| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 2610  [Dalších 2550 >>]
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222

Re: Dudlík

4.10.2008 23:04:11
Adri, já jsem se do těch scrapbooků poprvé pustila předevčírem. Stáhla jsem si z netu program Gimp a v tom se to dá dělat. Zatím nic moc neumím, ale už trošku chápu nějaké věci. Vytvořila jsem jeden s Pavlíček, jak byl ještě miminko - tak ho zkusím vložit ~;)
adriM+M+N 55217

4.10.2008 22:31:39
Tak to já nestihám...Tedy samozřejmě bych to stíhala nemít i jiné zájmy a povinnosti,spíš záleží čemu dá člověk přednost:-)
Ema + 2 56937

4.10.2008 22:24:02
no chce to se naučit nějaký grafický program a pak mít nápady - což nemám, vesměs obšlehávám cizí. Ale ty doplňky všechny stahuju hotové.. Babičky to chtějí, ale nevím jak to budu stíhat, je to přece jen 12 listů~;((
adriM+M+N 55217

4.10.2008 22:16:50
Emo to musí být strááášně těžké...Tedy aspoň přijít na to...
A ty děláš sama i ty blbinky okolo jo?
Ema + 2 56937

4.10.2008 22:10:30
Adri, já ho dělám zrovna teď ~;)Myslím scrapbook:-) Kalendář se chystám letos asi dělat zas, pokud budu stíhat. 40 kč to je levné, znám jinou paní co to dělá za 300, pravda ale, že to má asi hezčí http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=110553.. ale ono hlavně stejně jde o tu fotku než o to co je kolem ní :)
adriM+M+N 55217

4.10.2008 22:03:39
http://schaarka.blogspot.com/
holky umíte dělat někdo ty scrapbooky?
Tadyta paní posílá za 40 kč nějaký návrh na kalendář...Tak nad tím uvažuji
Jo Oli to jsme tak taky měli do té doby než jsme přešli na jednodenní spánek. Akorát v kočáru za chůze vydržel déle. Ale tuším,že Áda spí snad jen 1x denně???
Zdenda , Eli a Zdenda 74211

4.10.2008 21:46:41
no hele Ela když byla malá tak spaávala taky jen půlhodinky a víc nic, pak hodinu vzhůru a třeba zase půlhodiny
adriM+M+N 55217

4.10.2008 21:07:36
Jo Kristul to jsem pochopila,že to s ní nemáš růžové a jestli s ní ještě bydlíš,to musí být mazec~Rv,nevím jak bych tohle zvládala. A ty řeči o nočníku a dudlíku by mi lezly hooodně na nervy...
Kristule+ Mates+Adélka22.4.08 67149

4.10.2008 21:02:29
Adri já jí taky neříkám,ale bydlíme v jednom baráku a mně nabízejí cízi lidi,že nám budou hlídat děti na dvorku,mně by to sice někdy bodlo,ale je to jaksi nereálné.Matěj by to nerozdejchal a mamka bydlí daleko a ještě chodí do práce,ale aspon hlídá když jsme na chalupě.:-)
adriM+M+N 55217

4.10.2008 21:02:10
Leni mně to cucání palečků přijde roztomilé,ale je fakt,že to je asi tím,že s tím nemáme zkušenost:-)
Ale zatím je asi malý na to,abys mu to nějak vysvětlila...
Jo na cvíču fajn,zpočátku jsem se lekla jak se paní začala klanět a volat dobrý den dobrý den a říkat říkanku,Míša odcházel ke dveřím,otvíral si je a utíkal mi vedle do tělocvičny,byly tam malé gymnastky:-) Některé básničky byly stejné jako na plavču. Ale pak udělala takovou překážkovou dráhu,přejít přes lavičku,udělat na žíněnce kotoul,přejít přes schody, prolézt tunelem atd. atd. a to se mu moc líbilo,lítal jak splašený pořád dokola:-) Ale přesto co pár minut pořád odcházel k těm dveřím a otvíral si je. Pak se dělalo s těmi balonky jako na plavču - princeznička na bále... vyhodila balonky,tak to ho taky jakž takž bavilo.Určitě záleží i na tom kdo to vede,ta paní byla taková zvláštní, jsme se shodly se známou:-) Natálka pořád brečela jakmile se po ní cokoliv chtělo,pro ni to ještě nebylo,tak v tomhle to Míša zvládl skvěle.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 2610  [Dalších 2550 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.