| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1600] Názory 16011610 z 17337  [Dalších 15727 >>]
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
30.8.2011 9:23:13
nemám moc čas přispívat, ale snažím se pravidelě dočítat.
Oli, moc držím palce a myslím na tebe ať se to začne aspoň pomaličku lepšit a můžeš na operaci.~s~
Adri, je dobře, že už jste z toho venku, stačí když nebude jíst smažené a mastit. Jinak by to mělo být v poho. Koukala jsem na video Míši jak krásně plave a umí se potápět ~g~~g~~g~. Lenča sice chodila na plavání, ale už to zapomněla.
Ad školka-tak naše byla zavřená jen měsíc, a z toho byla 14 dní na táboře, takže se nás prázdniny extra nedotkli. Po týdnu doma, se mě ptala, jako kdy už půjde do školky, že chce děti a doma je nuda ~d~. Vždy říká, no vy musíte do práce a já zase chodím do školky.A ještě k těm nemocem. Připadá mi, že je teď období klidu. Ani jsem si nevšimla, že by nějaké dítko kašlalo či nudlalo. Spíš až se ochladí, tak se zase mezi sebou rychle naprskají.
Skalko, malá je kouzelná, připomíná mi Leničku, když se narodila.
Vložím vám fotku Leničky koníčka:-)
:-):-):-)
adriM+M+N 55217
30.8.2011 8:30:50
Ale je fakt, že včera říkal Míša, že by si dal řízek, viděl reklamu v televizi, tak jsem mu říkala, že bude muset ještě nějakou dobu počkat. U tchýně se je naučil jíst, ta dělá pořád kuřecí řízky :-)
adriM+M+N 55217
30.8.2011 8:29:00
Skalko, krásné fotečky! ~g~
Emi už v nemocnici říkali, že má jíst zdravá jídla, nedávat žádné hranolky, párky, smažená jídla, vesměs ta co by stejně děti jíst neměly. Jinak to nějak podstatně řešit nemusíme.
Ale podle mě teda zrovna v nemocnici to moc dietní nebylo, věčně jen bílé pečivo ve velkém množství denně, k tomu máslo, tavené sýry, vánočka s máslem apod. ~d~
Takže si myslím, že doma jí zdravěji. Ve školce mají tu stravu jakž takž zdravou, takže to asi nebude nutné nějak řešit. Zítra ještě zajde k naší dr na kontrolu, konečně se po měsíci vrátila z dovolené ~t~
skallka 40226
29.8.2011 21:53:31

Tak to je naše Májí
skallka 40226
29.8.2011 21:51:03
tak zkouška, jestli to ještě umím
skallka 40226
29.8.2011 21:41:22
Adri to je fajn, že jsou výsledky takhle dobré. My letos máme novou učitelku a prý konečně nějakou kvalifikovanou, tak už se těším, doufám, že nebudu zklamaná. Chtěla bych, aby ty děti konečně víc zapojovali do aktivit a né je nechat si jen hrát .
Ema + 2 56937
29.8.2011 14:52:58
Já se taky školky spíš bojím, než se těším. Jednak ty nemoci, pak taky ty začátky - nová učitelka, prý žádná hvězda ~:(, plus se bojím, co bude říkat Daneček, když je bez Míši, je dost ukňouraný a nespokojený, tak nevím jestli si tou školkou pomůžu ~;) Spíš že Míša bude mít trochu vyžití, poslední dobou si nechce vůbec hrát, když nejsme venku chce buď jen hrát různé hry nebo koukat na pohádky. Hry jsou fajn, ale pořád si jen ním hrát taky nemůžu... Tak uvidíme, jaké to bude.
Ema + 2 56937
29.8.2011 14:48:05
Adri, to je fajn, že má Míša výsledky v pořádku! A jak to má s dietou, musí nějakou držet?

adriM+M+N 55217
25.8.2011 10:41:57
Jinak my mame krev v poradku a asi fakt ta omezeni nejsou tak velka, protoze mi dr. rekla, ze nesmi vylozene fyzickou zatez a kdyz jsem se ptala na plavani od pulky zari, tak rekla, ze urcite toho jeste moc nenaplave, ze klidne muze.
Tam je to stejne formou hry a nejde vylozene o to plavani, tak uvidime.
Ale v podstate nebyt me aktivity tak nas uz ani nikdo nepotrebuje sledovat, kontrolovat ~d~

Zuzi to me mrzi, ze v praci nic moc, snad se to jeste v lepsi obrati anebo prijde neco lepsiho ~;((
Ja se akorat bojim te skolky, protoze mam zkusenost, ze vzdy po pauze prijde s nejakym nachlazenim, navic nachlazeny uz nebyl pekne dlouho, dokonce i ta mononukleoza byla bez rymy a kasle, tak doufam, ze to tak opravdu nebude ~:(
adriM+M+N 55217
25.8.2011 10:37:35
http://rodina.cz/scripts/album/album.asp?f_id=9612
Skalko tady je odkaz
[<<Předchozích 1600] Názory 16011610 z 17337  [Dalších 15727 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.