| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 2610  [Dalších 2480 >>]
Sissina a Sára07 a Emma10 69373

Re: Pozdrav

2.10.2008 17:38:19
jinak dnes jsem koupila Dádu a je to teda děsný....u nás neustále vedou Teletubbies....to je taky děs, ale lepší než Dáda...~:-©

2.10.2008 17:33:35
máma je ok(jen občas), tchýně taky , ale teta apod.....nebo když jsem jí dávala ty kukuřičné křupky...co prý jí to dávám za hnusy bez chutě...přitom je to ze zdravé výživy a neznám dítě, které by to nejedlo....
dál..když ještě byla mimi, tak měla jedny ponožky, které jí furt padaly z nožiček, tak prej, že jí nechci dávat ponožky, že jí je zima(vloni v létě) a že z toho má průjem(ve 3 měsících..neznám miminko, které mám tuhý hovínko)
a tak podobně..prostě paráda

2.10.2008 17:28:40
to jsem vás s tím dlouhým příspěvkem tak odradila???? béééééé
Zdenda , Eli a Zdenda 74211

2.10.2008 17:26:31
jj to známe Sissi taky tomám tak u našich, když odsávám a nebo když jsem čistila uši, taky že ji mám teda nechat a pod

2.10.2008 16:33:28
Kačul jaká oplácaná?nesmysl! mě zas deptalo, když ještě nechodila, jak mi každej říkal...z toho si nic nedělej ještě se nachodí....mě to ale přitom bylo jedno. Nebo příbuzný furt volali..tak co už chodí? už jsem na to byla alergická.

NEBO--minulý víkend jsme byli u tety na baráčku....byli jsme tam přes noc....no a malá měla ještě rýmu, tak jsem vzala odsávačku a že jí jdu odsát...no malá samozřejmě, že se u toho nesměje, ale brečí...no a to by jste měly slyšet: Ježíš Andrejko co jí to děláš, ty jí ubližuješ apod. asi jsem jí měla nechat rýmu v hlavě nebo co....nesnáším, když mě někdo poučuje....mám čistý svědomí, že pro malou dělám jen to nej......
nebo když mi říkají co jí mám a co nemám dát k jídlu a tak dále...no a když na to odpovím at se starají o sebe, tak se urazí...no nemám já to těžký?
pardon za román, ale vzpomněla jsem si na to a opět se rozčílila ......~:(
Medunka_ 16389

Pozdrav

2.10.2008 13:48:44
Aha, tak můj výkřik do tmy to překvapivě nesežralo :-). Kačulaj, malá mluví ve větách? Tak to je opravdu moc moc šikovná!! Já pozoruji děti na písku +- ve věku dvou let, tak mám přehled ~:-D~:-D.
Zdenda , Eli a Zdenda 74211

Re: Hádejte, koho zaujala modrá tabulka na domě

2.10.2008 13:46:19
ahojky, tak my teda taky už celekm povídáme, hlavně na obrázcích ukazujeme, ale krásně opakuje brambora a podobně, ale teda taky nemluví sama od sebe, jen mama, táta, čiči, pipi, ham, papa a podobně, ale až se pak rčozmluví, myslím že budeme rádi až zase bude ticho a bude snad spát, jinak nevím, no a k těm prohlídkám, my jdeme až v listopadu na 18 měsíční, jinak dřív ne, ani na očkování, to jsme měli v srpnu, měla jít taky v září ale posunuli jsme to
Medunka_ 16389

POzdrav

2.10.2008 13:38:39
Mi to žere příspěvky.
adriM+M+N 55217

2.10.2008 13:12:40
Ahojky holky,
Kačul já tu jsem, jen jsem dostala od tchyně plný kyblík jablek,tak dělám přesnídávky místo abych si spočla když malý spí~j~ Velkou část jsem udělala s banány,protože ty jsou dobré,tak snad mi to malý bude jíst a nezkazí se...
To je supr,že už začínají 1a1/2 roční prohlídky,jsem zvědavá kolik budeme mít my:-) Jinak malému doktoři vůbec nevadí,naopak vždy mi do ordinace utíká,ale nesmí se mu dr. chtít podívat do pusy,to zatne zuby a musíme to dělat skoro násilím...A jak si dr. sedne po té akci tak na ni provokativně vyplázne jazyk~:-D
My jdeme dnes zkusit to cvičení pro děti,abychom se náhodou nenudili,tak jsem zvědavá jestli tam bude malý spolupracovat...
Sárinka je opravdu moc šikovná,taky tu v baráku je holčička,která v roce a půl mluvila krásně a teď ve třech letech mluví jak dospělá ženská. Ta má ale starší sestřičku. My teda taky rozumíme,hodně se snažíme rozmlouvat a komunikovat,ale tak dobří jako Sárinka teda nejsme.
kaculaj 53510

2.10.2008 12:57:57
Ha, tak moje radost byla předčasná-nikdo tu už není, malá už mě zase volá z postýlky(spala 3/4hoďky), tak mi zase začíná "šichta"~:-D
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 2610  [Dalších 2480 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.