| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
Re: Scrapbooky..5.10.2008 11:13:04
Luci, pochopilas správně, akorát že to pravé snaženíčko necháme asi až na začátek příštího roku, teď trošku nechám ze sebe vyjít ty prášky co jsem brala
![]() Mabel, ahoj! my jsme taky co chvila nachlazení a většinou se nachladí malý a já to od něj chytnu... asi tím jak po něm dojídám stejnou lžičkou ![]() Jinak u nás dnes krásně svítí sluníčko, tak nejspíš odpoledne půjdem ven. Včera jsme taky byli a to tu pršelo a bylo hnusně, tak dneska to bude hezčí procházka ![]() |
| luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 | 58392 |
|
|
Re: Scrapbooky..5.10.2008 9:47:03
Ahojda. Tak jsem jen tak prolítla stránku a už jsem se těšila, že máme novou těhulku a ono nic
Tak třebas Lenka brzo zapadne, jestli jsem dobře pochopila, že plánují snaženíčko. U nás vládne celkem pohoda. Marek sice víc útočí na Maxe, tedy z radosti, že ho má. Trochu se otrkal a porád by ho hladil a zkoumal, krásně se na něj směje. Myslím, že z nich bude prima parta a už se děsíc toho, kdy mi začnou provádět naschvály. Když si vzpomenu, co jsme s bráchou prováděli mámě, tak mě jímá hrůza ![]() ![]() ![]() No mám chvilku volna, když oba spí, tak jdu žehlit. Mám toho tu hodně, peru vlastně každý den - co mi dovolí sušák usušit. |
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
Re: Scrapbooky..5.10.2008 9:44:31
terda holky, já vás obdivuju, já bych to asi nezvládla ikdyž než se mi přeformátovával PC tak jsem tam taky nějaký program na to mělůa
|
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
Re: Scrapbooky..4.10.2008 23:37:35
Jo aha, to máme hádat kdo to psal
Tak třeba Ema??? |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
Re: Scrapbooky..4.10.2008 23:36:47
ahoj Leni, hezký obrázek, fotečky ještě hezčí
To bylo miminečko... |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
Re: Scrapbooky..4.10.2008 23:35:46
ahoj holky, Adri, jééé, kdopak to psal? To byly ale časy...
Dočetla jsem stránku, já už jsem dělat kalendáře zkoušela loni, teda tak v lednu. Ale učila jsem se za pochodu, takže nic moc. Dlouho jsem tu teď nebyla, byli jsme celá rodinka nachlazená, kašel,rýma, únava Navíc manžel nakonec zůstal doma, což teda nevím, jestli jsem si odpočinula víc nebo míň... Každopádně na pc mi čas ani energie nezůstala ![]() Teprve dnes jsme slavili moje narozeniny, minulý víkend nám bylo ještě blbě a navíc moje ségra prohlásila, že do toho doupěte nemocí teda nejde ![]() A to ji teda chápu, holky jí teď chodí do školky, tak je ráda, že jsou zatím zdravé.Adri, tehdy ses myslím ptala ty na jitrocelový sirup pro děti, no prý je víc druhů a jeden můžou už i kojenci, píšou to tam a i lékárnice potvrdila, doufám, že se nepletou! Asi je míň koncentrovaný. Takže já jsem měla jeden a Vojtíšek druhý ![]() |
|
|
Re: Scrapbooky..4.10.2008 23:29:15
tak se znovu dívám na ten příspěvek a nejspíš jsem to špatně pochopila... dívala ses na historii, kdy dubňátka 2007 začínaly, že? jsem to ale popleta... já dobírám poslední plato HA a pak tomu necháme volný průběh
![]() |
|
|
Re: Scrapbooky..4.10.2008 23:27:25
Adri, Skallka je těhu? a kdo ještě? já vůbec nestíhám sledovat co se tu na Dubňátkách děje...
|
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
Re: Scrapbooky..4.10.2008 23:15:37
Leni nádhera. Vidíš já dnes měla čas,ale jsem po celém dnu lítání kolem návštěvy,úklidu atd. tak K.O.,že jsem už neměla hlavu na to,abych nad něčím přemýšlela
Asi to fakt vzdám.A podle vzoru Skalky jsem si najela na první stránky tady a hádejte kdo psal třeba tohle: )) Boo stou únavou jsme na tom stejně pořád zívám,ráno vstávám v půl 10 a stejně unavená,ale odpoledne si nemůžu chvilku lehnout a co bych za to dala,ach ty hormony,zjistila jsem že mi začínají vadit divný věci,dlouhý nehty a lidi,nesnesu prostředí kde se jich nahrne hodně,jsem z toho na nervy Holky to bude pohoda až se překlene tohle období plný změn a né někdy příjemných a budeme sledovat jen jak nám roste bříško a váha hihi:) Gratuluji všem co maj pozitivní správičky:)) Já už chci vidět alespoň něco,aspoň malinkej flíček na uzv:) a až uvidím srdíčko tak radostí asi zešílím:)))))Já vám tak závidím:) Tak dobrou noc a hezké sny |
|
|
Scrapbooky..4.10.2008 23:08:01
můj první pokus...
![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.