| luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 | 58392 |
|
|
19.10.2012 18:12:55
Ahojky, zdravíme z hor.
Nějak mi to utíká, začínám 33TT ale někdy si i říkám, že už by to mohlo být. Třeba ráno kdy mě bolela žebra, že jsem spala vsedě na gauči :o) Taky jsem konečně začala zaučovat brigádnici na prodejnu a pomalu se chystám na volnější režim. I když v plánuju nějak plynule pokračovat v práci, no uvidíme jak se bude vše reálně zvládat. Mareček už má teda po plavání - měli jen 5 lekcí a moc se mu to líbilo, Už se těší na 1. třídu, kdy budou mít klasický plavecký výcvik. Jinak kluci teď žijí v očekávání miminka, pořád se mě ptají, kdy už bude venku. Mají i připravené nějaké hračky na hraní, jen nevím jak vezmou, že hned si s mímem moc nepohrajou. |
| skallka |
| • |
19.10.2012 11:29:53
nejde mi se přihlásit :-(
ahoj po delší době Budu mít za sebou pomalu dva měsíce v práci a je to psycho, ráno vypravit jedno dítě do školky s mužem pak druhé naschystat na příchod chůvy :-( odchod pak oplakáváme obě dvě. Ale v práci si alespoň ,,odpočnu" fakt já to beru jako relax, nejsem typ matky co prostě miluje domácí práce a podobně, udělám to vždy podle potřeby, ale ne abych vysedávala doma a furt jen uklízela dookola a vyvařovala. Takhle to udělám párkrát za týden, navařím na celý týden a mám klid. Soboty jsou úklidové neděle odpočinkové, ale je toho i tak moc. Pracuju zatím na šest hodin ale po a stř do pěti a pak je to velmi náročné. jiné dny do jedné tak to není tak hrozné. Ale já jsem do té práce potřebovala ikdyž je to záhul já takový právě potřebuji a svým způsobem si odpočnu. Maty má školku smíšenou ale učitelka je bere bokem a věnuje se jim ve výuce. Chodí na plavání má za sebou asi 4lekce a moc ho to baví, v zimě ho chci přihlásit do lyžařské školičky tak uvidíme. Tak a už nevím co jsem chtěla víc letím radši něco dělat Mějte se hezky |
| bobysek2 | 43213 |
|
|
19.10.2012 7:02:55
Ahoj holky, taky si podzimu užíváme. JJ, mohlo by to počasí ještě chvilku vydržet. Já se pomalu chystám do práce. Sice ještě pořád nevím, na jaké přesně místo půjdu (někam do kanceláře). Ale na 100% jdu zpět ke svému původnímu zaměstnavateli. Naštěstí tam řádí těhotenský bacil a 3 jsou těhotné. A ještě se vytvářejí další nová místa. Tak jsem moc ráda. Do práce se na jednu stranu moc těším, ale na druhou se děsím, jak to budu zvládat. Navíc mladší Míša byl zatím 5x ve školce a vůbec se mu tam nelíbí. Celé jim to tam prořval, že chce za maminkou. A doteď se každé ráno ptá, jestli tam dnes nemusí. Jde zase na posledních 5 dní v říjnu. 3 roky ma v půlce listopadu.
Doufám, že se všichni máte dobře. |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
18.10.2012 13:27:14
Ahoj holky!
Jak se máte? Doufám, že užíváte krásného podzimu, jako my Mohlo by to ještě vydržet, je to nádhera![]() Každý den trávíme dost času na kole, kluky to hrozně baví a jezdí už oba hodně rychle (až se bojím). Daneček teda na koloodrážedle.. Dneska jsme byli na logopedii, taky trénujeme R Leni, a odpoledne má Míša ještě pohybovky. Já jsem začala učit, hodně mě to baví, ale příprava je zatím náročná, moc toho už neumím ![]() Leni, jak zvládly děti s manželem tu služební cestu? ![]() |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
2.10.2012 22:40:39
Ahoj holky, tak zas na chvilku nakukuju co je nového
![]() Emi, u nás byla zoubková víla taky, ale asi už před měsícem Pavlíkovi už jeden zoubek vypadl a druhý se viklá, tak uvidíme jak dlouho to ještě potrvá... pak by měl obě jedničky dole pryč ![]() Medu, Pavlík taky chodí se školkou na plavání mají mít celkem 8 lekcí a 3 už má za sebou... Janička ta zas má chodit se školkou do solné jeskyně od zítřka jednou týdně. Krom toho Pavlík ještě chodí ve školce jednou týdně do angličtiny a od zítřka nás čeká jednou za 14 dní logopedie na R a Ř. Jinak jak jste trávily holky prodloužený víkend? My jsme ještě dooslavovali Janiččiny 3.narozeniny v pátek a v sobotu jsme si pak udělali výlet historickým vláčkem, což se dětem móóóc líbilo. Teď se mě skoro každý den vyptávají, kdy zas bude jezdit ten starý vlak ![]() Já mám jinak skoro celý měsíc už odpracovaný, tak si pomalu ale jistě zvykám. Příští týden mám jet pravděpodobně na služební cestu do Plzně na 2 dny, tak otestujeme manžu, jak to všechno s dětma bude zvládat... Zatím se mějte moc krásně a všechny vás zdravím! |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
27.9.2012 20:09:19
Emi, jj, přesně tak!!
Maesto, jj, čistě teoreticky tohle všechno můžeš ![]() . |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
25.9.2012 22:36:19
Ahojky,
nezvládám, jako vždy, tak jen malinko... ono se od těch smíšených tříd celkově ustupuje, ¨dokonce podle nějakého zákona mají děti v předškolním zařízení právo na zařazení podle věku....podle jiného teda zase nějak ne, ale to je u nás ve státě běžné, že si zákony protiřečí..... A s mateřskýma - PPM, nástupem do práce atd. - to je taky teda něco - já už jsem podle nového, tak tam je to jednodušší - teda jak mi to vysvětlovali na úřadě, tak mi to tak přišlo....prostě přividělat si můžu kolik chci a dokonce můžu dítě mít v MŠ!!!! |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
25.9.2012 21:21:14
Privydelat asi ano, ale asi bys to mela jako hlavni cinnost a timpadem bys musela platit plne odvody asi, ze? Tak to se ti urcite to snizeni RP vyplati.
Misa byl ted po dlouhe dobe dva dny ve skolce (po trech dnech ve skolce byl nachlazeny, pak jsme byli na dovolene), a dneska uz slysim, jak pokaslava. Uz nevim, co si o tom myslet |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
25.9.2012 21:12:34
Jj, je to pokracene o 12 tis. Ale mam praci na doma na zivnostnak, kterou diky rodicovskemu budu mit jako vedlejsi. Pokud bych to tak neudelala, musela bych se nahlasit na pojistovnu jako osoba pecujici o jedno dite do 7 let, ale nesmela bych si privydelat.
L ted chodi ze skolky nacplavani a je nadsena!! ![]() |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
25.9.2012 20:14:57
Medu, já mám rodičák do listopadu, tak to už mám nejspíš vyčerpáno, nevím. A jak to pak teda je? Není to tak, že o nějaké peníze tak v sumě příjdeš? Tím, že já mám smlouvu a zaměstnavatel mi to neplacené volno ochotně dá, je pro mě asi lepší toto, nic už sice nebudu dostávat, ale zdravotní za mě bude platit stát.
Jinak mě ty zuby překvapily, že už je to takhle brzo, soused je prvňák a zuby pořád všechny :) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.