| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 2610  [Dalších 2470 >>]
kaculaj 53510

Re: Hádejte, koho zaujala modrá tabulka na domě

2.10.2008 12:32:35
Jé, to jsem ráda, že tu někdo je~;) Sissy-tak to já zase od každýho slyším-jé ta je tak oplácaná, ta má tváře, až mě to už docela leze na nervy, já bych jim všem přála vidět, jak je to u nás s tím jídlem, jak jsem ráda, když něčeho sní víc jak dvě lžičky. Já jsem taky byla jako malá oplácaná a pak když už by ta oplácanost na určitých místech byla k něčemu, tak jsem byla jako tyčka a bohužel teď už jsem zase oplácaná a zase ne tam, kde bych chtěla~j~
Jo a k tomu mluvení-ona začala fakt dost brzo, ale musím říct, že se to teď nějak přibrzdilo-používá pořád ty svoje větičky a slova, který říká už docela dlouho, ale něco novýho od ní jen tak neslyším(asi jsem moc náročná~;)). Ona je schopná po mě všechno docela dobře zopakovat, ale jak říkám, osvojí si pro svou potřebu jen to co se jí chce.
kaculaj 53510

2.10.2008 12:32:22
Jé, to jsem ráda, že tu někdo je~;) Sissy-tak to já zase od každýho slyším-jé ta je tak oplácaná, ta má tváře, až mě to už docela leze na nervy, já bych jim všem přála vidět, jak je to u nás s tím jídlem, jak jsem ráda, když něčeho sní víc jak dvě lžičky. Já jsem taky byla jako malá oplácaná a pak když už by ta oplácanost na určitých místech byla k něčemu, tak jsem byla jako tyčka a bohužel teď už jsem zase oplácaná a zase ne tam, kde bych chtěla~j~
Jo a k tomu mluvení-ona začala fakt dost brzo, ale musím říct, že se to teď nějak přibrzdilo-používá pořád ty svoje větičky a slova, který říká už docela dlouho, ale něco novýho od ní jen tak neslyším(asi jsem moc náročná~;)). Ona je schopná po mě všechno docela dobře zopakovat, ale jak říkám, osvojí si pro svou potřebu jen to co se jí chce.
Sissina a Sára07 a Emma10 69373

2.10.2008 12:27:19
nebo spíš stropily??ne ztropily je lepší....
taky nemluvíme jen pár slov...ale všemu rozumíme...naštěstí
neteř takhle taky krásně mluvila v roce a půl.....
Sárinka od Kačul je šikovná!

2.10.2008 12:24:34
jo ale pak jsme šly bez kočáru do lékárny a tabáku a tam jsme taky ztropily scénku....co nadělám
ale přikládala jsem to tomu očkování, že byla protivka...vše si vynucuje vztekem....no na něco se vymluvit musím~;)
Petra+Honzík 14.3.07 55953

2.10.2008 12:22:43
týýýjo, Kačul, to takhle nádherně mluvíte???R^
U nás je to jen máma, táta, brrrm, gaha, haf... a když na něco ukáže tak ma nebo ba... jediný co dá dohromady je týjo, hele a de je? - kde je...
~:-D~:-D

2.10.2008 12:19:16
Ahoj! taky jsme byly na prohlídce...bud v klidu Kaču..v tomhle věku se snad za ně nemusíme stydět (myslím věk dětí~:-D) horší jestli nám to budou dělat ve 4 letech~;((
jinak my jsme se vážily v tričku, legínkách a s plínkou a máme 13,8 a měříme 85cm. Takže žádný tintítka~j~ ptala jsem se jestli není tlustá a prý ne, že mám velkýho mužskýho, tak je to ok. tak uf...mě teda tlustá nepřijde, ale jako matka nejsem objektivní....ale máme dobrou dr. ta by nám to řekla...
jinak jsme dostaly 4 hexu
kaculaj 53510

2.10.2008 12:09:06
Ahoj holky, Adélku jsem poznala, ale nakoukla jsem až pozdě~;). Dnes jsem se poprvé od tý soboty vypotácela ven, musely jsme se Sárinkou na 18-měsíční prohlídku-byla to hrůza, to moje dítě se nenechá ani zvážit a změřit, ještě, že jsme to udělaly doma, mudra k ní vůbec nemůže, malá jí mydlí hlava nehlava-já jsem se tam normálně za ní styděla a bylo mi trapně, byla jsem jako ta nejhorší matka na světě, protože mě vlastní dítě totálně ignorovalo a vůbec se ode mě nedala utišit. Takže má 11,60kg a 85cm, vypadá prý dobře, takže to naše nejedení nemám řešit. A prý je to velká osobnost a už má období vzdoru-to už jsem si všimla taky~:-D. Jinak jsme byly pochválený za mluvení, i když tam pořád křičela jen-já nechci!! Jdeme tam ven!!! Táto, babí, dědo, jířo!!! a nakonec šla kolem nástěnky a řekla-co to tady je??? Já to chci taky!!! A to na ní čučely jako sůvy. Pak řekla čau a poslala jim pusu a byl klid. Dostaly jsme ještě předpis na vakcínu na žloutenku, ale teď prý nejsou a mají být někdy příští týden.
Zdenda , Eli a Zdenda 74211

2.10.2008 9:27:56
no jo holky mě přišli podobný a já si říkala že Sissy byla na přijmu, tak jo no, ukecali jste mě
Mišyčka a Minimišyčka 54148

2.10.2008 8:44:40
Jojo, přesně tak, Adélka

1.10.2008 22:24:17
Kdepáááák Sárinka!!!
Myslím, že Áďa.....
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 2610  [Dalších 2470 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.