Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
19.8.2011 22:06:24
No Medu v naší třídě je/teda loňský školní rok bylo 25 dětí, s tím, že málokdy jestli vůbec kdy byl plný počet - nemoci apod. A dvě učitelky na ně. Ale taky se střídají, takže ráno byla jedna, pak pár hodinek dvě a odpol. zase jen jedna...
V práci je to takové jak na houpačce, pár věcí musím řešit pořád dokola, tím, že jsem závislá na více lidech, které zastupuji je to složité. A pracovní doba taky nic moc. Jak byl Míša v nemocnici, dva dny jsem si vzala dovču a druhý týden jsme se tam střídali s mm a mamkou, protože kdybych si vzala paragraf, kolegyni by zrušili dovolenou. Normálně by ji stáhli z jižní Moravy zpět, už to tam zjišťovali, že na to mají nárok, takže pracovat pak v takové atmosféře nic moc Ale zase aspoň práci mám, bez ní by bylo asi o dost hůř.. |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
19.8.2011 19:15:15
Adri, až teď jsem pořádně dočetla o Míšovi... Bobek malý... To jste si užili....Posílám
. A co ty - jak v práci??? |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
19.8.2011 19:08:10
No jako upřímně ani nevím, kam bych ji přihlásila tady u nás a jsem docela ráda, že ji tady nevzali... Tady v okolí jsou dost špatné zkušenosti, bohužel... Jako děti to přežijí, pokud není jiná možnost, ale pokud je, i když ji náročná... Je to dneska těžké, tady jsou školky opravdu nacvakané (28 ve třídě) k tomu jedna paní učitelka... Tam kam chodí je dětí 10.
|
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
19.8.2011 17:01:28
Medu to máte tu školku pěkně daleko... Ale hlavně, že to stojí za to
![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
19.8.2011 16:56:28
Frejko img src= a ty špičaté závorky, do nich dát adresu obrázku
|
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
19.8.2011 16:55:59
Emi on od toho propuštění je v podstatě v pořádku,jen ta játra se mají hlídat. A naše dr. resp. sestra to nějak neřešila, jak ho pustili byl manžel u nich s propouštěcí zprávou a dr. tam nebyla, jen sestra a objednala je až na 30.8.
Moc se mi to nelíbilo, vím, že měl jít na krev dříve, tak jsem se dnes stavila do nemocnice vrátit i župan, který mamka omylem přibrala a dr. jsem se tam na to ptala. Tak říkala, že sestra by měla být kompetentní si tu zprávu přečíst a měla mu vzít krev na jaterní testy, k tomu ani tu dr. nepotřebuje. Tak v po ráno jde na krev hned, akorát nevím jestli naše dr. nebude mít ještě dovču, má ji snad celý srpen, tak zase na ten zástup. Nechápu proč mu ji nevzali rovnou dnes v té nemocnici, raději nás budou posílat všude možně. Ale jinak v pořádku, musím ho držet ať moc neblbne. I do školky v září může, jen máme upozornit na to, že má mít klidovější režim, žádné závody apod. |
| Frejka a Vanesska | 51810 |
|
|
19.8.2011 16:03:26
Mabelko posílám moc velkou gratulaci!!! Drž se, na Silvestra to pak oslavíme
![]() ![]() Holky můžete mi někdo asi po stopadesáté páté napsat návod jak sem vložím fotku? Chci se, jakožto správná matka chlubilka, pochlubit s Vaness Díky!!! |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
19.8.2011 15:12:30
ja otocim... pisu jak tatar... ja kdyz pro jedu trva mi to tam a zpet hodinu a ctvrt..
|
| Medunka_ | 16389 |
|
|
19.8.2011 15:11:22
Emi, jj, chodi. Ale vozime ji do jine casti mesta, mm rano a ja otocim za hodinu a ctvrt. Skolka je ale super, nemenila bych.
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.