| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 2610  [Dalších 2490 >>]
Zuza30 45972

Re: Pozdrav

3.10.2008 12:59:14
Ahojky, Ifčo už jste zpátky z toho Motola? Jinak Kristýnku teda televize vůbec nebere, nevydrží ani minutu...ani s bráchou na večerníčka...
A ke spaní, mám známou, které holčička nespala přes den od 1,5 roku...vydržela to celý den. To u nás nehrozí, jakmile si nedáchne tu svoji hodinku, nevydržela bych s ní...ale kolikrát taky řve, když ji ukládám.
Mišyčka a Minimišyčka 54148

3.10.2008 12:54:39
Peti, malá taky kolikrát nechce spát, nakonec třeba usne ve tři, ale to ji nechám nejdýl 30 minut, protože pak tu s ní nebudu strašit do půlnoci.
Petra+Honzík 14.3.07 55953

3.10.2008 12:42:03
Zase máme problém se spaním...~;((~;(( Jakmile dám Honzu do postýlky tak se strhne hysterický pláč... když ho vyndám je jak vyměněný, smích a tak... i po obědě i večer. Včera večer jsem ho do postýlky dostala až v půl 10 a stejně křik... dnes po obídku jsem to po půlhodince vzdala a prostě když spát nechce tak nepůjde, snad vydrží do večera a usne líp. Na zoubky to nevypadá, jinak mu nic není, přes den je úplně v pohodě, usměvavej, nijak protivnej... fakt nevím co s ním~;((
omlouvám se za román~;)
Mišyčka a Minimišyčka 54148

3.10.2008 12:39:18
Ahojky, tak nás Elmo nějak nebere, sem tam se na něj podívá, protože na Minimaxu jde každou chvilku, ale raději naše klasické večerníčky, teď vede Haf a Cici, v překladu pejsek a kočička. To se ráno vzbudí, posadí se na posteli, ukazuje na televizi a volá haf, cici a musím jí to pustit. Pak ještě vydrží pěkně dlouho v posteli a kouká.
Ještě mám pro vás jeden tip na dárek, Ada asi dostane dřevěnou vláčkodráhu, jde na ní dokupovat spousta věcí i mašinky, co jsou na baterky. U našich v krámě si s ní chodí hrát a děsně ji to baví.
Petra+Honzík 14.3.07 55953

3.10.2008 12:38:23
Veru, můžu se zeptat kde jsi ho sehnala? Honza to taky zbožnuje a nemůžu je sehnat~;((
verunecek+Míša4/07+Domík9/10 48596

3.10.2008 11:59:51
Ahojky tak už jsme sehnali ELMO Míša je z toho vedle:) máme 5dvd takže na 5dní:))žádné pohádky ho tak nebaví
Zdenda , Eli a Zdenda 74211

2.10.2008 21:27:15
tak Luci to jsi mě teda pobavila u nás má sousedka dva kluky 2 a 3 roky, ten mladší pusinkoval Elišku už loni po vánocích, a teď ji pousinkujou oba, dávali ji kousnout buchty jednou když jsme byli za barákem a tak, no má hned dva nápadníky a teda je to super pohled, jak ji pusinkujou na střídačku
verunecek+Míša4/07+Domík9/10 48596

2.10.2008 21:25:33
Luci to mě pobavilo:)))Míša zatím líbá mě a nemusím si říkat:)))
Sissi já to také poslouchala a teď mu vozí vždycky celý balík aby prej měl zásobu:)
luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 58392

2.10.2008 20:08:11
Tak vám musím napsat, že jsme málem chystali svatbu - Marečkovu~;) Nakonec z toho ale sešlo, manža má námitky na rodinu nevěsty - konkrétně na maminku~k~

Dnes jsme byli v cukrárně a Marka jsme vypustili do herny. Chytnul se tam hned s jednou blonďatou, kudrnatou holčičkou (cca 2 roky) za ruku, chodili tam spolu a když jsem je šla zkontrolovat, tak se pusinkovali v rohu. Docela mě to překvapilo, kde na to přišli, ale smála jsem se. Nakonec jsem zjistila, že iniciátorem byl Marek - po dalším pozorování. No tak já už teď se ho budu bát někam vzít, aby si nepřived domu holku ~:-D~:-D~:-D
Zdenda , Eli a Zdenda 74211

2.10.2008 19:00:15
Sissi no tak naštěstí naši nás vidí jednou za měsíc a tak na jednu stranu je to dobrý a nikdo nám nekecá do výchovy a jak ji oblíkám a pod, ale když jsme tam tak hlavně že nemáme režim, no dojedem jednou za měsíc a je v cizím a když se zdržíme venku kvůli návštěvě a pod tak to hned slyšíme
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 2610  [Dalších 2490 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.