| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
13.3.2011 14:18:48
My budem školku platit,ale půjdem až od září, ale to jen zkušebně, pokud to nepůjde, tak až od 5-i let a to bych teda ráda neplatila popř. ten rok. Je mi tak nějak jedno, jestli pak nastoupí sem z5 nebo by jí vzali do jedné - podle mě taky dobré školky, kt. máme blíž.Tady v té školce jestli byla 20 dní za celou dobu, tak je to hodně.
OLI, ZVLÁDEJ TO !!! Držíme palce !!! |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
12.3.2011 17:30:58
Oli, moc ti držím pěsti, ať už to máš brzo za sebou a můžeš být zase doma a s Eliškou
![]() ![]() ![]() |
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
12.3.2011 16:18:00
ale ne jde to, musí, občas teplota ale i se zimnicí a jinak se to dá
|
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
12.3.2011 15:14:02
Oli, moc držím palce. A co ta léčba, dá se to zvládnout? Netrápí tě tam moc?
|
| bobysek2 | 43213 |
|
|
12.3.2011 8:27:43
Moooooc držíme palce, aby jsi pak už šla domů a vše bylo OK.
|
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
12.3.2011 8:14:42
ahojky, no ještě 3 dny léčba a pak se uvidí asi tak 14 dnů minimálně ještě tu budu a pak snad třeba i domů
|
| bobysek2 | 43213 |
|
|
11.3.2011 8:53:34
Ahoj holky, Oli moooc držíme palce, ať jsi brzo zdravá a můžeš být doma u Elišky.
Jinak my chodili do školky 5 dní a zase už jsme doma a máme ATB na 10 dní. Pro nás ta školka fakt totál zbytečná. Jak jsme teď byli ty 3 měsíce doma, tak jsme se drželi a teď zase ATB. Uvažuju, že budu školku platit, ale nastoupíme až od září. Stejně máme ještě jet na měsíc do těch lázní. Tohle fakt nemá cenu, 5 dní je tam na dopoledne a hned zase ATB. |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
10.3.2011 17:02:22
Oli, také přeju, ať už se co nejdřív uzdravíš a můžeš být zase s Eliškou, drž se
![]() ![]() Mi-chalko, Vojtovi také potvrdili zápal plic, až když horečky ustoupily a zdál se mi docela dobrej Myslím, že v nemocnici mu nasadili Klacid, ale už přesně nevím a zprávu má obvoďačka.Držím pěsti, ať už se z toho vyhrabete! ![]() Teď jsme se vrátili ze školky a Vojta zase kašle víc a zase rýma To se mi snad zdá, ještě včera byl dobrý. |
| skallka | 40226 |
|
|
10.3.2011 10:25:21
OLi držím pěsti, aby jsi byla brzy ve zdraví doma u Elišky.
![]() ![]() No a Míšo vy se z těch chorob snad nevyhrabete :-( Kde ta malá na to pořád chodí Tfuj tfuj tfuj ať je brzičko fit, musí to být už stresující, pořád pečovat a výsledek nikde. Sluníčko jí v uzdravování snad pomůže![]() |
| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
9.3.2011 22:26:52
ahoj, myslíme na Tebe, drž se, musíš být silná !!!
No a u nás - dnes jsem se dozvěděla, že na minulým rtg měla Nik krom zánětu průdušek a zánětu dutin i náznak zápalu plic a dnes na rtg - stav horší u obojího, navíc zápal plic potvrzen. Nové antibiotika... Přitom - kašle o dost míň, bez teplot, nic jí prý nebolí, rýma ustupuje, akorát byla dnes unavená. Držela jsem jí od min. pondělka skoro furt v posteli nebo klidu a takhle to dopadlo. V posteli většinou seděla, nikdy mi neležela celý den, tak fakt nevím proč..:-( Doktor jí dnes poslouchal a řek, že je už v pořádku !!!,a le naštěstí jí poslal na ten rtg. Po rtg řek, že má atypickej ;-) ;-) ;-) zápal plic a že na něj zabírá je Klacid ;-). Já se po rtg málem rozbrečela, myslela jsem, že budem muset už do špitálu... |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.