| skallka | 40226 |
|
|
16.3.2011 11:24:25
bobulka malá, nám dává doktor vždycky buď ten fenistil nebo zyrtec, je to asi taková náhrada místo dithiadenu na bázi protialergických preparátů a proti svědivosti. Ať jste brzy fit
![]() |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
16.3.2011 11:10:38
Ahoj holky, tak jsem dnes sjela s Janičkou k doktorce, protože nám celou noc proplakala... dostali jsme Fenistil kapky proti svědění, prý je to na alergické reakce, ráno horečka 38, ale spíš myslím že jí vadí to svědění než ta horečka...
tady je foto z rána... ![]() |
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
16.3.2011 8:23:15
Leni, Lenča měla neštovice i ve vlasech a i tam jsem dávala pudr, hlavu jsem nemyla, ale jinak jsem jí normálně denně sprchla a zase poťupala. Když jí to svědilo, tak jsem ji klidně pořád pudrovala, asi to fungovalo jako placebo, vždycky na chvíli si přestala stěžovat. I když to vypadalo hrozivě, má snad jednu jedinou jizvu a to na hrudníku, tam měla hodně hlubokou a stroupek si ztrhla, jinak věděla že nesmí.
|
| skallka | 40226 |
|
|
16.3.2011 7:28:04
Ahoj, tak to je mi líto , že to Janičku tak vzalo. Já nemám zkušenosti ťuk Ťuk my nic. Ani bych to teď moc neuvítala. Ale už jsem medu koukala bez dovolení na ty tvé stránky tvořivosti a zaujala mně ta tvorba velikonočních vajíček asi to zkusím. Já doma tedy vajíčka tvořím, že je namažu tím lepidlem a pak třeba obalím v hořčičném semínku, nebo čočce, ale má to spíš takové pojetí přírodní. Kdežto s tou krupicí je to takové spíš pro děti a to potřebuji, tak zkusím foukat pomalu vajíčka, jestli to matyho nechytne. Fakt nechce dělat skoro nic. Stříhat záclony to by mu šlo
![]() |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
15.3.2011 19:59:43
Ahoj holky!
Oli, stále na tebe myslíme ![]() ![]() ![]() Medu, krásné tvořeníčko já nějak poslední dobou s dětma moc nestíhám Ifčo, já chci taky grilovat.... ![]() Skallko, Pavlík se taky moc zapojovat nechce, takže naše tvoření je spíš moje tvoření ![]() Jinak holky, já už jsem úplně vyčerpaná ty neštovice nám dávají zabrat. Že by letos byl nějaký horší průběh? Janička je snad osypaná ještě víc jak Pavlík a hodně na obličeji mazali jste i neštovice ve vlasech pudrem nebo něčim jiným?teď jsem jí před chvíli dala dithiaden na zklidnění, nemohla zabrat a pořád uplakávala, i odpoledne naspala tak max. 20 minut a pak se probudila do pláče a už nezabrala až do večera... |
| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
15.3.2011 17:48:19
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
15.3.2011 17:20:19
![]() |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
15.3.2011 17:20:00
Skallko, ale to nekreslila lina, ale ja
. Linda akorat obtiskla ruku. Mam to do mc na nastenku. |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
15.3.2011 11:59:02
Ahojík,
tak Adélka už udělala třetího zajíce, ze čtvrtky jí vystřihnu obrys a ona ho vybarvuje vodovkama. Už budeme mít plnou zajícárnu (podle vzoru králíkárna :-D) Odpoledne půjdeme grilovat na zahrádku, už se všichni moc těšíme, venku krásně svítí sluníčko. Oli, držíme palečky, pořád na TEBE myslím, asi škytáš co ;-), zkrátka ať už jsi doma |
| skallka | 40226 |
|
|
15.3.2011 7:34:53
Ahoj, musím říct , že Linda je opravdu šikulka, moc se mi líbí její výtvory. Matýsek je nějaký nezapojitelný, nechce nic dělat. On si radši hodinu bude hrát sám, než by si šel třeba kreslit :-( Ani ve školce se nezapojuje, nevím jak bych ho ještě měla nalákat.
![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.