| Zuza30 | 45972 | 
| 
 | 
Re: Pozdrav3.10.2008 12:59:14 
Ahojky, Ifčo už jste zpátky z toho Motola? Jinak Kristýnku teda televize vůbec nebere, nevydrží ani minutu...ani s bráchou na večerníčka...  
A ke spaní, mám známou, které holčička nespala přes den od 1,5 roku...vydržela to celý den. To u nás nehrozí, jakmile si nedáchne tu svoji hodinku, nevydržela bych s ní...ale kolikrát taky řve, když ji ukládám.  | 
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 | 
| 
 | 
Re: Pozdrav3.10.2008 12:54:39 
Peti, malá taky kolikrát nechce spát, nakonec třeba usne ve tři, ale to ji nechám nejdýl 30 minut, protože pak tu s ní nebudu strašit do půlnoci. 
 | 
| Petra+Honzík 14.3.07 | 55953 | 
| 
 | 
Re: Pozdrav3.10.2008 12:42:03 
Zase máme problém se spaním... 
![]()   Jakmile dám Honzu do postýlky tak se strhne hysterický pláč... když ho vyndám je jak vyměněný, smích a tak... i po obědě i večer. Včera večer jsem ho do postýlky dostala až v půl 10 a stejně křik... dnes po obídku jsem to po půlhodince vzdala a prostě když spát nechce tak nepůjde, snad vydrží do večera a usne líp. Na zoubky to nevypadá, jinak mu nic není, přes den je úplně v pohodě, usměvavej, nijak protivnej... fakt nevím co s ním  omlouvám se za román ![]()  | 
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 | 
| 
 | 
Re: Pozdrav3.10.2008 12:39:18 
Ahojky, tak nás Elmo nějak nebere, sem tam se na něj podívá, protože na Minimaxu jde každou chvilku, ale raději naše klasické večerníčky, teď vede Haf a Cici, v překladu pejsek a kočička. To se ráno vzbudí, posadí se na posteli, ukazuje na televizi a volá haf, cici a musím jí to pustit. Pak ještě vydrží pěkně dlouho v posteli a kouká. 
Ještě mám pro vás jeden tip na dárek, Ada asi dostane dřevěnou vláčkodráhu, jde na ní dokupovat spousta věcí i mašinky, co jsou na baterky. U našich v krámě si s ní chodí hrát a děsně ji to baví.  | 
| Petra+Honzík 14.3.07 | 55953 | 
| 
 | 
Re: Pozdrav3.10.2008 12:38:23 
Veru, můžu se zeptat kde jsi ho sehnala? Honza to taky zbožnuje a nemůžu je sehnat 
![]()  | 
| verunecek+Míša4/07+Domík9/10 | 48596 | 
| 
 | 
Re: Pozdrav3.10.2008 11:59:51 
Ahojky tak už jsme sehnali ELMO Míša je z toho vedle:) máme 5dvd takže na 5dní:))žádné pohádky ho tak nebaví 
 | 
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 | 
| 
 | 
Re: Pozdrav2.10.2008 21:27:15 
tak Luci to jsi mě teda pobavila u nás má sousedka dva kluky 2 a 3 roky, ten mladší pusinkoval Elišku už loni po vánocích, a teď ji pousinkujou oba, dávali ji kousnout buchty jednou když jsme byli za barákem a tak, no má hned dva nápadníky a teda je to super pohled, jak ji pusinkujou na střídačku 
 | 
| verunecek+Míša4/07+Domík9/10 | 48596 | 
| 
 | 
Re: Pozdrav2.10.2008 21:25:33 
Luci to mě pobavilo:)))Míša zatím líbá mě a nemusím si říkat:))) 
Sissi já to také poslouchala a teď mu vozí vždycky celý balík aby prej měl zásobu:)  | 
| luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 | 58392 | 
| 
 | 
Re: Pozdrav2.10.2008 20:08:11 
Tak vám musím napsat, že jsme málem chystali svatbu - Marečkovu 
  Nakonec z toho ale sešlo, manža má námitky na rodinu nevěsty - konkrétně na maminku![]() Dnes jsme byli v cukrárně a Marka jsme vypustili do herny. Chytnul se tam hned s jednou blonďatou, kudrnatou holčičkou (cca 2 roky) za ruku, chodili tam spolu a když jsem je šla zkontrolovat, tak se pusinkovali v rohu. Docela mě to překvapilo, kde na to přišli, ale smála jsem se. Nakonec jsem zjistila, že iniciátorem byl Marek - po dalším pozorování. No tak já už teď se ho budu bát někam vzít, aby si nepřived domu holku ![]() ![]() ![]()  | 
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 | 
| 
 | 
Re: Pozdrav2.10.2008 19:00:15 
Sissi no tak naštěstí naši nás vidí jednou za měsíc a tak na jednu stranu je to dobrý a nikdo nám nekecá do výchovy a jak ji oblíkám a pod, ale když jsme tam tak hlavně že nemáme režim, no dojedem jednou za měsíc a je v cizím a když se zdržíme venku kvůli návštěvě a pod tak to hned slyšíme 
 | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.