| bobysek2 | 43213 |
|
|
Re: Po 100 letech :)6.10.2008 7:23:06
Hoj holky, všechny zdravím. Něco málo jsem dočetla. Jéé, Lence držím palce na snaženíčko. Hm, Adrim ta maminka také nejsem já, i když jsem tu s váma byla od začátku, ale tohle jsem nepsala. Martínek je také nachlazený. Má rýmu a dost kašle, tak si to také užíváme. Všem marůdkům přejeme, ať se brzo uzdraví. JJ, a zdravím Pépe. Jsem ráda, že jsi se přišla podívat a napsala novinky o sobě a o malém.
|
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
Re: Po 100 letech :)5.10.2008 21:48:21
Ahojky, chystám se rychle do hajan, jsem dnes utahaná, tak jen to, že můj rok a půl starý příspěvek to nebyl jak někdo tipoval, já se k vám přidala až někdy po 20.týdnu, kdy nám dr. řekl, že čekáme holčičku, proto ta Ema v nicku
Tímpádem ani vůbec nemám tipa, kdo by to moh být, nebo leda, že by Luci? |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
Re: Po 100 letech :)5.10.2008 21:41:33
Ahojky,my dnes byli na zahradě u tcháňat a bylo fajn,počasí vyšlo
I když svítilo sluníčko,teplota zas nebyla až tak vysoká,tak pak jsme byli raději vevnitř v zatopené chatce.Leni držím palečky ať to snaženíčko vyjde tak jak si přejete a taky věřím,že příští rok bude více těhulek ![]() Oli to je super jak ti tchyňka chybí,to může hodně ženských jen závidět... Medu to by si byla moc hodná kdybys poslala fotečky ![]() A zdravím Pépé ráda tě tu vidím ![]() Maminku ještě chvíli neprozradím,počkám jestli se nepozná ![]() |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
Re: Po 100 letech :)5.10.2008 21:05:30
Áďa taky drandí doma s golfkama.
Jo, Oli, aukro znám, taky jsem ještě cosi kupavala na odklepnuto, ale spíš pohlednice, ale i taky nějaký věci na malou |
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
Re: Po 100 letech :)5.10.2008 20:26:54
tak jsem teda namigrovala nějaký věci na www.aukro.cz ale to asi nikdo nesledujete, jinak jsem Ele dala kočárek k svátku co měla mít na vánoce, ale babička slíbila novej hlubokej a my měli jen buginu, tak jezdí
|
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
Re: Po 100 letech :)5.10.2008 14:49:21
ahojky, tak nám odjela v 10 babi a je tu nějak smutno a hlavně najednou víc práce pro mě, sdost pomáhala s prádlem a s Elou a nádobí a vařila a tak, no ještě že teda je tatínek doma, takže si udělám stejně zase všechno když dítko většinou spí
jinak aukce mám taky ve sledovaných |
| Pépé + 4/07 + 5/10 | 31677 |
|
|
Po 100 letech :)5.10.2008 13:55:26
Ahoj holky, na chvilku jsem si udělala čas a trochu dočetla, tak přispěju se svou troškou do mlýna :)
Dudlík - stále ještě máme na spaní, přes den už vůbec, to si Kubík ani nevzpomene (pokud ho někde nezahlídne) a i po vyspání ho hned háže do postele. Ale na spaní je na to zvyklý, jen co vleze do postele, říká Kde je? a hledá ho a pak si až lehne Zatím ještě nevydrží spát v kuse celou noc, až to tak bude, dudlík zabavím ![]() Nočník - no nic moc, vydrží na něm jen u DVD nebo knížky, ale poslední týden se to celkem zlepšilo, začal si na něj sedat sám. Jinak ho vůbec nenutím. Jídlo - Kuba jí sám asi tak měsíc, prvních pár dní to byl boj, ale chtěl to a tak se snažil. Nejhůř se mu jí polívky, ale už ani moc nenabryndá. Docela mu to jde i vidličkou. Jinak u nás asi nic nového, chodíme plavat a na cvičení (stejné jako tu popisovala AdriM) a víc nějak nestíhám Sourozence plánujeme počít až tak za rok, zatím Kuba stačí ![]() |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
Re: Scrapbooky..5.10.2008 13:39:08
Ahojík, můžu poprosit, abyste si daly tyhle dvě aukce na MMA do sledovaných, brácha i kámoška je tam už mají a pořád nic 2035502 a 2032390. Moc díky.
Jinak nočník taky nelámu přes koleno, nechce na něm nahatá sedět, oblečená to jo, ale jinak ne. |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
Re: Scrapbooky..5.10.2008 11:40:26
Jo, holky, musím vám napsat, že jsem fakt ráda, že máte takové vstřícné postoje stran dudlíku a plínek. Občas znervózním
.Adri, náš děda fotil Linduli na hřišti a vyfotil i Míšu. Pokud bys chtěla můžu dát fotky sem nebo ti je poslat... |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
Re: Scrapbooky..5.10.2008 11:30:03
Adri, jak popisuješ Míšu, mám někdy pocit, že mluvíš o Lindě. Byly jsme taky na cvíču, všecko super, akorát Linda utíkala do vedlejší tělocvičny ;-).
Luci, Leni já myslím, že těhulky se tady vyrojí příští rok, myslím, že hodně koček má za to, že 3-letý věkový rozdíl je fajn. Sama jsem zvědavá. Myslím, že i Veru psala, že plánují... |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.