| skallka | 40226 |
|
|
6.4.2011 8:38:36
teď jsem zahlédla srubovou stavebnici od lega, taky se mi líbila, ale zboží bohužel nedostupné :-(
|
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
6.4.2011 8:34:14
Ahoj holky, no lego by Páju asi taky bralo, ale vyčkáváme až bude trošku starší i Janička. Při tom jak jsou oba akční bych asi neuhlídala, aby se nějaký kousek nedostal Janičce do ruk nebo rovnou do pusinky
![]() ![]() |
| skallka | 40226 |
|
|
6.4.2011 8:18:32
bobýsku když tě tu vidím, nemohla by jsi mi doporučit, které lego je teď takové akorát pro ty děti, koukala jsem v obchodě a byla jsem z toho paf :-(
|
| skallka | 40226 |
|
|
6.4.2011 8:17:45
Prvně přeji oli, aby byla doma co nejdéle, možná i už napořád tfuj tfuj tfuj.
Medu já bych tu plastelínu asi nekupovala. My máme tu zmrzlinovou a je to tedy pěkná blbost, Kelímky v tom pořádně nedrží, co skoro to vypadá, že se něco zlomí a měli jsme možnost hrát si i s tou dortovou formou a je to taky o ničom. To radši koupit nějaké tvořítka a tu plastelínu zvlášť. Matyho zase strašně baví stolní hry, hrál by furt člověče nezlob se a taky pata a mata. Ten je lehčí protože tam je na kostce vercajk a podle toho jde na další pole, ale člověče vede už od minulých narozenin. |
| bobysek2 | 43213 |
|
|
6.4.2011 8:13:17
Ahoj holky, Jééé Oli to je super, že půjdeš konečně domů. Moc a často na Tebe myslíme a držíme palečky. Jsi statečná, že to tak zvládáš.
Jinak já teda můžu Leni poradit jedině Lego, u nás hit č. 1 už od 2 let. Ale každé dítě je jiné, takže mi postupně přikupujeme na vánoce a narozeniny další a další Lego. Takže non-stop stavíme, nás zase moc neberou autíčka. Jinak my jsme teď zase ze školky odhlášení, příští týden máme jít na druhou dávku očkování proti klíšťové encefalitidě, tak potřebujeme být OK. Jinak já též platím školkovné a od začátku prosince jsme doteď byli ve školce celkem 5x. To je účast, co? No, co se dá dělat. |
|
|
5.4.2011 22:55:37
Jo a Medu, to teda koukám že je stále pořád takový nátřesk do školek. Nebude Lindě chybět dětský kolektiv? je to náročné zabavit obě děti, viď? u nás aspoň teda jo... My máme naštěstí místo pro Páju podchycené tím, že platíme školkovné ikdyž tam skoro vůbec nejsme. Teď tam byl například minulý týden snad po měsíci a půl a byl 3 dny ve školce a už ho mám zase doma (kašel,rýma). Já tak nějak pořád věřím že si ty nemoci ten první školkový rok odbyde a že ten další rok už bude snad lepší.
|
|
|
5.4.2011 22:50:02
Oli, to je moc dobře že půjdeš domů
![]() ![]() ![]() Holky, díky za tipy magnetická stavebnice by Páju nejspíš moc nebrala, on se kromě vláčků a autíček snad ničím nezabaví... ta srubová stavebnice mi přišla fajn, hodila by se ke kolejkám, je taky ze dřeva. Sice jsem už nechtěla kupovat nic od autíček a vláčků, ale bavila jsem se s manžou a pokud nás nenapadne nic jiného, tak koupíme asi mašinku na dálkové ovládání. Jinak Emčo, nad koloběžkou jsme uvažovali taky. Manža chtěl i něco jako šlapací káru, ale nevím jestli to není přeháňka odrážedla máme taky, k tomu kolo bez šlapek (to dostal loni), od babičky a dědečka už dostal opravdové kolo a tak taky nevím aby toho neměl moc od jednoho druhu... na stolní hry Pája není, neumí se moc soustředit a zatím ho to nebaví. Zkoušeli jsme to už párkrát - máme totiž spoustu her u babi a dědy ještě po mně a bráších. Např. kloboučku hop, piškvorky, člověče nezlob se atd. |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
5.4.2011 20:37:40
Oli
![]() ![]() ![]() . |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
5.4.2011 20:37:27
Dneska jsem si pro radost vyrobila jarní větvičku
. ![]() |
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
5.4.2011 20:30:54
ahojky tak se hlásím že mě zítra propouští na nějakou dobu domů, hurá se moc těším, jinak se zase asi v pondělí dozvím, kdy další nástup ne chemo
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.