| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 17337  [Dalších 16767 >>]
luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 58392
14.5.2012 16:48:12
Jj, Adri, Marek je taky mudrc - Byl jednou jeden člověk - máme i celou řadu na DVD a je to myslím už od předků člověka. Kluci na to moc rádi koukaj. Je tam pak i přehled ději, vše hezky vysvětleno. Určitě to má hodnotu i do budoucna - dějepis atd.
Mišyčka a Minimišyčka 54148
14.5.2012 15:06:59
tak je to Byl jednou jeden život a Byl jednou jeden svět
Mišyčka a Minimišyčka 54148
14.5.2012 15:04:25
Adri, to byl nějaký ten francouzský seriál, jak vznikl život, nebo jak se to jmenuje, zkusím se ti podívat
adriM+M+N 55217
14.5.2012 12:47:22
Ahojky holky,
taky uz maji deti takove zvidave otazky? Maly mi casto dava dotazy, na ktere neznam odpoved, o vesmiru apod, to jsou teda situace :-)
Musim mu neco postahovat, ted ho hrozne bavi pohadka Smolikovi.
Vcera se nas ptal Kdoze se narodil na svete jako prvni. Rikala jsem mu, ze na tom se porad nemuzou shodnout ani dospeli, ze nekdo rika, ze prvni byl Adam a Eva.
Tak nesouhlasil, ze chce slyset kdo byl UPLNE prvni, kdyz byly jen domecky a tak ~:-D
V tomto smeru to maji verici jednodussi :-)
Ale jsou snad i nejake dokumenty Jak vznikl zivot apod, tak musim na neco kouknout..
14.5.2012 7:17:31
No tak u nás ve školce budeme mít besídku v tomto týdnu. Minulý týden měli focení, tak jsem zvědavá, jak se budou kluci na těch fotkách tvářit.

Jinak u nás je teď největší zábava s křečkem. Jednak nám utek, naštěstí jsme ho hned večer chytli a pak jsme mu koupili takovou tu vycházkovou kouli a kluci teď za ním lezou po kolenou a vydrží jim to celkem dlouho~;)
Maesta a zlatíčka 15791
13.5.2012 21:52:33
Michalko - tio to nechtěla ani vidět!!!! Co teď už je to dobré?
No jás eprávě u té magnetické stavebnice taky bojém, že to kluky omrzí a navíc je stáel musím učit stavebnice sklízet a nedávat do druhých a tak jak je to napadne....
adriM+M+N 55217
11.5.2012 8:26:51
No holky to tak bude s kazdou hrackou nejspis, ze jedno dite si vyhraje a druhe ne :-)
Ja co se tyce hrani s hrackama, tak mam fakt malo hrave dite, takze vzhledem k tomuto jsem spokojena a hlavne si s tim vyhraje i kazdy dospelak :-) A deti to chytne mozna az budou starsi jeste vic.
My meli vcera taky besidku :-)
Leni at vam ty pochuzky po dr. dopadnou vsechny dobre ~;)
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
10.5.2012 22:54:08
Ahoj holky, tak my dnes byli na očkování proti klíšťovce - 2.dávka. Za 14 dní nás teprve čeká 5ti letá prohlídka a to jsem se musela dětské připomenout... příští týden mám jet s Janičkou opět na oční a ke konci týdne pak s oběma dětma na zubní, tak teď máme trochu předoktorováno ~j~

Michalko, to je mi líto, že jste opět marodi... kvůli té dovolené je to úplně na nic. Držím palečky ať je brzo líp!

Holky, o té magnetické stavebnici jsem taky uvažovala. Názory na ní se ale různí, někteří si s ní vyhrajou ale jiné zas nezajímá, tak fakt nevím jestli do toho jít nebo ne.

Jo a ještě jsem vám nepsala, že učitelka ze školky minulý týden Pavlíčka chválila před celou třídou jak se zlepšil v kreslení ~;) a je fakt, že teď ho to docela baví a jeho obrázky mají i smysl ~k~ asi zdědil nadání po taťkovi ~:-D
Včera jsme měli ve školce tvořivé odpoledne ke Dni matek - děti nejprve zazpívaly pár písniček a pak jsme tvořili společně papírové krabičky a mýdelka z předem připravených mýdlových směsí ~R^
Mic-halka a Nicolka 54963
10.5.2012 21:46:34
Ahoj, dnes jsme to řešila s doktorem a prý rce po očkování přes půlku zadku může být. Jen se zeptali, jestli jeem ledovala ;-) U nás u pediatra je to složitý...;-)
My tu magnetickou s kuličkama máme taky, Nik si s Ní taky nějak moc nehraje.
Jinak já jsem od včera na antibiotikách, také ode dneška na paragrafu - Nik je marod taky a to mám mít od pondělí 14 dní volna :-(, chtěly jsme vypadnout z Prahy. Nemámm klasickou dovču, takže to nemůžu zrušit či přesunout :-(.
7.5.2012 11:45:53
Adri - kluci mají ve školce takovou tu magnetickou, kde skládají celé dílky - čtverce a trojúhelníky, to kluky baví. Doma máme tuto kuličkovou a to složili jednou a teď si hrají jen s těmi kuličkami, že to je jako nějaké jídlo a nosí to pořád v miskách. No snad k tomu časem dospějí.
Myslím, že to mají geomag - nějakou hradní sadu.
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 17337  [Dalších 16767 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.