| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 17337  [Dalších 16807 >>]
Mabelka 29 50861
7.6.2012 23:41:13
Luci, moc gratuluju k těhotenství! to je super, raduju se tu s tebou :-)))
Přeju, ať je všchno v pořádku a těhotenství bez potíží!
To je mi líto s tím sluchem, nezbývá než bojovat ~6~~;((
Jak píšeš o tom výběru bačkor, u nás je to to samý, nové boty jsou podle Vojty hrozné, všude tlačí, ale pak jsou z nich později nejoblíbenější ~;)~a~~:-D

Holky, všechny vás moc zdravím, poslední dobou jsem vás zanedbávala ~f~ Ale myslím na vás!
A hlavně na Leničku těhulku ~s~~:-D

U nás je všechno při starém, máme se dobře, v úterý jde Adrianka na 3. očkování a naušničky, Vojta má ten den besídku ve školce, kam teď chodí momentálně s řevem, ale pak mi kolikrát vyčte, že jdu brzo, že si nestihl pohrát...

luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 58392
7.6.2012 11:40:35
Holky díky ~;)
no ono popravdě jsem prvně na těhu vyhlásila informační embargo, nakonec to vykecal Mareček ~t~ po příbuzenstvu a vesnici.
A taky čím víc těhu, tím jsem asi opatrnější a moc to neroztrubuju, i když pupek už mám a tak to nikde tajit nemůžu ~f~

adriM+M+N 55217
7.6.2012 10:44:25
Ahoj Luci, jé to je super novinka a jak to zmiňuješ jen tak mimo řeč ~:-D
Moc moc gratuluji, to budete velká rodinka, ať to těhotenství proběhne bez potíží a ty se drž ~;((
Maxíkovi moc přeji, aby se alespoň to jedno ouško drželo a žádné zhoršení ~s~~s~~s~
bobysek2 43213
7.6.2012 7:08:13
Čauky, Luci moc gratuluji k těhotenství a moc držím palečky ať je mimi i ty zdravé a ať to společně ve zdraví hezky zvládnete až do porodu. Zároveň bych Vám moc přála,aby se ten Maxův sluch už nezhoršoval a šlo to nějak napravit.

Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
6.6.2012 18:46:49
JÉÉÉ Luci to mi uteklo,že čekáš mimi, nebo je to dnes teprve prozrazeno?~:-D Tak přeji pevné zdraví ať to těhu zvládneš bez potíží, vím že zdraví mimi je přednější ale chtěli by jste asi holčičku že? Pamatuju si jak jsi tu kdysi psala, že třetí chcete, ale zdraví brání, to je dobře,že to nakonec klaplo a drž se~s~~R^
Ema + 2 56937
6.6.2012 18:46:47
Luci, to je teda novinka. Moc blahopřeji k třetímu miminku ~x~~s~ Přeji pohodové těhulkování a ať jste hlavně oba v pořádku!

S Maximkem mě to moc mrzí. Tak snad se to aspoň už nebude zhoršovat a půjde s tím něco dělat. Ach jo. Držím palce!
luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 58392
6.6.2012 13:48:53
Medu, tedy já bych obávám se nezvládla ani jedno stěhování. To tě obdivuju, ale tak snad budete spokojení a nemoci Vás opustí.

Já dneska byla na UZ slinivky a UZ ve 13TT. Vše zatím OK, tedy slinivka, mimi vypadá naprosto v pořádku, míry odpovídaví, vše je narostlé jak by mělo. Příští týden mě čeká ještě UZ na vrozené vady a možná i bude poznat co to bude :o) Dneska si ještě Dr netroufla ani odhadnout.

Jen tedy Max byl na kontrole s ušima a bohužel to vypadá na zhoršení i u toho slyšícího ucha, tak nás čekají ještě další vyš + nejspíš nějaké pokusy o nápravu, snad to alespoň u toho jednoho ucha půjde. Chjo, tak jsem z toho nějak přejetá. Je fakt, že třeba na besídce ze sebe nevysoukal jedinou hlásku, ale to jsme přičítali spíš tomu, že v hlučnějším prostředí se špatně orientuje ~6~

Naštěstí Marek zatím vše v pohodě. Dokonce byl pochválen na logo, jen jsme menší drama kvůli výběru nových bačkor do školky a nakonec z obchodu odcházel s maskáčovými cvičkami ~t~
Mic-halka a Nicolka 54963
1.6.2012 22:35:28
Vše nej Vašim dítkům ~;((~s~~R^~x~~z~~b~~6~~3~~h~
Medunka_ 16389
1.6.2012 16:34:21
Emi, jj, 9 let ~t~~t~~t~~t~.
Ema + 2 56937
1.6.2012 16:28:44
Medu, 9 manželství ve Tvém věku, to jsi toho stihla už docela dost ~t~
Samozřejmě chápu, že jsi myslela 9 let~;) Tak snad tentokrát to bude to pravé.~R^
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 17337  [Dalších 16807 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.