| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1730] Názory 17311740 z 17337  [Dalších 15597 >>]
kaculaj 53510
22.6.2011 9:02:24
Zuzko, jj o zatáčku níž pod námi začali stavět takový šílený krabice, který jsem nejdřív šíleně odsoudila a nakonec v jedný z nich budu bydlet~;) Rozhodla jsem se pro to, když jsem vlezla dovnitř-propracované to mají do nejmenšího detailu, je to ekonomicky výhodný na provoz, orietovaný na JZ, zahrada sice nic moc-cca 450m2, ale to nám bohatě stačí. A to místo tady jsme si fakt zamilovali~s~ Teď jen doufám, že to dostaví, protože to staví jeden magnát tady, který toho má dost rozjetýho a nějak moc to za poslední dva měsíce nepostupuje.
Zuza30 45972
21.6.2011 21:03:14
Tak jsem si odklikla prázdný příspěvek ~z~
Kacul, tak nakonec přece jen zrealizujete domek?
Zuza30 45972
21.6.2011 21:01:32

adriM+M+N 55217
21.6.2011 20:52:38
Oli a co rodina, není tam nějaká možnost? A těch čekajících je asi více co? ~a~
kaculaj 53510
21.6.2011 12:02:40
Zuzko, máme to taky tak-loňská dovča byla celá na nemoci~;), ta letošní nebude jiná. Pár dní si musíme nechat taky na stěhování-snad to ke konci roku klapne a jinak teda nic radši neplánujeme. Dovolený si budeme užívat asi až bude Sárinka starší, já nechci rušit zájezd kvůli její nějaké nemoci...i když moře by se svým zdravím potřebovala jako sůl, ale s tou hypo co teď máme to jaksi nějakou dobu, alespoň než prodáme byt a částečně jí umoříme ani nepůjde..
Zuza30 45972
21.6.2011 11:14:12
Míšo, ne že bych si ji nemohla vzít, teď budu mít 14 dnů, ale vloni jsem si dovolenou čerpala na nemoci dětí (manžel dělá na směny, takže abychom nemuseli brát paragraf, vykrývali jsme to takto...). Tak že po dnech se o tak nějak rozplynulo... A že ten podzim jsme měli úděsný, to snad nebyl týden, aby někdo z nás nemarodil ~a~
Oli a nebyl by pro Tebe vhodným dárcem někdo z rodiny? To už se ale určitě ověřovalo, viď...
Zdenda , Eli a Zdenda 74211
21.6.2011 10:04:42
No jinak my teda neštovice měli dohromady asi 10 a kdybych jí neřekla že má někde pupínek tak to ani neví, ale jen vím, že je ještě něco jinýho ne jen ten pudr, ale nvím jak se to jmenuje, ale v lékárně určo poradí, je to prej lepší hlavně když jsou v hlavě, že to není bílý a pod, ale bohužel lístek jsem někde ztratila, jo a jinak ještě třeba i fialka je na to, že vysušuje

jinak malá se celkem těší už i do Chorvatska, no a já nevím co bude, sice chystáme svatbu, ale nevím, jak to bude, já čekám na dárce dřeně kostní a tak se uvidí, do tý doby po měsíci asi chemo a pod
Mic-halka a Nicolka 54963
21.6.2011 9:03:58
kde děláš, že si nemůžeš vzít dovču ?
Zuza30 45972
20.6.2011 18:59:11
Ahoj holky,
Oli, držíme Ti moc palce a malá ta si moře určitě užije ~R^
Kacul, měli jsme úplně stejný průběh jako popisuješ, horečky několik dnů, nepamatuju si přesně, ale 4-5 dnů určitě. Puchýře veliké a jeden vedle druhého..nejhorší to měla asi v rozkroku a má tam i drobné jizvičky~7~ Ale myslím, že máte nejhorší za sebou, určitě už to bude ustupovat. My mazali jen tekutým pudrem (ale znáš to, co doktor, to jiný názor, někdo pořád doporučuje genciánu...). Dithdiaden je určitě dobrý, na noc bych ho 100% ještě dala, aby se malé ulevilo... Tak držím palce!
Nás čeká za pár dnů prvná vysvědčení a pak tradá k moři, i když jsme měli nervy, od ledna máme zaplacený zájezd a minulý týden nám volali z cestovky kvůli změně hotelu ~o~ Já už jsem ale ve fázi, kdy bych si ustlala i ve spacáku na pláži ~z~ zjistila jsem, že za 14 měsíců, co jsem v práci, jsem měla nejdelší volno 5 dnů....
Mic-halka a Nicolka 54963
20.6.2011 12:53:12
Tak Kaculaj, to mě mrzí, že vás to tak trápí, až je dostanem, tak si to určitě taky vyžerem....
Oli, držíme place a nebu´d smutná !~;((~;((~;((
Dopadne to OK, neboooj !!!
Já jsme zvědavá, co nám vyjde za potvory z tý mandle ;-), dnes jsme byly na KO u doktora tedy pediatra a OK, ve středu mažu do práce.
Papa
[<<Předchozích 1730] Názory 17311740 z 17337  [Dalších 15597 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.