| Medunka_ | 16389 |
|
|
4.5.2011 19:19:19
Ifco s Adelko, to jsi ty ten fanousek?
![]() |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
4.5.2011 17:05:02
Skallko, ja ti s tou skolkou nevim. nase deti byvaji treba nemocne, letos na jare mi doporucila nase Dr. vunechat detsky kolektiv.. Nevim, co bych delala v pripade nemoci mych deti... Nechat si hlidat vlastni, abych mela skolku... Jak to resi sestrenka? a kde ve Vresine - ma nejake webovky?
A chces byt muj pritel nebo fanousek nebo oboji . |
| skallka | 40226 |
|
|
4.5.2011 8:48:25
Ahoj, tak já na svatbu nekoukala, nějak není čas :-( Ale uričtě jsem o nic nepřišla, byly toho celé zprávy a hlavní titulky novin.
Medu já bych si tě přidala, ale nevím pod čím :-( A neuvažovala jsi třeba o zřízení soukromé školky? Praxi s dětmi máš, myslíš, že by jsi to nezvládla? Moje sestřenice si minulý rok, takovou jednu otevřela ve Vřesině a myslím, že spokojenost. Dostala i dotace ![]() |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
3.5.2011 23:00:56
He, holky jsem na facebooku, můžete se stát mým fanouškem.
Já je dneska táhla obě táhla na službu do mc. V dešti to dělám tak, že je obě dám do kočáru a přikryju pláštěnkou a utíkám ![]() . Moje chyba - měla jsem se naučit řídit. Řidičák mám, ale jsem nepoužitelná, potřebovala bych trenažer... |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
3.5.2011 20:49:46
Ahoj holky, jdu vás pozdravit
Medu, s tou školkou je to fakt na prd, já vím že je všude nával a přebytek dětí a tak jsem moc ráda že nám ta školka vyšla už v loni. Sice až od podzimka, taky jsme původně nebyli přijati, ale byli jsme v náhradnících, ale jsem moc ráda že to nakonec klaplo sice jsme skoro pořád nemocní, ale i těch pár dnů kdy je Pája ve školce stojí za ten poloviční odpočinek jak píše Emča, táhnout se s oběma dětma k doktorovi je fakt zkouška nervů... já jsem dnes vzdala cestu do školky pěšky a jela jsem autem, protože v takovém počasí bysme byli všichni durch... zítra jde Pavlík se školkou do kina, tak jsem zvědava jak tam dojdou, jestli bude tak lít jako dnes.Jinak k té svatbě holky - souhlasím s váma - je to sympatický pár a na svatbu jsem koukala a moc se mi líbila ![]() |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
3.5.2011 15:14:10
Nj, Emi - u nas v odbvodu nebylo prijato 140 deti tj. jedna a pul skolky....
|
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
3.5.2011 15:03:16
Ahojky,
Medu, tak to se školkou je to blbé, to budeš mít náročné... Pro Lindu to újma nebude, jsi akční mamča, jste často v MC atd. Ale tobě by se aspoň občas hodilo, co? Zvlášť když nemáš hlídání. Já měla jít dneska s Danečkem na ORL na kontrolu, ale půjdem zítra, to je Míša ve školce, představa, že se tam táhnu s oběma (navíc v dešti) mě odradila. Na takovéto zařizování je ta školka super. Leni, svatbu jsem viděla, moc se mi líbila, hlavně proto jak píše Medu, jsou oba sympaťáci, prince Charlese nemusím Míša se trochu díval taky a teď chce často pustit tu "krásnou princeznu jak jede a mává" ![]() Medu, jojo, letí to, už mají ti naši broučci 4 roky, nechce se to věřit.. |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
2.5.2011 20:05:59
Ahoj holky, vidim, ze se diskuze presunula do nove kolonky 4.-5.let. Jdu napsat prispevek, at sviti zlute
. Nevim, psala jsem, ze L nevzali do skolky? Pujde az jako predskolak.Ted hledam alespon nejaky smyspluplny krouzek, zrusil se u nas Sokol... zda se ze tech aktivit je moc, ale nevim, nemam nejakou stastnou ruku... Porad delam v mc, je to moc fajn. Dovolena jedeme prave s jinym materskym centrem, na takovy tabor deti s rodici. Moc se tesim - .Ted jsme delaly carodejnice a bylo to super. Leni, svatbu jsem videla jen letmo, ale moc se mi libila. Hlavne oni se mi libi jako par, jsou sympaticti. |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
29.4.2011 23:20:25
Ahoj holky, tak vidím že už řešíte dovolené
no my letos opět asi nikam nepojedem, maximálně na chatu k tetě, nějak stále nejsou penízky... Dostali jsme sice vrácené daně taky a docela velký obnos, ale poplatili jsme tím dluhy z roku 2010, kdy manža podnikal a máme zase úplný prd ale hlavně že máme zaplacené dluhy Jinak co říkáte holky na tu dnešní královskou svatbu v Anglii? ![]() |
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
29.4.2011 20:45:46
ahojky tak u nas pojede malá taky do horvatska ale s babi a dědou a druhou babi, já nemůžu radši
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.