| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1450] Názory 14511460 z 17337  [Dalších 15877 >>]
Mic-halka a Nicolka 54963
6.10.2011 22:15:40
Já mám NIk taky téměř hyperaktivní - furt někde skáče a musím jí chytat, mám úplně vykloktaný zápěstí a chytaj mě křeče do rukou, záda v prd...
Ráno vstává v 6 a spát chodí ve 21 hod. !
Zlobí to, je to drzé, mlátí mě to....toť mé dítko ;-)
6.10.2011 22:11:04
No já nevím, ona kašle pak úplně hrozně, třeba každých 10-15 vteřin, zvažuju, zda zítra ho nedat jen 2x. Má to brát 3x za den a večer na spaní Sinecod. Ach jo. kdyby to dítě aspoń leželo....To jsou starůstky... Za 2 dny mám dole 2 kila...takže jako dieta dobrý ;-).
Díky, Skalko ~m~~6~
Nik je ke všemu ode dneška u našich a jak jí tu nemám pod dohledem, tak mám strach...V úterý řekli u doktora, že může od pondělka do školky, když to bude dobrý...;-)
skallka 40226
6.10.2011 20:27:02
Míšo my jsme na tom s kašlem stejně i stěmi teplotami, ale myslím, že když mucosolvan v sobotu vyřadíš za jeden den to určitě nepoznáš :-( Já můžu dávat prckovi mucosolvan i dva týdny a stejně furt kašle stejně, tak mu ho nechávám tak týden a pak vysadím a ať už se děje co se děje
6.10.2011 18:53:59
všechno nej přejeme, ať Tě v životě potkávají už jedině samý krásný věci !!!!~;((~;((~;((~s~~s~~s~~6~~6~~6~~6~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~z~~z~~z~~z~~z~~3~~3~~3~

Ten Tv je jen pro 2 třídy, přišlo mě to, že se jedna učitelka naprdla a založila pro tyhle děti aspoń ten TV....
OSTATNÍ 4 KROUŽKY TAKY PŘEDNOSTNĚ PRO předškoláky, nejlépe v době spaní - viz. např. balet....
Jinak Nik se kurýruje Mucosolvanem a na noc Sinecodem, včera v noci jí bylo blbě od nemoci, dnes navíc blinkala....ach jo.
Holky JAK MÁME BRÁT DLOUHO TEN MUSOSOLVAN, TEORETICKY BY MĚLA JÍT DO ŠKOLKY V PONDĚLÍ, PO MUCOSOLVANU SAMOSŘEJMĚ HROZNĚ KAŠLE, TAK HO MÁM VYSADIT TŘEBA V SOBOTU, ABYCH V NEDĚLI POZNALA, ZDA JEŠTĚ KAŠLE NEBO JAK ??? Upozorňuju, že Nik zvládázáněty průdušek i zápaly plic většinou bez teploty .....~5~
~6~
skallka 40226
6.10.2011 11:13:54
Všem Eliškám dodatečně vše nej.
Lenko nestraš, že tohle máš doma :-( to je hrůza, já na to koukala jak na zjevení, asi bych nedokázala něco takového ukočírovat U nás taky žádné kroužky nejsou, plavání bych taky brala, přemýšlela jsem že budeme chodit spolu, ale už jsme zas 3 týdny marod všichni i malá, takže zatím nic z toho
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
5.10.2011 20:52:33
Ahoj holky, taky se přidávám k přání k svátku... Elišce vše nej ~s~~;((~6~
Michalko, to máte fajn, že máte aspoň to cvíčo... u nás je jen kroužek počítačů a angličtiny a to oboje až pro předškoláky ~d~
Já jsem byla od září 2x s Pájou v Sokole na cvičení rodičů s dětma a asi budem chodit tam. Chtěla bych i bazén ale bojím bojím že by byl z toho marod...
Ifčo, Adélce to v šatičkách moc sluší, super fotečka ~R^

Holky, koukaly jste včera na novu na reportáž o hyperaktivních dětech? tak něco takového co popisovali máme doma... a zdá se že i Janička začíná mít takový náběh...
Mišyčka a Minimišyčka 54148
5.10.2011 10:42:06
Elišce taky jen to nej ~s~~s~~s~
A dávám aktuální foto, včera dorazil balíček z Brumly a objednala jsem tam Adélce šatičky - kostým na Vánoce
adriM+M+N 55217
5.10.2011 10:02:14
Vse nej Elisce k svatku preji ~s~~s~~s~
Zdendo super fotecky! Je dobre, ze mala ma ted takove aktivity.
Mišyčka a Minimišyčka 54148
4.10.2011 22:30:36
Míšo, my máme z kroužků ve školce flétničku a angličtinu, ale tu jsem jí ještě nedala, protože si myslím, že to k něčemu bude spíš až za rok, kdy pak půjde do školy, ten rok předem úplně stačí, ale pod stromeček už jsem jí koupila obrázkový anglický slovník. Jinak třeťáci také mají další kroužky, jako je malování, zpívání a jóga. Mají to v době kdy prckové spí, protože už se jakoby připravují na školu. Kromě toho každého půl roku máme akademii v divadle, tak to se vždycky dva měsíce předem připravují scénky, aby to všechno klaplo. V létě to bylo moc krásný.
Zdendo, fotky jsou super, malá je krásná princezna. Všechno časem přebolí a ten čas kdy si zpříjemníte výlety, tak bude jen dobře. Vím, že nikdy nezapomeneš, v každém úsměvu Elišky uvidíš Olču. Ale to je taky dobře, protože Ti v ní vlasně zůstala napořád ~s~~s~~s~
4.10.2011 18:43:50
Zdendo, fotky pěkný. Malá je moc krásná !!! Ty jo, Vy máte aktivit - tedy kroužků. U nás ve školce krouhli kroužky, že to prý některé učitelky obtěžuje. Takže chodíme jen na tělocvik, kt. je dokonce zdarma. Nikinka měla včera nachystaný oblečení na Tv v šatně, 3x jsem jí řekla, že se má převklínout a jediný, co si vzala byly jarmilky ;-) Od včera od večera jsme marod, CRP asi 9,8 nicméně zatím nemáme antibiotika.
[<<Předchozích 1450] Názory 14511460 z 17337  [Dalších 15877 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.