| adriM+M+N | 55217 |
|
|
Re: Neděle28.9.2008 22:05:44
Medu já bych taky doporučila to odrážedlo klasické - motorku. Ty auta jsou strašně nízké a na motorkách vidím často na hřištích i starší děti.
|
| Medunka_ | 16389 |
|
|
Re: Neděle28.9.2008 21:49:19
Veru, já právě uvažovala nad autíčkem 3v1 je to odrážedlo, dá se to použít jako auto i tlačit, ale stojí to 1200,-, to je asi drahé, na to že nevím, jestli to využije? Zase jsem četla na diskuzi, že na to řádí i 4 leté děti?
Ty velikosti Endura jsem zjistila, jen nevím kterou? Adri, přesně tak, to byla ta návštěva, co jsem pro ni vymýšlela program... Počasí vyšlo krásně. Včera jsme byli na Pustevnách. |
| verunecek+Míša4/07+Domík9/10 | 48596 |
|
|
Re: Neděle28.9.2008 21:21:32
ta velká stála 399.- a já tu malou objednávám za 140 jednu(paní bramborová a pan brambora)
|
|
|
Re: Neděle28.9.2008 21:20:23
Medu kup motorku tu využije dokud se na ní vejde,blbá jsou ty autíčka,zvířátka nebo mašinky jakmile je dítě větší tak se mu špatně odráží,ale ty enduro motorky dělají v několika velikostech a vidím na ní jezdit i 4leté děti
|
|
|
Re: Neděle28.9.2008 21:18:49
Adrim já myslím,že stačí 2brambory,jedna pro maminku a jedna pro dítko:)My máme dvě brambory jednu staví Miška a jednu já,samozřejmě chce to co má moje brambora takže já to tam dám a hned sundám,pěkně si to strká do těch dírek sám a děsně se mu líbí oči takže má většinou bramboru jen s očima:) a pak se mu líbí vyplázlej jazyk,to dá bramboře knírek s očima a místo rukou jazyky a pak sedí a vyplazuje ten svůj:))) je to fakt legrace
nebo se mu povedlo dát bejle a pak je zkoušel sobě :)baví se tím celá rodina včetně babiček:) |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
Re: Neděle28.9.2008 21:10:18
Aha,to byla ta návštěva pro kterou jsi vymýšlela program,že? To vám aspoň vyšlo počasíčko...
Medu pokud vím,odrážedla jsou hooodně oblíbená,záleží samozřejmě na konkrétním dítěti ale vím třeba, že synovec (jiný než ten z dneška ) na tom jezdil cca od roku a půl do tří let pořád...My dnes taky byli na motorce chvíli venku a super,samozřejmě nemůžem jet moc daleko,Míša si to pak rozmyslí a už ho třeba nechce apod., ale projel se vcelku hodně. Jo ta brambora má díly - oči,nos,pusu atd. atd. a děti to mají vkládat kam to patří,je prý s tím ale dost legrace,je to zábava i pro dospělé,děti často dávají třeba oko do nosu apod... Luci je super,že to takhle stíháš nás i informovat,jsi fakt šikulka ![]() |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
Re: Neděle28.9.2008 20:51:38
Adri, výjimečně jsem tam nebyla sama. Měli jsme na náštěvě dědu a tak jsme tam byli všechni. Však až se to bude hodit, tak si tam můžeme dát někdy scuka.
Holky, co ta brambora umí?? Já uvažovala, že koupíme na vánoce nějaké odrážedlo, ale dneska mi říkala paní na písku, že to už příští rok moc nevyužijeme, tak nevím... Nemáte některá zkušenost?? |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
Re: Neděle28.9.2008 20:23:41
Ahoj holky! dnes jsme využili nádherného počasí a udělali si krásný výlet
jeli jsme s Pájou a ještě se 2 kamarádkama s dětmi na Hukvaldy... výlet se vydařil nádherně, jen závěr to trošku pokazil, když se Pája poblinkal při zpáteční cestě v autě. Až budu mít fotky, tak zkusím nějakou vložit. Jsem z toho cestování ale dost unavená, tak se s váma pro dnešek loučím a přeji všem dobrou noc! |
| luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 | 58392 |
|
|
Re: Neděle28.9.2008 19:52:30
Adri pak může Míša lepit knír i paní bramborobé
![]() |
| luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 | 58392 |
|
|
Re: Neděle28.9.2008 19:51:28
Jé Medu, to chápu, že byl Míšův doprod zaskočený, že ho někdo zná.
![]() Teda koukla jsem na ty brambory a vypadají dobře. Hlavně, že je to hračka která i něco naučí. No tak máme nakojeno a uspáno a já se jdu najíst. Mám teď porád chuť na sladké, jen doufám, že mi to nezůstane i po skončení kojení. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.