manžel chtěl taky, celý rok neměl a ani teď mu nedali. Až těsně před Štědrým dnem... zrovna včera jsme v rámci toho našeho kurzu v MC probírali pracovní právo a změny od příštího roku... jedna z věcí bylo i čerpání dovolené... pokud tu loňskou nevybere do 30.6. může mu úplně propadnout bez proplacení... ze zákona má nárok oznámit po tom 30.6. že nastupuje na nevybranou loňskou dovolenou, ale jak je to v praxi toť otázka... Buďme rádi že má práci! Holky, nevíte jestli po kapkách Pamycon a roztoku Aerius může být reakce zvracení a průjem? Janička bere od pondělí a dnes v noci zvracela a ráno chytla vodnatý průjem.... Nasadila jsem ji prozatím Enterol... |
| bobysek2 | 43213 |
|
|
15.12.2011 7:25:24
Mabelko, jj je to težké rozhodování. Ale stejně myslím, že to za tebe rozhodnout doktoři. Dost bych se divila, kdyby ti dali na výběr. Já měla tohle dilema u druhého porodu též. Martínka jsem rodila normálně a u Míši mi delší dobu hrozil císař kvůli placentě, která zasahovala nějak blbě do porodních cest. Též jsem to pořad řešila, ale chtěla jsem rodit normálně, já se toho císaře strašně bála. Nakonec se naštěstí posunula a rodila jsem normálně, jak jsem chtěla. Ale věřte mi že ne jednou jsem si během porodu pomyslela, že bych raději ten císař. Každé má prostě něco. Ono je to vlastně jédno, hlavně aby mimčo přišlo na svět v pořádku.
Martínek už je mnohem lepší, včera už byl přes den bez teplot, ale neudržela jsem ho v posteli, pořád si chtěl hrát, prostě jako zdravý. No a večer měl zase 38. Pak si lehl a bez léků to zase kleslo na normál. Dnes se vzbudil a kašle, ale zatím nic hrozné a zase je bez teplot a to jsem mu nedala ani na noc žádný lék a OK. No, tak uvidíme. Míša zatím OK. Mabelko, myslím, že nejsi přehnaně opatrná. Chlapi to občas nechápou, já z toho občas také rostu. Mě také manžel občas říká, že to přeháním, ale raději to přeženu a děti uchráním od toho, aby mi vletěly do silnice, než nějaké neštěstí. |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
14.12.2011 22:45:50
Leni, na pátek budu moc držet pěsti!
A co vitamínků, máš dost? Listovku aspoň?Se tady směju tomu dokončení věty No to by si mohl zkusit, dělat CS tak brzo ![]() Marůdkům přeju rychlé uzdravení, hlavně pořádné uzdravení ![]() Bobýsku, ať vám vyjde ta oslava ![]() Vojtík měl už podruhé v noci horečku (na podzim a teď o minulém víkendu), po Nurofenu se zpotil, převlékala jsem ho a pak dlouho spal, další den byl skoro jako rybička. Teď naposled bych za to vinila manžela, byli jsme pro pár maličkostí v Olympii, chvilku hlídal malého - zkončili samozřejmě na trampolíně, ani ho nevysvlékl z mikiny. Když jsem přišla, byl zpocený durch, uřícený, byl tam asi pěkně dlouho a než jsem se stihla vrátit z wc, tak mu koupil zmrzlinu Tu bych mu koupila taky, ale ne uřícenému a zpocenému. Ach jo, proč mm tyhle věci nechápe. A to ho potom v 8 večer chtěl brát na návštěvu k jeho sestře (aby si hrál se sestřenicí), přitom já jsem na Vojtovi viděla, jak je maximálně unavený (a asi už na něho něco lezlo), sotva mluvil, ale k sestřenici chtěl, tak proč ho tam nevzít - slova manžela... No a v noci 38,6 horečka.Pardon za román, jsem se nějak rozvášnila, jak mě to zase rozčílilo. A pak mu mám svěřit dítě na delší dobu. A