| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
Re: Hádejte, koho zaujala modrá tabulka na domě1.10.2008 21:31:23
já myslím že Sárinka od Sissi
|
| Kdopak jsem? |
| • |
Hádejte, koho zaujala modrá tabulka na domě1.10.2008 20:55:47
![]() |
| verunecek+Míša4/07+Domík9/10 | 48596 |
|
|
Re: kombinézka1.10.2008 19:12:12
to je fajn Sissi:)) tak snad příště
![]() |
| Sissina a Sára07 a Emma10 | 69373 |
|
|
Re: kombinézka1.10.2008 15:07:26
Veru děkuju moc, ale už je prý koupený...mamča mi před chvílí volala.
|
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
Re: kombinézka1.10.2008 14:08:09
Ahoj holky! ti co hádali na té fotce Pavlíčka, tak hádali správně
musím se přiznat, že já tu fotku takto hezky neupravila - to jedna má kamarádka, jejíž dcerka je s Pavlíčkem na té fotce taky se to chci naučit...Jinak Veru, gratulujem k prohlídce - my budeme na tom s váhou asi podobně jak Míša. Taky nic moc nevážíme... Ifčo, držíme pěstičky ať je malá brzo bez rýmečky... je to hrozné, člověk si něco naplánuje - u nás máme odložené očkování, protože měl Pavlík minule virózu (průjem a zvracel) a teď máme jít v náhradním termínu v úterý, ale zatím máme rýmečku, tak taky nevím... |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
Re: kombinézka1.10.2008 13:26:25
Ještě dodatečně gratulace Míšánkům k svátku.
A ohledně kombinéz, taky jsem už pořídila, má ohrnovací nohavice, takže je fajn, že vydrží celou zimu, jak malá poroste. |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
Re: kombinézka1.10.2008 13:18:11
Ahojík,
tak zítra jsme měli nastoupit do nemocnice na tu kontrolní magnetickou rezonanci, nejedeme nikam, celou dobu se malá držela a v pondělí děsná rýma. Takže je to odložený. Jinak vůbec nestíhám, protože Aďa začala chodit sama, takže aby se nebouchla do hlavičky, tak za ní pořád běhám. Sem sem tam nakukuju, ale nestíhám nějaký příspěvek, protože malá mi noťas zaklapne a mám po ptákách. Na ty brambory, jak jste psaly jsem se dívala u nás v Pompu, ale mají jen tu malou sadu, něco kolem dvou stovek, ještě mají dostat tu větší, tak na ni pak kouknu. Takže to by byl jeden dáreček pod stromek, pak ještě mám u bráchy schovaný nákupní košík, protože mě vždycky vlíkne do DM, aby ho tam mohla vozit. A v Makru je teď v akci kuchyňka, tak to zaúkoluju mamču, protože se tam s Adou nepodívám. Pak ještě nějaké oblečení a jinak fakt nevím. Ještě nějaké drobnosti, puzzle, knížky a tak. Ale fakt mi nějak dochází fantazie, co pořídit. |
| bobysek2 | 43213 |
|
|
Re: kombinézka1.10.2008 12:40:10
Hoj holky, tak Vás zase po nějaké době zdravím. Nějak furt nestíhám a tak ani na PC není čas. Jeee, Lucko moc krásné fotečky kluků. Jste moc krásná rodinka. Jinak na fotce bych také hádala Pavlíka od Lenky. Moc hezká fotečka. U nás víceméně žádné velké novinky: Martínek teď dost opakuje slova a nově se teď naučil otvírat si dvěře, tak je ještě horší ho uhlídat. Furt někam leze. Sám si přistrčí židlu k oknu a kouká ven( v lepším případě), v hoším ke stolu (který je pěkně vysoko) a kde je spousta věcí, na které by jinak nedosáhl. Tak furt lítám za ním, aby někde nespadl, páč on asi nemá žádný pud sebezáchovy.
|
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
Re: kombinézka1.10.2008 12:10:42
no vidíš, tak nemáš doma podvyživence, tak můžeš být klidná
|
| verunecek+Míša4/07+Domík9/10 | 48596 |
|
|
Re: kombinézka1.10.2008 11:59:24
kupodivu vůbec nic byla z něj unešená jak je šikovnej a prej vypadá moc pěkně,trošinku hubenej je,ale prý je i podle tabulek v té spodní hranici výšky,že je celkově drobnější,ale byla spokojená,jen musíme ještě na rtg plic
|
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.