když už jsem u toho, tak ještě např. na rušném parkovišti nebo dnes i u cesty Vojtu vůbec nehlídal, otočil se do kufru auta a nechal Vojtu čekat, ale nehlídal ho. Neřeknu u našeho domu, ale jinde by mu snad mohlo dojít, co se může stát. Ale prý přeháním. Nebo jsem teď přecitlivělá??? Adri, já právě sama nevím, jak bych chtěla rodit. Jednou tak, podruhé tak. Při CS jsem minule neměla žádné problémy a bolesti... Ale taky mi to bylo trochu líto. Přirozeného porodu se přirozeně bojím, tak trochu. Hlavně mě děsí představa nonstop monitorování, takže žádné úlevové polohy. Dnes ten gyn. říkal, že když jsem loni porodila v tom pozdním stádiu těhotenství, tak že by to mohlo jít dobře. Ale netuším, na kolik jsem byla otevřená. A tlačit jsem taky nemusela. Kdyby tak člověk věděl, jak by to probíhalo, tak by se hned líp rozhodovalo ![]() |
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
14.12.2011 20:57:51
já to vidím tak na 5-6tt, dýl jsme se nesnažili
![]() Lenče už odeznívá kašel a rýma už dobrý. Ale školka je toho plná |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
14.12.2011 20:26:03
Ivi tak to doufám, že to bude dobré, je to ale na budku, místo aby si vážil toho co má...
Míša se zdá být dnes téměř v pohodě, řádí jak černá ruka, ale stejně nevím no.. On totiž jak šel po tom měsíčním marodění do školky, tak byl týden v pohodě, pak onemocněla jeho parťačka, kamarádka, s kterou tam tráví celé dny a on dva dny na to začal zase snoplit. Pak jsem se ptala její mamky, tak měla právě to co Míša, úplně zahleněná a chytla to jejich celá rodina. Takže předpokládám, že mají stejného bacila. Ale už snad si začínám myslet, že bychom to mohli zvládnout bez těch pitomých atb., uvidíme... Já mám teda v krku pořádný sajgon ![]() Mabel to je teda síla, budeš rodit podle toho jaký bude doktor, takže žádný názor na kterém by se lékaři shodli jo? A ty bys dala přednost čemu?? Leni já myslím, že na utz určitě už něco vidět půjde, pokud jsi měla dálnice a máš už i nevolnosti, ty nebývají ihned. Vzhledem k tomu, že máš dlouhé cykly, můžeš být podle mě klidně dýl těhotná ![]() |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
14.12.2011 19:01:15
Holky díky za podporu, snad to časem bude dobré. Chce se prý bavit.
![]() Leni, já s Adélkou nejdříve zhubla šest kilo, pak jsem teda nabrala dvanáct, takže jsem při velkém finále měla jenom o šest kilo víc jak před otěhotněním. Brácha říkal, že si Adélka musela nejdřív v těch mých špekách vykousat díru ![]() |
| bobysek2 | 43213 |
|
|
14.12.2011 18:57:23
Leni, v pohodě, my jsme vždy rádi, když tu přibude nějaká nová těhulka a s někým to přece probrat musíš. To bude super překvápko pro manžela. Jinak v pátek samo budeme držet palce.
Mabelko, to je dobře, že je vše OK. Držím palce, ať je to tak i nadále. Ifčo, to je mi moc líto. Snad brzo dostane rozum a přestane blbnout. Martínek dnes od rána bez teplot, jen teď na večer mu zase trošku stoupla, tak snad už to bude OK a byla to jen nějaká krátkodobá virózka. Uvidíme zítra, teď už se jen modlím, ať to nedostane i Míša, páč máme o víkendu dvojí oslavu narozenin a moc jsme se na to těšili, tak snad už budou děti Ok a budeme se moct zúčastnit. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.